החיים מסריחים בלי אהבה...

mika tal

New member
החיים מסריחים בלי אהבה... ../images/Emo17.gif

חשבתם על זה שאוקיי אתם מצליחים, סיימתם תואר, מטיילים בעולם, בדרך לתואר שני, לא מדברים על זה, כדי שלא תצאו פתטיים, או מסכנים, או בררנים, אבל אחרי הכל גם אם אתם כ"כ מצליחנים, ולא הצלחתם עד כה למצוא בן זוג, אתם לא מרגישים ממש לבד??? איזה ידיד שלי סיפר לי ש"גם בשעותיו הקשות ביותר" הוא לא חושב על עצמו בכזאת צורה. ואני תמהתי איזו צורה? האם לא שקר זה להכחיש בדידות?

magenta73

New member
אתה אפעם לא לבד כשיש לך כלב......

ולמה שאני אצא פאתטית, מסכנה, בררנית ועדיין מצליחנית וכן הלאה עם בן זוג שלא מתאים לי ולא טוב לי איתו? זה לא שקר להכחיש בדידות. אבל האם בדידות זה סוג של מחלה? ככה זה נשמע. אני אשמח להיות במקום אחר, בזוגיות טובה, אבל לא עם כל אחד... ולא אך ורק לשם זוגיות... ובנתיים, כן, אני אהיה לבד. יותר עדיף.

mika tal

New member
אוי את לא מבינה כלום ../images/Emo46.gif

יש לך תשובות מרגיזות לפעמים... לא תמיד הקטע זה לצאת גיבורה מגנטה, לפעמים זו במה גם ל"אופטימיים" שמרגישים קצת חרא בחייהם.. תתפלאי זה קורה..

magenta73

New member
סליחה?

מי מדבר על גיבורה? מי שמרגיש חרא בגלל שאין לו זוגיות, שירגיש חרא. שיהנה. רק שיבין שזה לא סוף העולם. יש אנשים שנכנסים לזוגיות רעה, שלא מתפחת, לא נותנת, לא מרווה, רק מקטינה וכואבת, וכל זה "בשביל לא להיות לבד"... אנשים כאלו מעצבנים אותי. ויש אנשים שלא מסתכלים מה יש להם. רק מה אין להם. גם אנשים כאלו מעצבנים אותי.

mika tal

New member
לא התכוונתי לזה... ../images/Emo49.gif

אבל עזבי.. מחר יומולדת.. המון מזל-טוב!!!

ד נ י ת3

New member
שמעי,

זה באמת חרא להיות לבד. עדיף בזוגיות. אבל! זה הרבה יותר חרא להיות בזוגיות לא מתאימה ונכונה מאשר להיות לבד.

אני באמת לא מבין למה -

צריך להתייחס לזה כאל "הרע במיעוטו" ? תכלס - מה רע לנו ? זה נשמע כאילו זוגיות ואהבה היא המזור לכל הנאחס בחיים, ברגע שהיא תבוא - יפתרו כל בעיותנו. זה נשמע קצת כמו צביעת סיד על קיר טחוב - סוג של קוסמטיקה. עלינו להיות מאושרים ממה שאנחנו ללא שום קשר למצבינו. כמובן שאם תהיה אהבה - זה רק ישדרג את האושר פי עשרות מונים - וביחוד אם זאת תהיה אהבה אמיתית וכנה - ולא אחת שבאה לסגור חורים....

magenta73

New member
אבל זה....

מה שיש לי בבית.... והיא עושה כאלו עיניים, אל תדאג, במיוחד כשיש אוכל בסביבה....

ד נ י ת3

New member
המסתם אותי, שניכם!

איזה מאממממממייייי!!!!!! ורק לי יש חתול ג'ינג'י מניאק-ערס.

ד נ י ת3

New member
לא.

מה פתאום. העונה לשם "מקסוול" - ע"ש עקומת מקסוול וולצמן. (משהו בפיזיקה...)

the match maker

New member
לא....

לא מצליחנית?!!? תגידי לי, התחרפנת?! את רוצה מכות?!?! תואר ראשון סיימת, את מטיילת בעולם, עוד מעט תואר שני.... מה נסגר איתך?! :)))). החיים שלך דבש. לכל סיר יש מכסה, כבר כתבתי את זה עשרות אלפי פעמים. זה רק עניין של טיימינג. הכי חשוב לא להישבר.

למעלה