החזיר המעופף: צפיה במופע ב-

THEDUDE911

New member
לגבי שידור המופע בטלוויזיה....

אם משיהו זוכר פניתי לכל הערוצים הקיימים ושאלתי אם הם מתכוונים לשדר את המופע...ובכן בנתיים רק YES חזרו אלי עם תשובה שלילית כעת נותר לקוות לערוץ הממלכתי והמסחרי וכמובן HOT. עדכונים בהמשך

חרטושה

New member
איך אפשר לצפות במופע (live 8)

אם הבנתי נכון ואני מקווה שאני לא סתם מטעה, המופע ישודר ב"סטרים" באתר של AOL בריטניה.

תשובה שלילית סופית או זמנית?

איך בדיוק הם ניסחו את זה? ותודה רבה רבה על מאמציך...

THEDUDE911

New member
ציטוט

"קיבלנו בתודה את פנייתך. תוכן פנייתך נבדק מול מחלקת התוכן של חברתנו כאשר נמסר בתגובה כי לא מתוכנן לשדר את מופע ההתרמה של live8 אשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בברכה, מרינה סמוליאר מח' פניות הציבור חברת yes "

חבל....

אני אנסה מחרתיים לכתוב ל-BBC Prime שהם, לדעתי, ההימור הכי בטוח לשידור.

THEDUDE911

New member
BBC PRIME כניראה ישדרו

אבל הבעיה שהשידור שלהם מועבר במונו....אני חושב שיהיה ממש מדכא לשמוע הופעה כזאת במונו.

THEDUDE911

New member
האמת שלא פניתי אליהם

אבל זה הכי הגיוני שישדרו את המופע. אני מקווה שהערוץ הממלכתי שאנחנו משלמים לו כל כך הרבה אגרה יתחיל לעבוד וישדר את זה, כי אם זה יגיע לערוצים המסחריים זה יהיה מוצף בפרסומות

מהמר על ערוץ 10

הערוץ קנה הרבה תוכניות המבטיחות רייטינג כמו משחקי כדורגל חשובים ועוד תוכנית בידור (זה בדוק אבל לא זוכר איזה) שהגיעה ל-40% צפייה. נראה לי שנראה את זה שם! .........."טלוויזיה שמדברת אליך"

THEDUDE911

New member
אני מסכים איתך...

אבל יש עוד זמן, עדיף לחכות ולראות איך הערוצים מגיבים. אותי זה מתחיל להדאיג שלא רואים שום פירסום לגבי זה בשום ערוץ בטלויזיה,זה קצת מוזר לא?!

הרשות השנייה

לטלוויזיה ורדיו יוכלו ללחוץ על הערוצים הישראלים גם ואני לא מגזים מבקר המדינה

THEDUDE911

New member
איך בדיוק קשור מבקר המדינה לכל זה??

בסופו של דבר הערוצים חושבים על האינטרסים שלהם, אם יהיה הרבה קהל ישראלי שמעוניין במופע הזה הערוצים ישמחו לשדר את זה מהסיבה הפשוטה שזה יביא להם רייטינג, ולכן אני עדיין אופטימי שלפחות ערוץ אחד במדינת ישראל ישדר את המופע.

BBC PRIME לא ישדרו את live 8

בגלל בעיות של זכויות יוצרים. הם כתבו את זה באתר שלהם.

THEDUDE911

New member
יההה אני ממש בשוק....

אני לא מאמין.....אם להם הייתה בעיה של זכויות יוצרים אולי גם בארץ יהיה אותה בעיה...חייבים למצוא פתרון ריאלי לזה, כי אין לי חשק לראות את ההופעה באיזה חלון קטן במחשב או לשמוע ברדיו....

Overclocker

New member
ערוץ 10 ?!??! לא!!!!!!

קהל הצופים לפני שנשמע את הבית האחרון ב dogs פ ר ס ו מ ו ת !!! אם זה יקרה אני אישית מנצל קשרים שיש לי בהר חברון להזמין פיגועון קטן בערוץ 10

למעלה