החזר כספי אחרי "טוטלוס"

itai2511

New member
החזר כספי אחרי "טוטלוס"

שלום רב לפני כחודשיים וחצי נכנסה בי משאית מאחור והרכב הושבת, אחרי שבועיים קיבלתי 45% משווי הרכב ע"י הסוחר, וטרם קיבלתי את השאר, הסוכנת ביטוח מורחת אותי שלחה בטעות לחובה של הפוגע ולא למקיף, וגם שילמתי מבעוד מועד לשמאי על חשבוני, שלטענת חברת הביטוח אני גם אמור לקבל, מה החוק אומר לגבי זמן התשלום הכולל של הכספים?שנית, האם באמת אני אמור לקבל גם את כספי השמאי או ש"עבדו עליי"?
והאם כדאי להפעיל את הביטוח שלי במקרה הזה?
אשמח לתשובות
תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לא אתייחס לשאלתך - אבל

אתה היית, ובידיעה מלאה, שותף למעשה נבלה
למען נוחיות ו/או בצע כסף אתה מוכן להיות שותפ בהריגת אנשים.
נתת יד להעלות רכב מסוכן לכביש.
כולנו יודעים מה עושות חברות הביטוח - הן מכריזות טוטאל לוסט להלכה, מוסרות את הרכב לסוחר שמעביר אותו למוסך בקלקיליה או דומה, עושה לו תיקון פארטאץ' וקוסמטיקה יפה, והרכב עולה על הכביש וחברת הביטוח חוסכת חצי מהסכום שאמורה לשלם לך - ומעלה על הכביש רכב מסוכן.
ואתה, ביודעין שותף לכל זה.
מה שעלייך לעשות הוא לא למכור את הרכב לסוחר אלא לדרוש שיתקנו ויחזירו למצבו הקודם ושלאחר התיקון תיקח את הרכב למכון בדיקה, ואם אינם מסוגלים לעשות זאת שיכריזו עליו כטוטאל לוסט למעשה ולא להלכה, במקרה כזה עליהם להחזיר את הרשיונות למשרד הרישוי והרכב לא יעלה יותר על הכביש (ואז חברת הביטוח מאוויחה פחות)
כל זמן שאינך עושה זאת אתה שותף פעיל ובכוונה ברצח בכבישים.

itai2511

New member
לא ענית לשאלתי וגם אני התעצבנתי על כך

ראשית אם האוטו טוטלוס אז אסור על פי חוק לעלות על הכביש כי אם למכור את חלקיו אם האוטו באובדן להלכה אז אפשר לתקן כמו שאני הייתי מתקן במוסך והיו מעלים אותו על הכביש, ללא קשר לאמור מאוד כעסתי על הנושא הזה על הסוכנת שלי, כי זה נראה לי סתם נוכלות לקנות בחצי מחיר ולמכור במחיר מלא, תשובתה היה "מה אכפת לי" שזה גם הרתיח אותי, לענייניינו למרות למרות שפעלתי בתמימות דעים רציתי לדעת מה החוק אומר לגבי החזר התשלום?
תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אתה באמת מצפה שאני אנסה לעזור

למישהו לעשות פעולות המעודדות את הרצח בכבישים.

מה שעלייך לעשות הוא לדרוש בחזרה את הרכב ולבקש שיתקנו אותו עבורך ויחזירו למצבו הקודם.
ואם השמאי אומר שזה בלתי אפשרי שיכריז עליו טוטאל לוסט למעשה ושהביטוח יתן לך את כל הכסף, במקרה כזה הביטוח חייב לשלם לך תוך 30 יום.

itai2511

New member
אוקי,תודה, רכב שהוכרז כ"טוטלוס" אינו חוזר לכביש ונמכר כחלקים

למעלה