החזיר המעופף: כרטיסים

וואלה, אתה טועה

להיות "פוליטי" אין פרושו להיות רדיקלי. ודרישה למחיקת חובות איננה קשורה בהכרח לאנטי-גלובליזציה. גם לא ידוע לי על מחאה כנגד הכיבוש בצפון אירלנד (אף כי הן גלדוף והן בונו הם אירים) או חברות במפלגה הקומוניסטית של מי מהם. אנטי-גלובליזציה מתייחסת, בעיקר, למדיניות הקפטיליסטית של גופים כגון הבנק הבינלאומי וארגון הסחר הבינלאומי. לא זכור לי פעילות של גלדוף את בונו כנגד הנ"ל, אבל אשמח אם תתקן אותי ותפנה אותי למקורות. השניים, למיטב ידיעתי, הם חברים של קופי ענאן ומדי שבוע נראים בחברתם של ראשי המדינות המתועשות, שאל מצפונם הם פונים. ראה את עמוד האתר של הארוע: זוהי פניה ליברלית קלאסית למצפונם של השבעים במדינות המתועשות, פניה לפטרנליזם שלהם, להציל את הגוועים ברעב. אין כאן שום קריאת תגר על הסדר הקפיטליסטי העולמי. נהפוך הוא: יש כאן קבלה שלו, ע"י הפניה לצדקה, במקום לשוויון.

Elinor BC

New member
אז למה חשבתי בכלל שהמופע הזה

הוא התרמה, כלומר כל הכסף שמשלמים על הכרטיסים , וכל הכנסה אחרת שם, תלך לאותן מדינות עניות ו"רעבות ללחם"... אם ככה, מה המטרה בכלל של כל האירוע? אם זה להעלות מודעות, זה אמור להיות חופשי , ובלי כסף...

האזרחק

New member
זו המטרה

כל הכסף שייאסף יועבר למדינות באפריקה, למעט הכסף שדרוש להפקת המופע עצמו. המופע באמת חופשי בלי כסף, הכרטיסים חולקו בחינם. (אלא אם כן אתה מתעקש להחשיב 1.5 פאונד עלות שליחת SMS כתשלום) האמנים עצמם לא מקבלים כסף, אבל צריך לשלם לאבטחה? הגברה? (ציףציף ציינה גם תשלום לנסיך שביטל אירוע התרמה שאמור להתקיים באותו יום - הכסף שיועבר אליו ייתרם גם הוא, אבל למשהו אחר)

afon

New member
החיים לא הוגנים

אז מנסים איך שהוא לקמבן אותם.

יש לי

יש לי בן-אדם שרוצה למכור לי שני כרטיסים ב800 פאונד משהו רוצה כרטיס אחד? ומה אתם אומרים שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל 4 שרים? מה אתם אומרים תיהיה עוד הופעה?

NIR Y

New member
אני חושב

שזה לא שווה, ואני גם לא חושב שתהיה עוד הופעה.

brotos

New member
לא. אתה פראייר, תמות כזה, משהו

יחליף אותך ביום מן הימים.

hen 182

New member
שלום... אני מצטער שאני פותח הודעה

חדשה, פשוט.... לא מצאתי על זה פרטים ברשת, והסתבכתי לגמרי עם האתר הרשמי של פלויד... בכל מקרה.... אני ממש רוצה כרטיסים להופעה בהייד פארק, ניתן עדין להשיג? ו...מממ יש איזה אתר פשוט עם מידע על ההופעה? משהו? תודה רבה, ושוב מצטער על ההודעה החדשה...

שלום hen

תשובות לכל השאלות שלך יש בלינק שבראש העמוד, בצבע ורוד. שבוע טוב.

hen 182

New member
שבוע נהדר...

תודה.!!! חחח לא שמתי לב חיפשתי רק בטאגליינס

קסם געש

New member
חבר'ה, עזרה בבקשה :)

אני ממש רוצה לקנות לאחי ולחברה שלו כרטיס להופעת איחוד של פינק פלויד. העניין הוא שחיפשתי בנט, ונראה כי אפשר רק דרך תרומה כלשהי, או משהו כזה, לא כל כך הבנתי.. מישהו יודע אולי מאיפה אני משיגה כרטיס? איך? למישהו יש מידע בנושא?... מחירים? משהו? אני אודה לכם מאווווודד על כל תגובה שתתקבל.

One Echoe

New member
אז ככה.

איאפשר להשיג כרטיסים, אלא דרך ספסרים(אנשים שזכו ומוכרים בדר"כ בהון תועפות לאור הביקוש) רק תושבי בריטניה רשאיים להשתתף בהגרלת כרטיסים, ואני מניח שגם ההגרלה נגמרה כבר ממזמן... אז איאפשר ממש להשיג... וגם בEbay הורידו את כל ההודעות של הספסרים...

מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים?

אני וחבר טסים ללונדון בתאריכים של ההופעה... אנחנו טסים על בליינד כאילו אין לנו כרטיסים של ההופעה אנחנו מנסים להשיג שם.... אם למישהו יש דרך אנחנו פתוחים להצעות

למעלה