החידון!!!!

עוף בטעם אוכל!!!

1.ש: דרך מה אנחנו מסתכלים? 1.ת: עיניים 2.ש: למי אין מה להסתיר? 2.ת: למי שלא עשה שום דבר רע. 3.ש:מי עשתה צחוק מכולם? 3.ת: הסטנדאפיסטית. 4.ש: מי אמר שאחד ועוד אחד ועוד אחד זה שלוש? 4.ת: איינשטיין (?) 5.ש: למרות שאני כה עייף אני ____ 5.ת: הולך לישון 6.ש: את גורמת לי להרגיש כאילו ____ 6.ת: אני יכול להרגיש 7.ש: בכובע היא נראתה ____ 7.ת: כמו אישה עם כובע 8.ש:אושר הוא ____ 8.ת: מילה בעברית 10.ש: איפה הייתי רוצה להיות? 10.ת: במקום שבו אני קיים. 11.ש:מי הוא באמת הוולרוס? 11.ת: חיה בים. 12.ש:מה היה השם המקורי של השיר yesterday? 12.ת: אתמול. 13.ש:מי ניגן בגיטרה בשיר while my guitar gently weeps? 13.ת: בן אדם כלשהו. 14.ש:איזו חברה סירבה להחתים את הביטלס? 14.ת: החברה האנושית... 15.ש:איך נפתח שידור הטלוויזיה הראשון בלווין? 15.ת: בצפצוף כזה, כמו שיש לפני החדשות. 16.ש: מה משותף ל-Dr Winston, Mel Torment ו-Dwarf McDougal? 16.ת: כולם שמות של אנשים הנכתבים באנגלית. 17.ש:מי זה ohnothimagain? 17.ת: מישהו ש"אוי לא, לא הוא שוב" 18.ש:מי ניבא את מותו של ג'ון לנון? 18.ת: מרק צ'פמן (מצטער, באמת בדיחה לא מצחיקה)

../images/Emo59.gifמה זה?!

מרק צ'פמן?!!! מ ק ר ט נ י - תתנצל!!!!!!!!
הוא עוד יקבל את שלו הצ'פמן האפס הזה... וג'ון (השם ייקום דמו) עוד יפציע עם כולנו לשחר של יום חדש...

i love lucy

New member
אה הבנתי!!! נפתרה התעלומה... ו

תודה... זו פעם ראשונה גם בזה וגם במאמר... אז נקווה שהיה נחמד...

../images/Emo94.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gifכל הכבוד לוסי!!!!!

סורי שלא הייתי יותר מעורבת אבל ממש שיחקת אותה......... אין עלייך!~

i love lucy

New member
לא להיחס לdark side אני אצל חברה ו

בטעות נכנסתי משלה אז תקראו את ההודעה שלי... שזה בעצם אותו דבר... ושוב תודה תודה תודה...

i love lucy

New member
ואו ....חשבתי היה קצת יבש אבל

ממש ממש ממש תודה.... איזה חמודים אתם!

למעלה