החזיר המעופף: כרטיסים

חייב

היום בבוקר שמעתי את הבסורות על ההופעה, ואין לכם מושג באיזה אושר הייתי, הייתי אולי המאושר באדם, רצתי לחפש מידע ברשת ואז חשך עלי עולמי...אין כרטיסים!!! שחור העולם שחור... פינק פלויד מופיעים ואני לא שם. איך מתגברים אל זה!?! אני חייב לדעת למה לא מכרו כרטיסים גם למדינות אחרות מלבד בריטניה?

לא מכרו כרטיסים בכלל

הכרטיסים *חולקו* חינם, עפ"י הגרלה. להגרלה יכלו להרשם רק תושבי בריטניה, מעל גיל 16, וזאת כי ההרשמה להגרלה בוצעה באמצעות שליחת SMS-ים, דרך רשת הטלפונים הסלולריים הבריטית. המארגנים עשו קומבינה עם רשת הסלולרים, לפיה לפחות חלק מהתשלומים עבור משלוח ה-SMS-ים יעברו למארגני הארוע, לשם כיסוי עלויות. (לדוגמא, המארגנים צריכים לשלם 1.5 מיליון פאונד לקרן צדקה של הנסיך צ'ארלס, לאחר שהלה הסכים לבטל את הארוע השנתי של הקרן על מנת שהפארק יועמד לרשות live 8). אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

אולי יותר ברור

אבל עדיין זה לא לעניין לא לתת את האפשרות למדינות אחרות להגריל כרטיס ומה שקורה עכשיו שספסרים סופרים את הכסף ממכירת הכרטיסים ובסוף הכסף לא מגיע לצדקה אלה לכיס של עסקן! אז בסוף כולם מפסידים (לדעתי)

המטרה לא היתה לאסוף כספים לצדקה

אלא להעלות מודעות. הארוע הוא בעצם מפגן פוליטי, בו אזרחי המדינות המתועשות והעשירות אמורים להפעיל לחץ על ממשלותיהם למחוק את חובות המדינות העניות (מטרה שכבר הושגה בחלקה, בשבוע האחרון). מכאן, שיש הגיון בהגבלת ההשתתפות לתושבי אותן מדינות. בנוסף, סר בוב מתנגד נחרצות לספסרות בכרטיסים, והוא פועל יחד עם ממשלת בריטניה לנקוט בצעדים משפטיים נגד ספסרות בכרטיסים באינטרנט (באי-ביי, למשל), וראה את יציאותיו בתקשורת היום כנגד התופעה (ברשתות החדשות הזרות).

Overclocker

New member
פינק פלויד ושאר הלהקות

מעתה וגם קודם למען האמת יזוהו לנצח עם מתנגדי הגלובליזציה... וזה מה שהlive8 מסמל... לי אין בעייה עם זה.... אבל הרבה מאוד אנשים בעולם שלא מזדהים עם הדגל האדום / שחור / ירוק לא יהנו מהעובדה שכ"כ הרבה אמנים מזוההים פוליטית בצורה כ"כ חזקה עם פלג שיחסית קטן היום.

לא גלובליזציה ולא אנטי-גלובליזציה

רק עזרה לעולם העני והרעב להלחם בעוני וברעב. לארוע *אין* אג'נדה של אנטי-גלובליזציה, אם כי מן הסתם גורמים רדיקליים ינסו "לרכב" על גב הארוע. סר בוב ובונו לא בדיוק רדיקלים בדעותיהם; אלו אנשים שמתחככים מדי יום בשועי עולם ומלקקים להם את ה...

Overclocker

New member
ציף ציף...

הדרישה היא פוליטית לחלוטין... חלק גדול מהשנאה והמחאות על ה G7/G8 (תלוי באיזה גרסא הם מתכנסים) הם עקב חוסר ההתחשבות של ה G8 והבנק העולמי בחובות העולם השלישי, והדרישה היוצאת משם היא למחיקת חובות, תרצי או לא זה אנטיגלובליציה... אז if it looks like a duck and walk like a duck אז זה לא כבשה... בכל פנים... לא יודע מתי בפעם האחרונה הסתכלת על ראיונות פוליטיים עם בונו וגלדוף... אחד פוליטי לחלוטין ומחא גלוי נגד הכיבוש באירלנד, והשני חבר במפלגה הקומונסטית... (לפחות היה בשנות ה90)... שניהם ראדיקלים לחלוטין...

החובות

רוב החובות כבר נמחקו שבוע שעבר (רק החוב שלי לא נמחק עדיין) גם Roger Waters ידוע כשמאלני והוא גם הוציא את השירים To Kill The Child ואת Leaving Beirut

Overclocker

New member
לא רוב החובות רק 40 מיליארד

שבשבילי ובשבילך זה הרבה... אבל מבחינת חובות שנמדדים בהרבה מאות מיליארדים ויותר מזה... זה כלום בפרט שמיליון זה נראה לי הרבה בשביל מדינות אלו

למעלה