אתה חושב שהוא לא צריך להרויח בגלל שיש לך הטבות מיוחדות.שלום
אני נכה מעל 90%.
כל שנה הייתי מגיש למס הכנסה טופס להחזר המס.
המעביד טוען שמה שעשיתי ,לא תקין משום שישנם גילומי מס בשכר כמו רכב ומתנות. החזרתי למעביד את סכומי המס המגולמים שקבלתי.
האם המס עבור הגילום שייך לעובד?
כיום הגילומים הורדו מהתלוש.
תודה
עד לפני 3 שנים הגשתי דוח שנתי.אתה חושב שהוא לא צריך להרויח בגלל שיש לך הטבות מיוחדות.
האם ההטבות מופיעות בתלוש השכר? או שחייבים להגיש עבורן דוח שנתי? (לפי מה שאני יודע הן יכולות להשתקף בתלוש המשכורת).
האם הוא משתתף בעלויות הגשת הדוח השנתי? (בהנחה שהן לא בתלוש)
האם הוא השתתף בעלות של הגשת הבקשה להכרה בנכות?
האם המס שבגילום אני אמור לקבל,או לא.עד לפני 3 שנים הגשתי דוח שנתי.
מאז אני מקבל את החזר המס כל חודש והמעביד הוריד את הגילום מהתלוש. הוא הוא לא השתתף בעליות גם הגשה להכות וגם בהגשה.
המעביד טוען שבגלל שאני פטור ממס אני לא אמור לקבל את המס המגולם.
מדובר על גילום רכב, שבו המעביד משלם את המס שהעובד צריך לשלם על ההטבה שהוא מקבל.הטבות המס שייכות לעובד אבל כשאתה מסכם עם המעסיק תשלום נטו אתה למעשה סוגר איתו חוזה שאומר שהוא יישא בעלות המס שבו אתה מחויב. בחוזה הזה אתה צריך להציג מצג אמת ולהגיד מה עלות המס האמיתית. אם הודעת למעסיק שיש לך עלות מס מסויימת, ובעצם העלות שלך יותר נמוכה (או אפילו אפס) אז שיקרת למעסיק וגרמת לו, במסגרת החוזה ביניכם, להוציא יותר ממה שהיה צריך להוציא לפי החוזה.
תסגור עם המעסיק חוזה שכר בברוטו, שלא יהיו שום גילומים, ואז לא צריכות להיות לו טענות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.