שחכת כמה דברים:
- כפעולת הסחה, חיזבאללה ירה קטיושות ופצ"מרים לכל אורך הגזרה, הוא ירה ראשון, אנחנו מגיבים, (עכשיו לפחות יש התחלה של מדיניות, יש יותר מ"תגובה" או כניעה, יש יעד, יש שאיפה לשינוי מציאות, ובזה אני תמיד תומך). - הסיבה והעילה תמיד חשובות, אתה כדרך קבע מתעלם מהם. - ישראל כבר שיחררה אסירים על החטופים/גופות הקודמות, זה לא עובד, הנה זה קרה עוד פעם, מה הטעם?. זה אומר שאפשר לרצוח ישראלים בנהריה (סמיר קונטר), לחוטף והרוג חיילים בשטח הריבוני שלנו ואז שישראל תשחרר את אותו רוצח, מבחינתי ובטח מבחינת כל אדם עם מוסר בסיסי זה בלתי נסבל ולא מתקבל על הדעת. - ישראל פתחה במתקפה נגד החיזבאללה ובכל מקום שהוא נמצא, או יכול לנצל אתות לטובתו, מה לעשות, הוא נמצא בלבנון והוא מנצל הן את השכונות האזרחיות והן את התשתיות לטובתו, אז אנחנו פוגעים בהם, המטרה היא לא לבנון רבתי, החיזבאללה כמו החמאס גר בלב אוכלוסיה אזרחית, יורה מתוך אוכלוסיה אזרחית, שומר את התחמושת שלו בלב שכונות מגורים, אז אזרחים נפגעים, הם לא המטרה וזה בלתי נמנע, זה מטומטם מבחינתינו לתת להם לנצל את העובדה הזאת ולהפוך אותה למגבלה אותה הם ינצלו. - אני מאמין לנסראללה, אין ספק, הוא מבטיח ומקיים, אני לא מזלזל ביכולות של החיזבאללה, אני אכן רציתי ועדיין רוצה להסלים את הפעולות שלנו עד להכרעה, עד היעד עד שהוא קורה שהוא כלומר ריסוק החיזבאללה + הרחקתו מהגבול ופריסת צבא לבנון על הקו הבינלאומי.