החידה השבועית של מירי !!!

שרון וטלי - הגדולות מכולן.

לשרון וטלי שבת שלום ! התשובות : כל 33 התשובות שרשמתן נכונות ומדוייקות. הברכה : נכונה ורשומה בצורה מדוייקת. הזמן : שעה 12.00 בדיוק. הציון שלכם 10 - הצלחתם בגדול וכמו בשבת שעברה הוכחתן יכולת מרשימה. כה לחי !!! מירי.

זה היה רמז עבה !!!

יום טוב יקר. הרמז שלך בפתיחה היה כה עבה שגם פיל מהספארי היה יכול להסתתר אחריו. שנה טובה לך ולמשפחתך ולזהבה ולכל תושבי הדרום. גמר חתימה טובה. מירי.

תשובות לחידת השבת של מירי.

הברכה הנשמעת בימים אלה במפגש בין יהודים היא: שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל. 1)בארי אבידן. שיכור ולא מיין (מסטול בלי לשתות). 2)איציק סעדה. נעורי זהב (ילדות נוצצת). 3)דוד הראובני. הכל עומד במקום (כלום לא זז). 4)ישראל שיקר. טוב שבאת (יפה שהגעת). 5)יונתן גבאי. ושוב אתכם (ועוד פעם ביחד). 6)בנצי תירם. בוא אלי (התקרב אלי). 7)יאיר הראל. הסתכלי אלי (הביטי בי). 8)מושיקו הלוי. ושבו בנים לגבולם (ויחזרו הבנים לביתם). 9)יענקלה לוי. גאולים (פדויים). 10)ירון אלפסי. מור וקינמון (שני תבלינים). 11)מאיר שם-טוב. רמז (סימן). 12)בועז כהן. חברים 13רוני סימן-טוב. תיבת הזמרה 14)יענקלה קמחי. יש עת לעמל 15)רפי זיו. מה עשית לי 16הנסיך הלבן 17)טוב שצילצלת הבוקר 18)ושמחת בחגיך 19)בוא בשלום 20)הבה נצא במחול 21)לפנות ערב 22)ככה תנצחי 23)ושמחת בחגיך 24)לא נעצור 25)ככה וככה 26)לעולם לא מאוחר עלם ועלמה מחול הפרשים יהיה בסדר שושנת ספרד רוקדת ברחובות אל תוותרי.

לעזרא היקר !

שבת שלום לך עזרא. תשובתך יפה ומלאה ותודה על השקעתך. באשר לסעיף 15 : אמנם נכון ובאתר "מרקיד" מופיע הריקוד בשם "לנגב לך את הדמעות" עם האות "ל" בהתחלה ולא ב"מ". ולפיכך הערתך התקבלה. אך איני מקבלת את תשובתך ל"ממחטה לבוכה" - "מה עשית לי". זה נראה לי לא שייך לעניין וכל הפותרים בסעיף זה כתבו נכון : "מנגב לך את הדמעות". ובאשר לזמן : יש לך אחור של 5 דקות. זה לא נורא, היו שדייקו יותר. ובאשר לברכה : כתבת נכון ומדוייק. ובברכה זו אני מברכת אותך עזרא היקר ושתזכה לשנים רבות. גמר חתימה טובה. מירי.

למירי. הענין שמי שמקליד הכי קרוב

לשעה היעודה לא אומר שהוא הראשון.כיוון שהפתרון נעשה דרך הפורום אז לעולם לא נדע מי פתר ראשון.למשל את כל מה שהקלדתי היום פתרתי אתמול. כיוון שהיתה לי בעיה אישית קצת לפני ההקלדה ובאמצע ההקלדה אז הייתי חייב לעזוב את המחשב והתחלתי לקצר בתשובות שלי ככל שהתקרבתי לסוף ההקלדות של פתרון החידה ולא הספקתי לגמור את ההקלדה וללחוץ על שלח בדיוק ב-12:00 . גם הפעם כמו תמיד החידה היתה יפה ומעניינת ודרשה מכל אחד מאיתנו שעות רבות ורצופות לפיתרונה.

