החזרי נסיעות

מצב
הנושא נעול.
החזרי נסיעות

החזרי נסיעות
האם ישנה התיחסות בחוק או במקום מחייב אחר להחזר נסיעות במקרה שקיים קו אוטובוס עד מקום העבודה או יותר נכון עד התחנה של הקו הנוסף שעלי לקחת אבל האוטובוס הזה הוא לא בשעות שאני צריכה וכדי להגיע לאוטובוס השני אני צריכה לקחת מונית ספישל האם משלמים ע"ז? האם ישנה אפשרות לקבל החזרים ואם כן איך? בתודה מראש.

השתתפות מעביד בהוצאות נסיעה

החזרי נסיעות
האם ישנה התיחסות בחוק או במקום מחייב אחר להחזר נסיעות במקרה שקיים קו אוטובוס עד מקום העבודה או יותר נכון עד התחנה של הקו הנוסף שעלי לקחת אבל האוטובוס הזה הוא לא בשעות שאני צריכה וכדי להגיע לאוטובוס השני אני צריכה לקחת מונית ספישל האם משלמים ע"ז? האם ישנה אפשרות לקבל החזרים ואם כן איך? בתודה מראש.
השתתפות מעביד בהוצאות נסיעה
כל מעביד חייב בהשתתפות בדמי הנסיעה הממשיים שמוציא העובד בדרכו לעבודה וחזרה ממנה בתחבורה הציבורית - עד לתקרה שנקבעת מפעם לפעם בצו ההרחבה. הבסיס לחישוב דמי הנסיעה הוא עלות הנסיעה בכרטיסיית הנחה למספר נסיעות או כרטיס חודשי - חופשי. עובד שנזקק לנסיעה ביותר מאוטובוס אחד כדי להגיע למקום העבודה, זכאי להשתתפות מעבידו בהוצאות נסיעה גם בעד הנסיעה הנוספת, אם הוא חייב לנסוע באוטובוס השני שלוש תחנות עירוניות נוספות לפחות כדי להגיע למקום עבודתו, אך עד למקסימום הנ"ל. גובה ההשתתפות המקסימאלית ליום עבודה נכון להיום: 21.14 ₪. כלומר, המעביד אינו מחוייב לשלם לך עבור מונית ספיישל שאת לוקחת לצורך הגעה לעבודה. הוא מחוייב לשלם לך עבור שתי הנסיעות באוטובוס בלבד, או כרטיס חופשי חודשי (לפי הזול ביניהם) ועד למקסימום היומי הנ"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה