החורף הגיע

החורף הגיע

מזמן לא היו לנו פה הודעות אוף טופיק. תרגישו חופשיים לפתוח, וגם לפתוח בשרשורים נפרדים אם הנושאים שונים. החורף הגיע וכבר התחלתי ללבוש ארוך, למורת רוחי. בכל שנה, היום שבו נלבשת החולצה הארוכה הראשונה הוא היום שבו נכנעתי לקור. מאז הכל מתדרדר, ברגע שההתעקשות שעדיין אפשר להיות בטישירט נגמרת, פתאום קר לי אפילו עם ארבעים שכבות לבוש. קר ברגע שמכבים את החימום. קר ובכל זאת אוכלת גלידות ושותה משקאות קרים, גם ברחוב, מרוחקת מכל כלי חימום. השנה החורף החליט להיות נחמד, פחות מרגישים את זה שהשמש שוקעת מוקדם. לא יודעת להסביר את זה. אבל כנראה שאם רק הבגדים יהיו מספיק חמים החורף הזה יהיה חורף טוב. זה בעולם שלי. איך החורף נראה אצלכם? ולנושא אחר, למה יש לי פרסומת עם אשה מיניקה? שתתלבש. קר.

לא יכול להיות!

לפי השאלון כאן: You Belong in Winter Quiet, calm, and totally at peace... You're happy to be at home, wrapped in a blanket, completely snowed in Whether you're lighting a fire or having a snowball fight, you always feel best in the winter.

Limbonic Art

New member
יצא אצלי נכון ../images/Emo6.gif

You Belong in Winter Quiet, calm, and totally at peace... You're happy to be at home, wrapped in a blanket, completely snowed in Whether you're lighting a fire or having a snowball fight, you always feel best in the winter. רק מה בחורף אין לי בעיה להיות בחוץ

שלי פאר

New member
שונאת חורף!!!

בחורף אני מכוערת. בחורף אני לא קמה בזמן בחורף השיער שלי לא מדתסר והטיפות גשם נופלות לי על המשקפיים! שונאת חורף!! ובכלל אני שונאת קור זה מזה מעפן! אין ולא יהיה על הקיץ! בקיץ אני כוסית בקיץ השיער שלי יפה בקיץ אני נינוחה...

טיפות גשם על המשקפיים

הן תירוץ מצוין ללכת עם המשקפיים בכיס, ולראות הכל קצת יותר מטושטש. זהו סוג של התנתקות מהעולם, לא?

Limbonic Art

New member
לא יודעת לגבייך ולגבי שלי

אבל אני בלי משקפיים זה בערך כמו נכה בלי כיסא גלגלים. אני לא רואה כלום בלי משקפיים

Limbonic Art

New member
אצלי ההפך

חורף זו העונה האהובה עלי, היא אף די מאכזבת אותי באופן בו היא מופיעה (או לא מופיעה בעצם) כאן בארצנו. דווקא בחורף אני נהנת לצאת החוצה מכוסה בבגדים מחממים , אני בריאה בחורף לעומת הקיץ. בחורף לא נושר לי השיער וכך באה האשליה כי שוב הוא יגדל יפה ובריא כמו בעבר . השמש לא מסנוורת אותי, החושך כבר נמצא בחוץ עם עזיבתי את המקום העבודה. יש בחורף משהו כייפי מגן, קודר ואפילו מיסתורי/ קסום- בדיוק העונה המתאימה לשעות ציור בזמן הפנוי . חשק לתה חם או שוקו חם , חשק לאכול!! קיץ זו עונה בא אני נאלצת לפשוט מעליי את שכבות הבגדים , עונה בה העור משתזף והופך לאדום מכוער . עונה בה יוצא לי לישון מעט מידי, חום , זיעה ואי נוחות מעצבנת ודביקה. אה ונשירת שיער וחוסר תאבון -כבר אמרנו
אבל היי! עכשיו חורף !!!

נועיתה17

New member
לי יצא אביב

נכון מאוד! העונה האהובה עלי! לא קר מידי ועדיין לא חם ומגעיל ומזיעים כמו בקיץ והכל ירוק ולא מכוסה באבק

korpiklaani

New member
החורף אצלי

מגניב סוער וחמים לעומת זאת הקיץ מלא ג'וקים מכוערים שכבר צצים מהאביב יחד עם פרפרים ויתושים בעעע חורף זו תקופה מעולה לחשבון נפש ולהנות מהלבד עם עצמך

p019

New member
זה חורף זה?

אני קמה בבוקר, מתלבשת חם חם, ומיד מחילפה לשחבות, כך שאם שוב טעו בחדשות, אני יוכל להוריד את השחבות החמות. כן, אני שונאת להתרטב, ולהיסתובב עם גרביים רטובות (אולי הגיע הזמן להוסיף זוג גרביים יבשות לתיק), אבל השנה היו רק יומים גשם, טוב סליחה - שלושה ימים. כך שחורף בישראל הוא בהחלט דבר חיובי - המשך של הסטיו והקדמה לאביב. לאומת חורפים במקומות קרים באמת.

פריאסור

New member
החורף שלי

הכל טוב ויפה בחורף, אבל מה אני יכול לעשות עם הדילמה שלי? מצד אחד חם ומחניק מדי להשאיר את הפנים תחת שמיכה ומצד שני האף קופא אם מוציאים את הראש....תעזרו דחוףףףף אני משתגע חחח

למעלה