החוצפה שוברת שיאים

מה הקשר לאוהדים

מה אתם נכנסים לסיפור זה קרוב משפחה שלכם שמת? קרוב משפחה הוא קרוב משפחה הוא לא אליל רוק שהזבל שלו קדוש שכדאי למכור אותו הוא פשוט קרוב משפחה וכשקרוב משפחה מת אתה עצוב עלו..לא על החפצים שלו האמת שהחפצים שלו לפעמים רק גורמים כאב אז עדיף להיפטר מהם גם אם זה קשה לאוהדים שרכוש שכזה ימכר למרבה במחיר

afon

New member
אני לא רואה איפה החוצפה

קראתי השרשור פעמיים וגם את החשדות, איפה בדיוק הם חטאו? אנשים רוצים לעשות כסף? וואלה, טוב לשמוע, לא הייתי יכול לנחש. אין שום פסול משום בחינה במה שהם עושים לטעמי.

אני מניחה שזה עניין של השקפה

אותי זה מפליא שהם ירצו לעשות כסף מקרובם המת, רק משום שהוא מפורסם.

holo

New member
אני מסכים איתך

וזה די נראה לי תמוה שהמשפחה שלו רוצה לעשות רווח מכל זה. אחרי כל ההתחבאות מהתקשורת, חשבתי שכל העניין מאוד רגיש אצלם, ושהפרטיות חשובה להם. והנה פתאום מוכרים כל פיפס קצת שקשור לסיד ומנסים לעשות כמה שיותר רווח. לא מספיק שהם מכרו את הבית במלא כסף (ולא נראה לי שחסר למשפחה הזאת כסף), הם גם מוכרים כל דבר אחר לכל המרבה במחיר. זה יותר מתאים לישראלים.. אם הם באמת לא רוצים לשמור את כל זה, שיתרמו לנזקקים, כמו שקוסקוס אמר מעלי.

THC MaN

New member
קראתי איפשהו פה

נראה לי שבאחת ההודעות של ציף.. את הכסף שהם קיבלו מהמכירה הפומבית הם תרמו לאיזשהי עמותה לעזרה לאומנים צעירים או משהו בסגנון? בכל מקרה הזכרון שלי יכול להטעות אותי אז בואו נחכה לאישור של ציף או משהו

מדובר במכירה הפומבית שתהיה בסוף

החודש. המשפחה אמרה שאם ייאסף די כסף, הם יקימו בחלקו קרן לסיוע לאמנים צעירים. בינתיים, המכירה עוד לא התקיימה, והכל דיבורים בעלמא. המכירה באיביי כרגע מאורגנת, להערכתי, לא על ידי המשפחה אלא על ידי קוני הבית - דרך אותו בית מכירות פומביות. אך יתכן שאני טועה, וגם כאן הפריטים נמכרים על ידי המשפחה.

V e g

New member
זה מצער

שאף אחד אין מה לומר בעניין. לגייב גילמור, ששומר על ההקלטות של סיד מתחת לבלטות, לעיריית קיימברידג' שאחד האנשים הגדולים שצמחו בה הלך לעולמו, או לסתם איזה מוזיאון מוסיקלי מתוך הרבים שיש בעולם. עד שמישהו יזכר, לא יהיה שום דבר של סיד מהתקופה הזאת. העובדה היא שלא היתה תגובה ציבורית אמיתית לאחר מותו של סיד בארט. אף אחד מחברי הילדות או שותפיו בתקופת הפינק פלויד, לא "העיז" להתעמת עם המשפחה על הדרך הראויה להתמודד עם מותו. לאף אחד, נכון לעכשיו, אין עניין להנציח את חייו. ומה התוצאה? למשפחה בוודאי לא היתה להם מעולם הערכה לכל מה שקשור בסיד בשנים שבהן התבודד, ובהזדמנות הראשונה הם מיהרו להיפטר משייריו עבור נזיד עדשים...

העירייה דווקא כן הגיבה

והיו דיונים במועצה כיצד להנציח אותו. טרם הוחלט על משהו, נדמה לי שאחת ההצעות היתה לקרוא על שמו את אחד מאולמות המופעים המקומיים. אך השתיקה של הפלוידים היא אכן רועמת. למעשה, הם לא הגיבו פומבית, מלבד ניק מייסון. מישהו לא מזוהה מטעם הלהקה הוציא הודעה קצרה שדיברה עליהם בגוף שלישי, ועורך אתרו של גילמור עשה כנ"ל לגביו. ווטרס הותקל איפשהו ואמר איזה משפט תלוש. אבל חוץ מזה, לא היתה למעשה הודעה מסודרת לעיתונות, או ראיונות. אם אני זוכרת נכון, באתרי הפלויד נאמר בתחילה שתהיה הודעה כזו "תוך כמה ימים" - ככל הנראה על פי מידע שקיבלו מהנהלת הלהקה - אך שום דבר לא הופיע. זה מאוד משונה, במיוחד לאור המאמרים הרבים שהופיעו בעקבות מותו של סיד, בעיתונות. אני בטוחה שכל העיתונים ומהדורות החדשות פנו לפלויד לקבלת תגובה.

The Walrus

New member
דווקא הייתה תגובה

גם ווטרס וגם גילמור הקדישו לו שירים בהופעות...

הסיפור הזה יצא מכלל שליטה

לראות המשפחה שלו נותנת יד לכל העסק ומוכרת את החפצים הכי אישיים שלו ועושה כסף על גבו גורם לי להקיא. אין לי מושג מדוע המשפחה שלו מוכרת את החפצים הכי אישיים שלו במכירות פומביות מפוקפקות, היה עדיף שהיו משמידים אותם על פני מה שהם עושים. לא ניראה לי שהסיפור הזה מוסיף להם הרבה כבוד. לי זה מריח כמו תאוות בצע טהורה, הרי כסף לא ממש חסר למשפחה הזאת.

itaikuskus

New member
כתוב ש

סיד הוריש למשפחתו את הונו שנאמד ב1.2 מליון פאונד, ככה שכסף באמת לא חסר להם. גם קוני הבית, ששילמו על הבית יותר מאשר המחיר ששמו עליו (נראה לי 300,000 פאונד?), בטח לא מקבצי נדבות, ככה שאנחנו מדברים על תאוות בצע גרידא.

למעלה