החידה החודשית - מי זה? מה זה?

uncle litchi

New member
החידה החודשית - מי זה? מה זה?

בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שאינו פתר נכונה ויושם בצינוק עמוק עד שימצא מין חדש של נחש תת קרקעי....

חייב לציין שהפעם העניין הוא אתגר

האם מדובר בקצה הזנב של נקבת שנונית נחלים אחרי הזדווגות או טראומה אחרת? אם כן הפרט המדובר ללא ספק כתום למדי. אם לא אין לי ממש מושג במה מדובר ואולי כדאי שאתחיל לחפש מין חדש תת קרקעי.... (הרקע הירקרק הפורח מאחור מרמז על בית גידול שלא כל כך מתאים לגברת הנחלים)

uncle litchi

New member
האתגר אכן מאתגר הפעם

אני מודה, אם לא הייתי יודע מה זה מראש, לא חושב שהייתי עולה על מה זה....

uncle litchi

New member
טוב עד שתחליטו מי בתמונה הראשונה

תראו תמונה של ממבה מהערבה

uncle litchi

New member
אחד הזוחלים היותר אהובים עליי

ישימונית תמנע, מדהים כמה פרצופים יש לחבר'ה, פשוט לטאות מקסימות...

uncle litchi

New member
שואפת למעלה

שממית ערבה די גדולה. משום מה כשהן מפחדות הן ישר רצות לשיח ועולות עליו, לא ברור...

uncle litchi

New member
ידידותיות למדי, אבל איזו תנוחה.

במצב הזה הן הכי פגיעות, כשהן מנסות לברוח כל צד מושך לכיוון השני וכך הן נשארות במקום...

החידה-זנב של בן משפחת החומטיים

זנב אופייני,האמנם? אם היית באזור ים-תיכוני הייתי חושב שזה קמטן החורש.

uncle litchi

New member
שלמי כל הכבוד

אכן קמטן החורש. צעיר באורך של 40 ס"מ פלוס מינוס, אבל שמדהים הוא הצבע, הקמטן היה אדום, עוד לא נתקלתי במופע כזה, מישהו נתקל פעם?

omer356

New member
ואוו

בהחלט טעיתי.. כניראה שלא יצא לי מספיק להיתקל בקמטנים.. הצבע הטעה אותי מאוד.. בגלל זה היה לי הרושם שמדובר בלטאה אחרת.. אחלה תמונה וסליחה שלומי...

נתקלתי בצבע דומה.

לא הרבה פעמים.מצרף תמונה גם של צעיר שמצאתי דרוס על כביש באיזור עמק האלה. לא מצליח לשחזר האם כל הצעירים שראיתי היו כהים.לגבי הבוגרים-כולם היו בצבע אופייני. רעי-עשיתי סבב פורומים כדי לראות את כל התמונות.כמה מתנות לחג! מאד אהבתי. האם יש עוד תצפיות קמטנים דרום כל כך? עומר-אין צורך לבקש סליחה.היה אפשר להבחין לפי המבנה "הקשיח" בגלל גרמיות תת עוריות.אך באמת מבלבל.

omer356

New member
תודה

לצערי בזוחלי א"י אני עוד לא מתמצא.. תודה על ההסבר!

למעלה