החיים יפים

קינמוני

New member
זה אמיתי???../images/Emo6.gif

קצת מפחדת לשמוח כדי לא להתאכזב. מחזיקה אצבעות שהידיעה נכונה. הלוואייייייי!!!!!!!

אני לא מאמינה, איזו התרגשות !!!!

וואו, נמרח לי עכשיו חיוך מאוזן לאוזן (אני בעבודה, רק עכשיו מול מחשב) ואני פשוט לא קולטת- יכול להיות שהמאבק נגמר ???????

לי מ ו ר

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

ועכשיו נשאר לשמוע שגם הילד השני ירד, ולנשום לרווחה.

יעל301

New member
איזה יופי כולי צמרמורת

והתחלתי להיכנס כבר ללחץ שאולי אני לא אספיק אז תודה רבה לכל הצוות שפעל (מצטערת שלא יכולתי לתרום)

hagk

New member
אני מנסה לברר עם משרד האוצר

ברגעים אלו אני מנסה לברר עם משרד האוצר האם הם יודעים בכלל על השמועות, העניין הוא שכרגע הם עסוקים בצרות אחרות והם במסיבת עיתונאים יחזרו אלי ואם לא התגלתי כנודניקית לתפארת מדינת ישראל במאבק הנוכחי. העדכן ברגע שאצור עימם קשר

תמר27

New member
../images/Emo13.gif איך שאני שמחה

שיהיו רק בשורות כאלה ( נו טוב, גם בשורות על בטא גבוהה מתקבלות בשמחה) שמחה בשביל כולכן ! ומחכה לחתום ראשונה על מכתב התודה המרגש ביותר שניתן לכתוב במילים לחברי הצוות המיוחדים בעולם

אז להישתכר או לא? מה עם הילד ה-2

לא הבנתי הוסר לגמרי או רק לגבי הראשון? כי אם לא אז אשתה רק חצי בקבוק

גנדלפית

New member
האם אפשר לחזור לישון בלילות?

אם אכן זהו הזאב האמיתי וכולנו תקווה שכך הוא אז בהחלט כל התודות והמילים הטובות לאנשי המטה שתרמו ימים כלילות למען השגת המטרה המקודשת לכולנו ואם אכן הגענו לסיומו של הפרק זה בדיוק הזמן לכולנו לעבור לפרק חדש בפורום ההריון הסמוך

שלומית 1

New member
../images/Emo140.gifאני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!

כל הכבוד לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפשר לחזור לישון בשקט... לא לספור טיפולים, מתי תיגמר המכסה... חיזקו ואימצו!

E נס

New member
איזה נצחון מתוק../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

תודה אישית לכל אחד ואחת שהקדישו מזמנם ומרצם למען הסרת גזירה איומה זו. ממש מדהים איך כל המטה הזה הוקם, והתחיל לחיות לנשום ולבעוט. מזל שאתם כאן

למעלה