החייזר מאחיהוד

Tiger Steve

New member
אין סתירה...

הוא לא אמר שהחומר אינו אורגני ואינו אי אורגני בו זמנית. הוא אמר שלא ניתן לקבוע אם הוא זה או זה. ולא ניתן לקבוע שהוא סינטטי.

כלומר- אין לו צל של מושג מה הדגימה הזאת הייתה. אם זה היה ממקור ארצי הוא היה מגלה בקלות מה זה.

המסמך מפורסם בריש גלי באתר של העמותה. אם זה זיוף הם היו נתבעים בכסף רב כי הם משתמשים בשם שלו.

הוא גם אישר שהוא היה בראש וועדת החקירה הנ"ל בראיון לעיתון הארץ. את הלינק לעיתון הארץ איבדתי.

אייני

New member
אוקיי, אז זה אומר שאתה ציטטת לא נכון.

(כי כתבת "הצליחו לקבוע שזה לא אורגני ולא אי אורגני").

אם כי מעניין מדוע לא הצליחו לקבוע לגבי זה. קיום או אי קיום של יסוד ספציפי כמו פחמן בחומר זה לא נשמע משהו שבעייתי במיוחד לבדוק... באיזה קשיים הם נתקלו כשהם ניסו לבדוק את קיומו? זה נשמע ממש מעניין.

אגב, ייתכנו עוד הרבה אפשרויות מלבד חייזרים. המדענים אפילו לא מכירים את כל זני החיים על פני כדור הארץ, ייתכן שזה היה זן נדיר, או אף משהו שפותח באחת המעבדות - מה שיגרום לכך שלא יהיה ברור אם הוא סינתטי או לא. אבל הקשיים שעמדו בפניו נשמעים דיי מעניינים. אשמח לשמוע פירוט מלא שלהם.

Tiger Steve

New member
כן. ציטטי לא נכון.

המסמך המלא נמצא אצל העמותה לחקר חיים חוץ ארציים. לא ראיתי את כולו אני לא מבין מספיק בכימיה וביולוגיה כדי לענות לך.

בכל מקרה, קשה לי להאמין שזן לא מוכר או חומר לא מוכר הופיעו בוקר בהיר אחד באמצע ישוב בנוי ולא באיזה מכרה או מתחת למים, או אפישהו בטבע..

מה שבטוח, זה מאוד מאוד מיסתורי.

Tiger Steve

New member
ראית פעם ערצב?

ואתהחושב שפרופסור יהודה היס, שמקצועו לזהות מה זה יכל להיות, לא יודע מה זה ערצב?

נו באמת. תנסה יותר בפעם הבאה.

Aviram Tennis

New member
ראיתי ערצב וקראתי על הנושא, ויהודה היס

מעולם לא חקר שום חיזר משום אחיהוד .
זה שקרים שהפיצו אנשים שמחפשים את ה"אמת" .

Tiger Steve

New member
גם אתה מפיץ לא מעט שקרים

1- יהודה היס סיפר בראיון לעיתון "הארץ" שהוא חקר את המקרה ושזה היה המקרה הכי מסתורי שהוא חקר. כתוב שחור על גבי לבן בעיתון "הארץ". קראתי בעצמי.

2- יהוד היס חתום על מסמכי תוצאות המעבה והמסקנות של המחקר. לו הי זה שקר, הוא היה תובע את העמותה על הוצאת דיבה והמסמכים לא היו נגישים לכל גולש.

אתה מפיץ אפילו שקרים על עצמך כי לא יכל להיות שראית ערצב, וראית את שרידי הייצור והחלטת שזה אותו דבר.

אורך הייצור היה 15 ס"מ. צבעו ירוק ורקמתו רכה.
אורך של ערצב בוגר הוא בין 4 ל 6 ס"מ, יש לו שלד חיצוני (נוקשה) ככל החרקים וצבעו חום.

שוטר שהגיע למקום העיד שהוא קפץ באוויר והתפוצץ (ראיתי במו עיניי את העדות שלו בחדשות ערוץ 2). לא משהו שערצבים עושים.

יש לך עוד שקרים בשבילי לפצח? אעשה זאת בשמחה.

Tiger Steve

New member
למה? כדי שתחפש עוד משהו להתכסח איתי?

אם אחפש אני בטוח שאמצא אבל בגלל שאתה מעוניין נטו בהתכסחות אני לא הולך להשקיע בזה זמן נוסף.

מבחינתי כבר נפלת בזה שאין לך מושג מה זה ערצב.

Tiger Steve

New member
זה לא כזה קשה אגב.

לחפש ראיום עם יהודה היס בעיתון הארץ דרך גוגל.

תשקיע קצת מאמץ במחקר, כמו שאני עשיתי.

אף אחד לא אשם שאתה מטומטם שלא יודע לחפש

הנה:

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1263227

ועכשיו לך חפש את השכל שאיבדת, אם בכלל היה לך כזה דבר.

Aviram Tennis

New member
עכשיו תקרא את התגובה לכתבה .

בפרשה זו הייתי מעורבת יחד עם אורי שטרית (המתקרא היום אוריה שי) ועם עו"ד אורה מרקוזה ויצאתי עם דגימה לבריטניה ועם שיתוף פעולה של אחת מהעמותות הבריטיות העולמיות לחקר התופעה. הם מסרו את הדגימה לבדיקת מעבדה וזו בדקה רק אאם הרקמה מכילה פחמן. התשובה היתה חיובית ומעבר לכך לא נמשך המחקר בגלל חוסר היכולת הכספית לחקור שעלויותיו גבוהות ביותר. ברשותי מידע רב נוסף מעבר לזה אך לא אחשוף אותה בפני משועממים
ורודפי בצע. אכן, גם אורי גלר היה מעורב אך הוא גילה קמצנות רבה ואוהב להתנהל סולו ועובדה זו אינה מתאימה למחקר רציני. אני ניתנת להשגה אך מעולם לא פנו אלי כי העמותה לחקר העבמ"ים סובלת מאגו סוליסטי ומפריעה לכל דמות להגיע לחקר האמת.

וואלה, לא ידעתי שהיס טרנסג'נדר

ודבי סגל היא לא אדם מדעי, היא סתם איזו מתקשרת שהיתה בסכסוך עם אבי גרייף והם השמיצו אחד את השני בלי סוף.

ואגב, אתה מבלבל לגמרי בין שתי עמותות שונות, אבל זה בסדר, אין לך מספיק IQ כדי להיות מסוגל להבדיל.

בקיצור, עיון מהיר בשטויות שאתה כותב מוכיח שאתה עוד יותר טיפש ממה שנראה במבט ראשון.

Tiger Steve

New member
אם נסתמך על תגובות לכתבה

יש גם תגובה סותרת.

תגובה אחת כזו, תגובה אחת הפוכה, שתיהן לא שוות הרבה כי הן בודדות.

יש עדות ישירה של יהודה היס שחור על גבי לבן כמו שביקשת.

מהצד השני אתה טוען שזה ערצב, למרות שזה לא בגודל לא בצורה ולא בצבע של ערצב. וגם לא של חרגול.

למעלה