החולייה החלשה -BRAVE

../images/Emo9.gif השיר הזה מעצבן אותי יותר ויותר

בכל יום שעובר. אה והחלטתי שאני אוהב מאוד מאוד מאוד את ST. יותר מאת WWYG !!!

Lopezit

New member
אממ כן הוא נחמד

אבל מה אני יודעת הפסקתי לשמוע את האלבום ממזמן

שיר מדהים... WWYG חלש אם כבר

וMITS הולך לזכות השיר הכי מדהים באלבוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (לפני או אחרי BRAVE זה משתנה אצליייייייייייי)

מה את אומרת?????! פחח

HIDDI אולי יפה נחמד וחמוד אבל הוא פשוט עלוב וגמדי ליד MITS וכמובן BRAVE או אפילו B MINE. ובטח שליד ST. אז ששששש

../images/Emo12.gif

WWYG הוא אחד מהשירים של ג'ני האהובים עליי ביותר
אבל כנראה הטעם שלי שונה משל שאר הפורום.. נראה לי אני החידי שחורש על never gon' give up

West Doll

New member
היי לפי הלאסט FM שלי שמעתי את השיר

73 פעמים. הייתי אומרת שזה די הרבה

QueIronia

New member
אני מניח שמדובר על Wrong When You're Gone

הנה מספר השמיעות שלי של השירים בדיסק, במחשב הביתי (כלומר - אחי גם שמע. בעיקר את השיר Brave) Brave - 226 Hold It Don't Drop It - 161 (את ה-Moto Blanco Radio Mix שמעתי עוד 100) Forever - 145 Wrong When You're Gone - 126 Mile In These Shoes - 116 Gotta Be There - 50 Do It Well feat Ludacris - 28 (הרגיל - 14, ה-Moto Blanco Radio Edit עוד 58) I Need Love - 21 Stay Together - 9 The Way It Is - 6 Frozen Moments - 4 Be Mine - 2 Never Gonna Give Up - 2 באוטו שמעתי את הדיסק עוד עשרות פעמים, ובאייפוד/ לפ-טופ די קצת, כי לא יצא לי להשתמש בהם די הרבה זמן. נראה לי מיציתי. באוטו היום עברתי לשמוע שוב את One של ריטה (לא לפני סיבוב על Como Ama Una Mujer וסיבוב על כ"א מהדיסקים של מירי מסיקה). בכל מקרה - המספרים האלה לא מתקרבים בכלל למספרים של Como Ama Una Mujer: שיר אחד נוגן מעל 300 פעמים, עוד 2 מעל 200 ועוד הרבה מעל 100. Sola היחיד שנוגן בערך פעמיים או שלוש. אבלכל זה היה במחשב הקודם, והספירה נמחקה. במחשב הזה גם כבר הצטברו לא מעט שמיעות של שירים מהדיסק. את Como Ama Una Mujer חרשתי גם באוטו (להגיד ששמעתי אותו מספר תלת ספרתי של פעמים באוטו זה לא הגזמה) ובאייפוד ובלפ-טופ. |מכור|

Lopezit

New member
אני לא חושבת שיש שיר אצלי שעבר את

ה 100 שמיעות חוץ מ HIDDI דרך אגב.. אני רוצה את הרמיקס בבקשה תודה

West Doll

New member
"תהיו חמודים ותביאו לי את הכתובות שלך במסרים"

אתה מדבר לכולנו ולליאת בבת אחת?

Lopezit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה