*החיוך שיש לי על הפרצוף

Hieros Gamos

New member
*החיוך שיש לי על הפרצוף ../images/Emo58.gif

נמצא שם בגלל הספוילר* "...according to the EW article, David Morse's character comes in as a cop (which we know) after House is busted for possession of painkillers with no prescription."
and so it begins

neurotica

New member
איו מגזין ? ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אינטרסטינג. מעניין איך קאדי תוציא אותו מזה הפעם.

Hieros Gamos

New member
entertainment weekly../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שהיא כל כך תצליח. אם הוא נמצא עם ויקודין בלי מרשם(אני מניחה שזה ויקודין ואם לא אז משהו באותו סיגנון) זה אומר שלמרות שבפרק הזה הוא שוב עם מקל קאדי ו-ווילסון לא מודעים לעניין, מה שמביא אותנו לטוויסט הנהדר של העונה
אלא אם כן כמובן הספוילר המאוד מאוד מאוד מפורט של פרק 3 טעה והכאבים עוד לא חוזרים שם ואז זה יעצבן אותו חח

Hieros Gamos

New member
איכס אני כבר לא אוהבת את DS../images/Emo58.gif

DS=david shore לאלה מכם שלא הבינו... I was able to get the Season 2 DVD set before the release date and now know that David Shore is a House/Cam shipper. On the set, he, along with Katie Jacobs, provides a revealing commentary for "No Reason". In the scene where House is guiding the robotic arms over Cameron's prone form, Shore says, "This is the closest House will get to making love to Cameron...this season.". He also says in order to get HL's reaction shots, JM had to read the scripted description to him as he moved the arms. Shore said that HL (not to mention a couple of the camera crew) went absolutely red after the shot. Earlier in the episode, Shore and Katie make mention of the strong sexual attraction between the two. לללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חיחי יו היה אדום. איזה חמוד
מוזר שהרבה יותר מפריע לו H\C מאשר H\W...הממ

Benjamin Turner

New member
alright! way to go, DS!!!

כל מילימטר חיוך שנחסך ממך נמצא כעת על פני! כל הכבוד לDS, וכבר מזמן טענתי שבסצינה הזו הם לגמרי עושים סקס, רק בלי ממש לעשות סקס
ככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה פשוט כי JM כל כך צעירה ויפה, והיי, הוא היה מאוד מובך גם בITAS כששאלו אותו על האוס/וילסון
לא הבנתי למה הכוונה בscripted description. scripted description of what?

Hieros Gamos

New member
אבל!! ללאאא זה רע!

הוא היה פחות מובך כששאלו על האוס/ווילסון מאשר שהוא היה כשהוא נאלץ לדבר על JM ואמר שהיא ממש יפה ואז התחיל להגידשזה ממש מטריד כי היא חצי מהגיל שלו וגם ב"ראיון" עם מייקל אוסליו הוא די אמר במפורש שהוא לא רוצה את האוס עם קמרון...אה כן, והשאלה לא הייתה רק על האוס/ווילסון הוא היה מובך מהשאלה בכלל, כמובן שההאוס/ווילסון הוסיף עוד מימד לזה אבל הוא אמר על זה i'm game ולעומת זאת אמר שהוא לא רוצה את האוס עם קמרון.... מה שכן, המערכת יחסים הזאת עשוייה להפוך לתאונת רכבת נהדרת ואז זה כן יהיה כיף
למרות שנראה לי שיצטרכו לפטר את קמרון אחרי שזה יתפוצץ
scripted description של התגובות שלה קמרון בזמן הסצינה

לא קראתי

את תחילת השרשור אז אני לא בטוחה מה הנושא, אבל עד כמה שאני מבינה את אומרת שיו מעדיף את האוס/ווילסון מאשר את האוס/קמרון, וזה נראה לי מקום מתאים לספר שראיתי היום את פרק 2, עונה 2, של A bit of F&L וכמעט כל סצנה שם נגמרת במשהו הומוסקסואלי. מאוד הומו-אירוטי (
), מאוד מהנה.

Hieros Gamos

New member
אממ כן, זה מה שאמרתי פחות או יותר

יש לך את עונה שנייה של ABOF&L?! אהה גם אני רוצה! יש לי את כולן חוץ מאותה היא לא הסכימה לסיים...

pink panther 8

New member
חחח אני איתך לגמרה!!!

אני מתה שהם יהיו ביחד לפחות לאיזה לילה פרוע אחד ששתיהם שיכורים רצח יעשו סקס....האוס קם יום למוחרת קמרון כבר לא שם! ומאז האוס מת להיות איתה שוב והיא משחקת אותה קשה להשגה למרות שהיא מתה גם להיות איתו!!!.... ואני גם בעדך בקטע שהם עשו סקס לגמרה בקטע של הזרועות רובוט! כאילו דה!חח

lovely max

New member
די.וי.די של עונה שניה?

ודיוויד שור נותן פרשנות על no reason? אני רוצה את זה. מאיפה כל המידע? ו-between the two ... הם מתכוונים להאוס וקמרון, נכון?..
אגב, בנג'י- אני חושבת שscripted description מתכוון ל"עכשיו האצבעות של הרובוט מלטפות את הלחי של קמרון... עכשיו הן יורדות מעט ופותחות את החולצה... הוא פותח כפתור אחד בחולצה..." והסצינה ממש לא חושנית, לדעתי, ואני לא חושבת שהם התכוונו שהיא תהיה, עם התאורה האיומה והאורות הירוקים.

Hieros Gamos

New member
אנשים מפרסמים בכל מקום

אני בעיקרון מסתכלת בעיקר בHouse_md שזו קהילה בLJ...וכמובן שבhousemd-guide.com שיש את כל הספוילרים
ואני חושבת שהכימיה בין השניים היא בין יו לג'ניפר

Benjamin Turner

New member
כן, גל כבר ענתה, ואת צוחקת, נכון?

עזבי תאורה איומה ואורות ירוקים, עזבי אפילו את מה שהרובוט עושה. לחישת ה"האוס" שלה והשאלה שלו... רק לי זה מזכיר משהו?
הDVD השני אוטוטו יוצא (ב22/8).

Zeitonie

New member
מישהו מוכן להגיד לי איזה פרק זה?

באיזו עונה? זה עוד לא היה נכון? לא אכפת לי אם זה ספויילר. אני רוצה לדעת! -רצה במעגלים בהיסטריה-

Benjamin Turner

New member
עוד ביופסיית מוח? ../images/Emo178.gif

הילד ממש חמוד, ובתמונה הזו אין שום ספוילר (אלא אם כן פספסתי משהו).

Hieros Gamos

New member
זה לא קשור, אנשים פה קוטלים אם

הם רואים תמונה אפילו אם היא רק של האוס מפרק שלא שודר...וכן, זה מטומטם, אם מישהו קרא את זה. באמא 'ש'כם, האוס בפרק?! *shock* בכל מקרה
זה cain and abel, שני אחים...מעניין אם זה קין או הבל
ומתי לעזאזל האוס הפך למנתח מוח?!
סתם שאלה...

Benjamin Turner

New member
מתי קמרון הפכה ללבורנטית? ומתי

כל הדאקלינגז הפכו לרדיולוגים? *זה* מה שמפריע לך?

למעלה