החורף הגיע

jjnka

New member
../images/Emo138.gifחג שמח מפורום 577!../images/Emo138.gif

עכשיו חנוכה, חג כה נעים, אצלנו בפורום עושים לכם טעים, מאחלים לכם חג שמח, מכל הלב - כי עכשיו הסיום מתקרב. המון סופגניות (המון קלוריות), המון חנוכיות (המון נרות), המון אהבה (המוון!!) והמון כסף (אמןן..) טוב הקטע האחרון היה עלוב, אבל 577 - עושים את זה בגרוב.

boy34

New member
אפרופו חורף וקור: איך מתחממים

אסקסואליים ? הם לא זקוקים לחום ואהבה ממישהו ? עם מי הם ישנים במיטה ? אני, אגב, סיפור אחר.. אני הומו ונימשך מאוד לבנים שדומים לי (בכך אני בעצם אומר שאני ההיפך הגמור מאקסואל..) . כרגע יש לי חבר (קשר חדש יחסית). אני מאוהב בו עד כלות הנשימה. זה הקשר המשמעותי השני שלי בחיים. קודם לכן הייתי בקשר שנימשך שש שנים. כשאני שואל אתכם האם אין לכם הצורך לישון עם מישהו, להיות יחד עם מישהו/י ? כבר כמה חודשים שמשאלת ליבי (מעבר לצורך העז בקשר עם החבר שלי) אני משתוקק לישון איתו וזה משהו שעדיין כניראה מפחיד אותו. הפגישות שלנו הם לזמנים קצרים מאוד והוא נימלט. יעברו ימים עד שיחדש את הקשר. בין לבין אני פשוט מתרסק. הקשר איתו כל כך מורכב. אני מניח שכדי להרים את הקשר איתו אזדקק לתקופה של חודשים ארוכים ואולי שנה כדי להגיע איתו למינימום של קשר שיספק אותי. כניראה שגם אני אתרגל עד אז למגבלות הנוראיות של הקשר הזה. אני תוהה איך חיים אסקסואליים... לא סתם אני מתאר פה את הבעייתיות ביחסים שלי איתו. ניראה לי שיש לאסקסואליים חיים קשים ותחושת פספוס ? אולי בעצם לא... ?! אולי לא חסר להם מין או צורך במגע פיזי (חיבוק, למשל) ?!? מה לגבי חברות נפש עמוקה ? תחושה שאתם אוהבים אנשים אהבה גדולה ?! יש דבר כזה ? עברו בי מחשבות שמא אוכל להקים תא משפחתי עם מישהי שאין לה ציפיות לרומנטיקה, לקשר מיני בכלל ?! להביא ילד משותף ?! זה קורץ לי יותר מאשר להכיר לסבית, למשל.. זה ריאלי בכלל ?

boy34

New member
יא אלוהיםםםם, מה זה היובש הזה

איזו התעלמות מההודעה שלי.. ישמור אתכם האל (אם יש כזה).. מה זה, שאלתי שאלה הזויה כל כך ?

Limbonic Art

New member
אני לא מאמינה שיש כזה../images/Emo8.gif

נשמור על עצמנו גם בלי הערותייך וגם בלעדיו כמו שרובנו בעצם עושים- עם אמונה ובלי אמונה.

Limbonic Art

New member
השאלה שלך באמת קצת הזויה

אסקסואלים אלה אנשים שלא נמשכים מינית לאנשים אחרים.... אז מה קשור כל הדברים האחרים ששאלת??? כולנו זקוקים לאהבה- לאהבה יש סוגים רבים, שונים ומגוונים והיא באה לידי ביטוי בדרכים רבות. אסקסואל כמו כל אדם אחר בעולם - יכול לישון לבד ויכול גם לישון עם פרטנר ... גם לאסקסואל (בכללי) יש רצון להיות יחד עם מישהו (השאלה היא מה זה היחד הזה?) כמה זמן אתה והחבר יחד? יש אנשים שמתפתחים רגשית לאט יותר, יש שרוצים לתת לקשר עוד זמן ואין לפחד משמעות כאן, אלא יותר לביטחון בעצמו ובך גם יחד. מין לא חסר לאסקסואלים . רצון לחיבוק או כל מגע פיזי אחר (לא מיני) - בהחלט בא בחשבון. האם נראה לך שחברות נפש עמוקה סותרת אסקסואליות?? (כי זה לא) אנחנו יכולים לחוש אהבה גדולה כלפי האחר, רק שהיא לא באה לידי ביטוי מיני מאחר ואין לנו צורך בזה או משיכה לזה. וכן העולם הוא גדול- אתה יכול למצוא אישה מכל סוג שהוא שאין לה ציפיות רומנטיות ולהביא ילד משותף יחד.

איך אפשר

בטוח לא פעם ולא פעמיים שאלו אותך: איך אתה יכול בלי שתהיה לך אישה, בת זוג? הרי לרוב העולם יש, איך אפשר להסתדר בלי? ואתה עונה, אנשים הם שונים. אני לא נמשך לנשים. ובכן, אנחנו לא נמשכים לנשים או לגברים. רובנו לא מרגישים מחסור, במצב אידאלי אנחנו מקבלים מה שאנחנו צריכים ולא מקבלים מה שלא רוצים, כמו אנשים אחרים. לא הבנתי למה לדעתך אסקסואל לא יכול לישון עם בן זוג במיטה, כל עוד זו שינה ולא אקט מיני.

למעלה