לעזרא היקר !

עזרא יקר ! כמובן שהפותר הראשון הוא זה שהשעה 12.00 רשום לצידו כזמן שיגור התשובה. מפקדי בצבא היה נוהג להכריז : "מי שלא מספיק - שיקום שעה קודם". תודה על הפרגון לחידה, והערכה רבה לך על הרצינות שאתה מייחס לנושא. מירי.

פתרון החידה ../images/Emo63.gif

פתרון החידה תוכן: צהרים טובים,החידה היתה השבוע קלה ונחמדה. 1.בארי אבידן - מסטול בלי לשתות - שכור ולא מיין 2.איציק סעדה - ילדות נוצצת - נעורי זהב 3.דוד הראובני - כלום לא זז - הכל עומד במקום 4.ישראל שיקר - יפה שהגעת -טוב שבאת 5.יונתן גבאי - ועוד הפעם ביחד - ושוב אתכם 6.בנצי תירם - התקרב אלי - בוא אלי 7.יאיר הראל - הביטי בי - הסתכלי עלי 8.מושיקו הלוי - ויחזרו הילדים לביתם - ושבו בנים 9.יענקל´ה לוי - פדויים - גאולים 10.ירון אלפסי שני תבלינים - מור וקנמון 11.מאיר שם-טוב - סימן -רמז 12.בועז כהן -רעים - חברים 13.רוני סימן-טוב - קופסת השירה - תבת הזמרה 14.יענקל´ה קימחי - זמן לעובד - יש עת לעמל 15.רפי זיו - ממחטה לבוכה - מנגב לך את הדמעות 16.ישראל שיקר - בן המלך הצחור - הנסיך הלבן 17.רוני סימן-טוב - יפה שהתקשרת עם שחר - טוב שצילצלת הבוקר 18.מושיקו הלוי - ותעלוז במועדיך - ושמחת בחגך 19.יואב אשריאל - חזור בריא - בוא בשלום 20.רבקה שטורמן - יאללה בואו לרקוד - הבה נצא במחול 21.אלי רונן - בין ערביים - לפנות ערב 22.אבנר נעים - איך לא תפסידי - ככה תנצחי 23.מושיקו הלוי - ותעלוז במועדיך - ושמחת בחגך 24.מוטי אלפסי - בלי להפסיק - לא נעצור 25.טוביה טישלר - לא משהו משהו - ככה וככה 26.שמוליק גוב-ארי - תמיד עוד אפשר - מטוב לטוב 27.גדי ביטון - צעיר וצעירה - עלם ועלמה 28.דידי דוש - ריקוד הרוכבים - מחול הפרשים 29.אבי לוי - עתיד חיובי - יהיה בסדר 30.דודו ברזילי - ורד מאיספניול - שושנת ספרד 31.ויקטור גבאי - מחוללת בכבישים - רוקדת ברחובות 32.חיים שריון - עמדי על שלך - אל תותרי 33.מרקו בן-שמעון - האגואיסט - לעצמי בלבד והברכה היוצאת מחיבור האותיות היא : שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם עם ישראל ואני מצטרפת לברכה זו לכולנו.

לשוגי היחידה !

שבת שלום לך שוגי יקרה. פתרת יפה ונכון את כל התשובות ואת ראויה למלוא הערכה. הערות לתשובות : סעיף 8 צ"ל : ושבו בנים לגבולם. סייף 26 צ"ל : לעולם לא מאוחר. לגבי הזמן : 6 דקות אחרי 12.00, לא נורא, אך היו קצת שהקדימו. לגבי ההערה שהחידה היתה קלה ונחמדה - לקחתי לתשומת לבי. - חכי חכי. לגבי הברכה : צ"ל : "שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל" שנה טובה גם לך שוגי יקרה. מירי.

