תראו מה קרה כאן -
מצעד בכי !! מכל הכיוונים שומעים : "היי רע לי" , "גועל נפש !!" , "אני לא רוצה להיות לבד !!", "שמישהו כבר יוריד את פיק-אפ מהאויר !!" "עצוב לי..", "די עם הפולניות..." בלה בלה בלה.... מה נהיה ??? - יש מבצע על מניות של אבי ביטר ?? אנשים - קחו את עצמכם בידיים - ותבינו שאם לא נוח לכם להיות לבד עם עצמכם (ולא משנה לאיזה תקופה לצורך העניין) - אז איך לעזאזל יהיה למישהו אחר נוח איתכם ? כולם מתייחסים פתאום לזוגיות כמטרה. אך בעצם מדובר בכלי עזר לחיים טובים יותר - כשהדגש על היותר. תחשבו שניה - אתם מעוניינם לשתף מישהו או מישהי בחיים שלכם - מי מבינכם ירצה להיות שותף לחיים של מישהו שמגדיר אותם כ"איכסה פיכסה" ??? תהנו ממה שיש לכם - בריאות, חברים, משפחה (הכי חשוב), השכלה, עבודה - היי - לעזאזל - תהנו מזה שיש שמש בחוץ... תהנו מזה שיש לכם כל כך הרבה דברים קטנים שאתם אפילו לא יודעים ולא מייחסים להם חשיבות. תהנו מהטיול הזה שקוראים לו "חיים" - ואל תפחדו ללכת לאיבוד לפעמים - אלו המקרים שבהם מוצאים את המקומות הכי מעניינים... ומי יודע - אולי באחת הפניות תמצאו משהו שימצא חן בעיניכם - לא חיפשתם אותו - אבל הוא שם, סתם ככה... אל תפחדו לתת הכל - כי בערבות הימים זה יחזןר אליכם. אל תפחדו משיברון לב - עדיף להרגיש לב שבור מאשר לא להרגיש בכלל.... זהו.... הוצאתי את הכל - נשבר לי מכל הבכי הזה. וכמו שהסטונ'ס אמרו : i m out of tears ולמרות שזה נשמע ככה - למי אכפת מקרם שיזוף ?!?!?! ודחילק - די עם הפולניות....