החומרים הרעילים שבלקים

Ultra marine

New member
ביוקר?!

אני לא מסכימה.. אולי לוקח לזה יותר זמן מאשר ללכת ולקנות אבל ממש לאו דווקא יקר. דוגמאות צ'ינה גלייז - 17 ש"ח קולור קלאב - 16.5 ש"ח אסי - 22 ש"ח או.פי.אי 26 ש"ח אורלי - 19 ש"ל חישבתי לפי האתר של טרנס. הוספתי לכל לק את דמי המשלוח במידה ומזמינים 9 לקים. הדולר מחושב על פי 3.7. לדעתי זה לא כזה יקר. נכון שאפשר לקנות שיק גם ב 5 ש"ח. אבל לא נראה לי שהמחירים האלה כאלה גבוהים..

dhara

New member
אה וואו

זה באמת זול.. קניתי לק של OPI בארץ לפני איזה שנה וזכור לי שהוא עלה הרבה הרבה יותר!

Ultra marine

New member
אין מה לעשות, באופן מאוד אירוני

להזמין מחו"ל אולי לוקח יותר זמן אבל עולה הרבה הרבה פחות. לדעתי, שווה לשלם את המחיר הזה בשביל לקבל משהו שאחרי הכל בריא יותר. במיוחד למופרעות שבינינו שמחליפות הרבה.. אגב, שכחתי ברשימה הזאת את CND.. הלקים הישנים שלהם בבקבוק המעוגל - 18.5 ש"ח הלקים החדשים שלהם בקבוק המרובע - 26 ש"ח.

dhara

New member
זה ממש מבאס

יש לי פה מתחת לעבודה חנות עם סטנד עצום של שיק וכל לק עולה 10 שקלים -- זה כזה זמין וזול, אני פשוט קופצת לשם בסוף היום ובתמורה למטבע מנצנץ מקבלת לק חדש.. להזמין מחו"ל זה ממש לראות חיוב בכרטיס אשראי על כמה עשרות שקלים! זה מרגיש הרבה יותר יקר

Ultra marine

New member
מצד שני,

תחשבי על כמה כיף להגיע לדואר ולקבל חבילה! זאת חוויה שבאמת שאני לא יודעת איך אפשר לוותר עליה! למשלוח לוקח לדעתי עד שבועיים. אצלי תוך שבוע וחצי כבר הגיע. לאחרונה זה ממש תיק-תק.

dhara

New member
אוי אני מתחילה להתפתות...

קרה לך שהזמנת לק והתבאסת ממנו??

Ultra marine

New member
ברור...

בהזמנות הראשונות זה קרה לי יותר. אבל בשביל זה יש את הפורום, את קומונת ההחלפות, את השוק של תולי.. ואפילו מפגש פורום איפור..

HiLoLiT7

New member
או שהשליח מגיע אלייך הביתה ../images/Emo8.gif

למה ללכת עד לדואר כשהחבילה מגיעה ישירות עד הבית עם דואר שליחים?

Ultra marine

New member
אני לא בבית בשעות שמגיעות החבילות

ויש לי ת.ד אז הכל מתנקז לשם.. והחבילות של הלקים וכאלה משאירים בתיבה (אפילו לא צריך שהדואר יהיה פתוח)

Ultra marine

New member
טרנסדיזיין

אני קמצנית מידי בשביל nail etc
למרות שאם באמת רוצים 2-3 בקבוקים אולי זה שווה.

צונית

New member
../images/Emo41.gifמקווה שיראו אותי פה בסוף השרשור../images/Emo41.gif

בנות, חשוב לציין שהחומרים האלה ידועים כרעילים בעיקר בשאיפה של כמויות גדולות. בנוסף כדאי לזכור שמשתמשים בלקים כבר כמה עשרות שנים ורק לאחרונה עלתה המודעות. כלומר, מליוני נשים ברחבי העולם משתמשות בלקים כבר שנים רבות ועד כה לא ידוע על השפעות ארוכות טווח של הרעלים הללו. אם זה היו לזה השפעות קונקרטיות שניתן היה לכמת - מישהו כבר היה עולה על זה. כמויות הרעלים שיש בלקים הן זניחות, לכן מאפשרים להשתמש בהם... כי הם לא מסכני חיים. עם זאת אנחנו מורחות לק בתדירות גבוהה הרבה יותר מרוב הנשים, ואז כן חשובה המודעות לכך שמדובר בחומרים כימיים. אם כן קיימת האפשרות לצמצם את החשיפה אליהם, מה טוב. ניתן להניח שכאשר מחיר הלקים גבוה יותר, זה אומר שהושקע יותר מאמץ בלפתח תרכובת בריאה יותר עם תחליפים ראויים. אז... לא תמיד מה שיקר עולה לנו ביוקר. הרבה פעמים זה להפך.

למעלה