החייזרים באים .

hnc

New member
שמע פוזי, לדבר איתך זה כמו לדבר לקיר.

במקרה שלי ניסו לפגוע אבל לא הצליחו. אבל היו גם שניסו לעזור וכאן גם דווקא הצליחו, וזה ההבדל ביני לבינך שלא הבנת. אתה רואה הכל כגיהינום ואני רואה הכל כגיהינום וגן עדן מעורבבים זה עם זה גם אם יש תקופות שהכל נראה שזה גיהינום ואני מבין שאתה עכשיו במצב הזה.
אתה תצא מזה אדון פוזי. אתה עוד תראה...

pozetiv

New member
במקום להתייחס לטענה שלי. אתה מדבר יותר מידי.

אתה וכל אחד נמצא בחושך והכי גרוע גם עיוור מלידה פשוטו כמשמעו .
אם אתה לא יודע מאיפה באת ולאן אתה הולך ומי נמצא סביבך ולאיזה כיוון אתה הולך, איך קוראים לדבר הזה אם לא גיהנום ?
אם אתה לא אחד כזה שמתבודד ויושב באיזה מערה אז עיוורים אחרים יפגעו בך בלי שום ספק. גם הם באותה בעיה, למה קשה לך לקבל את העניין הזה ?
על סמך מה אתה מבסס את הידע שלך? זה שדאגת להרחיק ממך כל מישהו שיכול להזיק לך או יותר נכון להיות במצב של בריחה מתמדת, זה לא אומר שאתה לא בגיהנום .
אתה מרגיש שאתה מדבר עם הקיר כי אתה לא בונה טיעון נכון עם יסוד ועם קשרים למציאות ולשכל הישר, אתה סתם זורק מילים .
גיהנום לא קשור לא לתקופה, לא למצב, לא למקוםכלשהו, גיהנום הוא המצב הבסיסי שבו כל אדם נמצא ומתקיים.
ההבדל הוא שאם אתה יודע את זה, אתה יכול להגיע למקום גבוה יותר בגיהנום ולמנוע, ממי שעלול, ליפול בפח של אותם עיוורים עם כוונות אפילות .

hnc

New member
איך בכלל חשבתי שתבין?

אין לי מה להוסיף, כתבתי כבר הכל.
ובכל זאת שאלה קטנה ועוד רטורית, אתה יודע כמה דברים אפשר להביא לך כדוגמאות שאני עושה או שאחרים עושים בשבילי (חלקם מעצם קיומם) והם לא גיהינום אלא דווקא להפך?

למעלה