stivgold

New member
למירי

חן חן על חידת השבוע, כרגיל את מפתיעה לטובה. אני לא שלחתי את פתרון החידה כי פיספסתי בכמה דקות, אני מניח שמי שפתר את החידה לא חיכה לרגע האחרון ומשלוח הפיתרון זהו פרט טכני בלבד, ותלויי גם במהירות של המחשב, לכן אני חושב שאת צריכה להתחשב בזה לגבי הזוכה. כמובן שאת בעלת הדעה והמחליטה בעניין, שבת שלום וברכת גמר חתימה טובה לך ולחברי הפורום.

לסטיגולד היקר.

תודה רבה לך על הפרגון אני מתחשבת בכולם ומפרגנת ככל יכולתי וגם לך גם אם לא פתרת הפעם. הברכה היתה "שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל" ונתונה היא גם לך מכל הלב. מירי.

avigal23

New member
למירי!

כל הכבוד לך! השבוע לא הצלחתי לנחש (כאילו שתמיד אני מצליחה לנחש,אבל בכל אופן)... אחכה לשבוע הבא...באיזה נושא הוא יהיה? מעניין.... בברכת שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל...

אביגל יקירתי.

אביגל שלום. אני בטוחה שהצלחת לפתור רק חלק מהחידה, ואם לא יש עוד שבוע. לגבי השבוע הבא החידה תהיה קשה יותר ותקרא "שמש בגבעון דום". החלק השני של חידת שבת הזו מיועדת לעוד שבועיים לחג שמחת תורה. אביגל - לכי לנוח צהרים, כי מחכה לך לילה ארוך הערב אצל בתיה. אני מבקשת שתמסרי ליום טוב האורח שלכם דרישת שלום חמה ממני, אני לא אוכל להגיע עקב ארוע משפחתי חשוב. גמר חתימה טובה. מירי.

avigal23

New member
מירי!

אני תמיד מנסה לפתור אבל קצת מסתבכת... אני קצת אנוח,אבל אני חושבת על הכיסא מול המחשב,עד שהגיע יום שבת ובכלל סוף שבוע ואני נכנסת לאינטרנט,אני צריכה להפרד שוב? כנראה שאם אפרד מכם או ממי שלא יגיע למרתון של בתיה יפרד ממני בשעה שמונה ומשהו בערך... אמסור ליום טוב. גמר חתימה טובה.

למירי. שם הריקוד מספר 15 הוא לא

מנגב לך את הדמעות אלא מתחיל באות ל לנגב לך את הדמעות .לכן לדעתי טעית בשאלה והשאלה מבוטלת. זא הסיבה שעניתי תשובה אחרת וחשבתי שאולי באמת את מתכוונת דווקא לתשובה שלי שהיתה "מה עשית לי" שהיא הכי קרובה.אנא אנא בדקי את הנושא ותני לנו תשובה להערה זו.

לעזרא היקר.

תודה על הערתך. אמנם שם הריקוד לפי אתר מרקיד "לנגב לך את הדמעות ב"ל", אף על פי שהשיר ידוע כ-"מנגב לך את הדמעות" ב"מ". על כל פנים זה הרבה יותר נכון מתשובתך "מה עשית לי". ראה תשובת כל הפותרים לעיל לסעיף זה. תודה ולהתראות עזרא. מירי.

למירי שלנו

היי יקרה באמת באמת נהניתי לפתור את החידה העיכוב בתשובתי נבע שבדקה ל-12 נמחק לי כל הפתרון וישבתי לעשותו מחדש. אשר לדרגת הקושי.... לא לא לא בבקשה לא יותר קשה.. סתתתתתתתתתתתתם. ושוב גמח"ט

אשר לדרגת הקושי.......

שוגי שלי. לקחתי את הערתך ברצינות. אני אעלה את הרף, אחרת הבן הבכור שלך ישתעמם בשבת. גמח"ט וצום קל. מירי.

למעלה