החזיר המעופף: צפיה במופע ב-

Neta Meta

New member
אמממ

bbc prime זה לא הימור בטוח כי זה ערוץ שעובד בדרך כלל על שידורים חוזרים... לפחות זה מה שאמרה לי חברה שלי מאנגליה... רוב הסיכויים שישדרו את זב בBBC 1 או BBC 2 ואני לא חושבת שאפשר לקבל אותם בארץ.....=/ אבל נקווה לטוב

כפי שכתבתי למעלה

BBC PRIME אכן לא ישדרו את הארוע. הבעיה אינה בכך שהם משדרים "שידורים חוזרים", שכן הם גם שידרו את חתונתם של צ'ארלס וקמילה בשידור ישיר, אלא בענייני זכויות יוצרים, לדבריהם.

Itai8

New member
וואי זה יהיה ממש מבאס

אם יתקעו פרסומות באמצע ההופעה אבל תשמעו מה אני חושב... שלכל אמן יתנו הופעה בלי פרסומות ובין המאנים יהיו הפרסומות!!! זה הגיוני יותר לא? וזה עדיף יותר לא? אבל אם נשמע מערוץ 10 או כל ערוץ אחר שהוא קונה צריך לוודא שהוא משדר את ההופעה מלונדון ולא משהו אחר (כי הם כמה באותו הזמן לא?) צריך להחזיק אצבעות ולקוות לטוב שבטוב!

דבר ראשון:

כמו שאמרתי, לא ישדרו את ההופעה בארץ, כי אנחנו לא חלק מהעולם. (יס כבר אמרו שהם לא ישדרו) דבר שני - אם יקרה נס ונרגיש לרגע חלק מהעולם, אז אנשים פה ינצלו את ההזדמנות הזאת כדי לעשות הכי הרבה כסף שאפשר. בטח מישהו פרטי יקנה את זכויות השידור, ויציע את השידור במכרז. מי שיציע לו הכי הרבה כסף יזכה לשדר את ההופעה. ואז הגיע הרגע, ההופעה משודרת בטלוויזיה. אבל לא מספיק אנשים עשו פה כסף ... מה, תהיה הופעה בלי פרסומות ? דייויד גילמור ורוג'ר ווטרס עולים על הבמה (הרגע שאנשים מחכים לו 24 שנים) ואז המסך משנה את הצבע וקול מאוד מוכר (שהופיע גם הרבה פעמים באולימפיאדה האחרונה) אומר: "הופעת האיחוד של פינק פלויד משודרת בחסות המועצה להסדר ההימורים בספורט" "ובחסות פלאפון, חברת הסלולרי מספר אחת בישראל" "ובחסות עלית" "ובחסות אסם" "ובחסות בנק הפועלים" ואז השידור חוזר אל הארוע ורואים את כל הקהל מוחה כפיים, ורוג'ר ודייב יורדים מהבמה. נ.ב כל זה - במקרה הטוב.

Itai8

New member
כן אבל תחשוב

אפילו לערוצים נראה יותר הגיוני שאם הם משדרים הם עושים פרסומות בין ההופעות של האמנים ולא באמצע הופעה של אמן אחד בטח יהיו רווחים בין אמן לאמן

כמו שלערוץ 1 היה הגיוני לשים חסות

בזמן שאלוף העולם בקפיצה לרוחק קופץ בשידור חי באולימפיאדה ?

Elinor BC

New member
כמה שזה מצחיק!!חחח, זה עדין עצוב

צריכים שאיזה ערוץ, בלי פרסומת, יישדר את זה, ערוץ 3, נשמע לי ממש טוב, כי הוא כל הזמן משדר טקסי אוסקר,גראמי,אמי וכל השאר.. אז למה לא גם את המופע? חוצמזה, מה לגבי ערוץ 11? משלמים לו כל כך הרבה, הגיע הזמן שהוא יעשה קצת משו בתמורה... ויש את MTV, שאפשר רק לנסות לכתוב איימל לערוץ, לשאול אותם , מה נסגר?

THEDUDE911

New member
לא מצאתי אימייל לMTV

הסתובבתי כמעט שעה באתר הגרוע הזה ואין שם כתובת אימייל מסודרת שאפשר לכתוב להם. אם מישהו מכיר את האימייל או שיש לו חשק להסתובב באתר הזה ולנסות לשלוח להם אימייל בהקשר למופע של LIVE8 זה יהיה מצוין.

THEDUDE911

New member
יש עוד תקווה...

ידידה שלי אמרה שבטוח ישדרו את זה באחד הערוצים הגרמנים,ערוצים כמו RTL SAT! וכל אלו....הבעיה היא שאני לא יודע גרמנית וגם המחשב שלי לא תומך בגרמנית...אז מי שיודע ויכול לבדוק את זה....

Neta Meta

New member
גם אם ישדרו בערוצים האלו

סביר להניח שמה שישדרו זה את המופע שבברלין לא את המופע הגדול שבלונדון.....

dylan3

New member
אגב (ולא קשור ממש)

אבל היום ראיתי את הדי וי די של ה-Live Aid מלפני עשרים שנה, איזה יופי של הופעות היו שם...

השמועות שהגיעוני בעניין

ואלו רק שמועות: שיתקיים שיתוף-פעולה בין ערוצי הטלוויזיה העיקריים במדינות בהם יש מופעים: אנגליה (BBC) צרפת (TF1) גרמניה (RAD), איטליה (עוד לא ידוע) וארה"ב (גם לא ידוע) כאשר כל אחד מהם ישדר את החלק שלו (היינו, הגרמנים יעבירו בלייב את המופע בברלין וכד') וכך יהיה יכוסה הארוע כולו, מכל הזוויות, כאשר רשתות לוויין/כבלים מכל העולם יקנו מהם את הזכויות לשידור. כרגע המצב בארץ הוא כזה: ערוץ 1 - לא סביר. YES - אמרו שלא. 10 - ? 2 - ? כבלים - ? בארץ לא נקלטים TF1 ו-RAD, למיטב ידיעתי (בכבלים או בלוויין). זה יכול להיות רע או שזה יכול להיות טוב (מניע לכבלים להשקיע בקניית הזכויות). מחר נשב על זה.

Runner30

New member
השחרת המסך.

יכול לקרות מצב שאם ההופעה תשודר בערוץ שנקלט בכבלים/לווין - אלה יחליטו להשחיר מסך בגלל זכויות יוצרים, מחאת תנועות פוליטיות למיניהן או סתם - כמו שעשו בעבר. אפשרות סבירה - למצוא מקום במרכז שבו יש צלחת פרטית והוא נוהג לשדר שידורי ספורט מהעולם, ולגרום להם לשדר BBC.

THEDUDE911

New member
עידכון או יותר נכון חוסר בעידכון...

כאמור שלחתי אימיילים לכל הערוצים האפשריים בארץ...אך לצערי קיבלתי תשובה רק מYES שאר הערוצים לא הגיבו כלל לפנייה ולשאלה שלי. לדעתי כדי שכל חבר פה בפורום ישלח אימיילים לאותם ערוצים כדי להפעיל טיפה לחץ ולראות איפה אנחנו עומדים.רציתי לדעת אם זה חוקי למשל להקליט את ההופעה ולעלות אותה באינטרנט כי אם זה חוקי אולי אני יכול לארגן משהו....בכל מיקרה תעדכנו אותי אם אתם צריכים את הכתובות של הערוצים

חכו עם זה....

"תפוז" מבררים את הנושא הזה עבורינו. עוד כמה ימים נהיה יותר חכמים.

למעלה