החוצפה שוברת שיאים

החוצפה שוברת שיאים ../images/Emo46.gif

לאנשים אין בושה בית המכירות הפומביות צ'פינס, שבו תערך בסוף החודש המכירה הפומבית של חלק מחפציו של סיד, העלה למכירה פומבית באיביי כמה פריטים שנמצאו בביתו של סיד. כנראה שקוני הבית אינם מעוניינים בהם. בין היתר, מוצעים למכירה: עץ חג המולד של סיד, העשוי פלסטיק - על קישוטיו; הכורסא האהובה עליו; רהיטים רבים מעץ, שסיד הרכיב בעצמו - שולחנות, מדפים, מגירות; שתי מחברות, הכוללות תרשומות של סיד על ההיסטוריה של אנגליה והמזרח התיכון, והגיגים דתיים. סיד כתב את שמו וכתובתו על עטיפת אחת מהן; מערכת מיקרו-סטראו ישנה בקופסה; קופסת כלי העבודה שלו, וציור אחד. בכל מקרה, ולמען הסר ספק: הלינקים לאיביי ניתנו כאן מפאת היות המכירה בבחינת "חשדות", ולא למטרות פרסומת.

Jason2

New member
לא הבנתי מה החוצפה?

שהם מנסים למכור כל מיני שטויות שאין להם מה לעשות בהם? אם אני הייתי מוצא כאלה דברים הייתי גם מנסה למכור, הרי זה לא משהו נדיר במיוחד. רהיטים מעץ שהוא הרכיב בעצמו? זה לא ממש מציאה, גם אני הרכבתי הרבה רהיטים מאיקיאה.

itaikuskus

New member
סלח לי

אבל אתה לא סיד בארט, ככה שאין לך כאן קייס. חוצמזה, דברים שהיו עולמו של אחד עתה מוצעים למכירה כדי לעשות עוד קצת רווחים על ה"מיתוס" שהוא סיד בארט, כי שוב, אם זה היה אתה, זה היה הולך לפח, ועם זה אני מרגיש קצת לא בנוח...

Jason2

New member
אבל מה יש שם?

כמה רהיטים ועץ חג מולד? זה לא שמצאו מחברות של מוזיקה שהוא כתב או הקלטות נדירות. סתם דברים לא חשובים, לא כל דבר ראוי להנצחה. וכן זה היה הולך לפח והחפצים האלה הם לא אבידה גדולה.

Jason2

New member
ועוד משהו

נראה לי שהם מנסים למכור את הדברים האלה אבל לא נראה לי שמישהו יקנה את הדברים האלה (לפחות לא במחיר גבוה) מהסיבות שכבר רשמתי.

The Walrus

New member
זה כבר נמכר

הבית נמכר במחיר גבוה יותר מזה שהמשפחה רצתה...

Jason2

New member
בית זה משהו אחר

אבל לא כל דבר שהיה בבית צריך להימכר. עוד מעט תגידו לי שגם המקרר והתנור שלו נחשבים לפריטי אספנים.

זו בדיוק הנקודה

המשפחה - וכנראה גם קוני הבית - מנסים לעשות רווחים מפריטים בנאליים כמו מגירות או שרפרפים שנבנו ביד (וגם לא ממש טוב), שערכם היה אפסי לולא היה מדובר בסיד בארט. זה לא רק הציניות וניצול שמו, זה גם מכירת הפריטים שהיו חשובים לו אישית, מעשה-ידיו, כולל דברים שכתב וצייר. אין להם שום סנטימנטים לגביהם. אני תוהה אם הם השאירו בידיהם אילו שהן מזכרות ממנו, זה נראה כאילו הם רוצים להפטר מכל דבר שיזכיר להם אותו - תוך עשיית רווח מכך.

Jason2

New member
אוקיי אז מסתבר

שאני מסכים איתך ופשוט לא ידעתי למה התכוונת. ובקשר לאנשים, אני לא מכיר אותם אבל כנראה שהם באמת מנסים לעשות כסף ולא ממש איכפת להם מסיד.

מה זה משנה?

גם דברים אישיים...הוא כבר לא ישתמש בהם אני בטוח שהם עצובים שהוא מת אבל מה הם אמורים לעשות? לשמור את הכל במחסן במקרה והוא יחזור? אם הם לא הרגישו צורך לשמור את זה...עדיף שימכרו מאשר יזרקו לזבל לסיד כבר אין מה לעשות עם זה אחרי שאני אמות אני לא מצפה שישמרו עצים שלי או כל דבר אחר...

אתה מצפה מאהובייך

שימכרו את חפציך האישיים לכל המרבה במחיר, במידה ותתפרסם? אחותך? אחיך? הוריך, חלילה?

Anuerysm

New member
האמת שכן

אני אשמח אם יכנס להם כסף כי הם אנשים טובים אבל במקרה הזה זה לא ממש נכון

Jason2

New member
האמת שזה

למכור או לזרוק, יכול להיות שאני הייתי פשוט זורק. ובקשר למה שיעשו בדברים שלי לאחר מותי, זה לא ממש מעניין אותי מה יעשו בהם.

itaikuskus

New member
תגדילו קצת ראש

אתה צודק, זה או לזרוק או למכור, או אופציה שלישית, שאני חושב שהיא הכי נכונה, והיא לתת את הדברים לנזקקים. במקום לחפש איפה לעשות עוד קצת כסף על השם של בארט המסכן, תעשו משהו טוב בשבילו, ובשביל הקהילה. אנחנו מדברים על חפצים, רהיטים, שולחנות, דברים שיכולים לשמש אנשים שאין להם אפילו דברים כאלה, בבתי מחסה בהם הם גרים, תן משהו מעצמך ומהבן אדם המנוח שכל כך אהבת. אבל זה רק אני.

Jason2

New member
הנה רעיון טוב

אני אעשה את זה ברגע שאני אעבור דירה או אצטרך להיפטר מדברים ישנים.

הדבר הכי טוב לכל הצדדים

היה אם הם היו הופכים את ביתו, כמו שהוא לאתר הנצחה וכל ההכנסות היו הולכות לנזקקים. בצורה הזאת כל הצדדים היו יוצאים מרוצים. בטח ובטח לא מכירת דבריו האישיים של סיד בכל מיני מכירות פומביות כגוש בשר זול...

מה הם אמורים לעשות עם זה?

לזרוק לזבל? לנצור אותם לנצח? להעביר מדור לדור? יש לך מחסן שמלא בדברים מסאבסאבסאבסאבסאבסבא שלך? כשבנאדם נפטר מישהו מקבל ירושה של החפצים שלי כשסבא וסבתא שלי מתו הם השאירו לנו דירה כיום אנחנו נותנים לאנשים לגור בדירה הזו בשכירות ועושים על זה כסף משהו לא בסדר בזה? זה שמדובר בסיד בארט משנה משהו? עשיתם מזה כאילו הם רצחו אותו כדי להשיג כסף או שמחים שהוא מת כדי סוף סוף לעשות קופה ככה זה בכל מקון..בנאדם מת או שמוכרים אתה דברים שלו או שזורקים.. או שומרים לעצמך אם זה שווה ערך סימנטלי או אחר... זה שסיד בארט לא אומר שהם צריכים לשמור על הדברים שלו לנצח

אבל מיד אחרי מותו?

הייתי מצפה שהדברים האישיים ביותר שלו ישמרו לעוד 10 שנים לפחות ואז להתחיל לחשוב מה לעשות איתם. בני המשפחה כנראה לא מודעים לאהדה הרבה שרוחשים לו האוהדים.

Jason2

New member
אבל זה לא אישי

זה כמה ספסלים מעץ (הוא לא בנה אותם, רק הרכיב) ואיזה עץ חג מולד מעפן. אני לא הייתי משקיע בדברים האלה אפילו כמה שקלים.

למעלה