החיים מסריחים בלי אהבה...

eylonsh

New member
חרא להיות לבד

להיות לבד יותר מידי זמן זה ממש כואב ומאוד לא בריא ברור שלא יותר טוב להיות עם מישהי לא מתאימה אבל זה אתן שעושות לנו בעיות לא שאנחנו גברים תמיד בסדר..

תראו מה קרה כאן -

מצעד בכי !! מכל הכיוונים שומעים : "היי רע לי" , "גועל נפש !!" , "אני לא רוצה להיות לבד !!", "שמישהו כבר יוריד את פיק-אפ מהאויר !!" "עצוב לי..", "די עם הפולניות..." בלה בלה בלה.... מה נהיה ??? - יש מבצע על מניות של אבי ביטר ?? אנשים - קחו את עצמכם בידיים - ותבינו שאם לא נוח לכם להיות לבד עם עצמכם (ולא משנה לאיזה תקופה לצורך העניין) - אז איך לעזאזל יהיה למישהו אחר נוח איתכם ? כולם מתייחסים פתאום לזוגיות כמטרה. אך בעצם מדובר בכלי עזר לחיים טובים יותר - כשהדגש על היותר. תחשבו שניה - אתם מעוניינם לשתף מישהו או מישהי בחיים שלכם - מי מבינכם ירצה להיות שותף לחיים של מישהו שמגדיר אותם כ"איכסה פיכסה" ??? תהנו ממה שיש לכם - בריאות, חברים, משפחה (הכי חשוב), השכלה, עבודה - היי - לעזאזל - תהנו מזה שיש שמש בחוץ... תהנו מזה שיש לכם כל כך הרבה דברים קטנים שאתם אפילו לא יודעים ולא מייחסים להם חשיבות. תהנו מהטיול הזה שקוראים לו "חיים" - ואל תפחדו ללכת לאיבוד לפעמים - אלו המקרים שבהם מוצאים את המקומות הכי מעניינים... ומי יודע - אולי באחת הפניות תמצאו משהו שימצא חן בעיניכם - לא חיפשתם אותו - אבל הוא שם, סתם ככה... אל תפחדו לתת הכל - כי בערבות הימים זה יחזןר אליכם. אל תפחדו משיברון לב - עדיף להרגיש לב שבור מאשר לא להרגיש בכלל.... זהו.... הוצאתי את הכל - נשבר לי מכל הבכי הזה. וכמו שהסטונ'ס אמרו : i m out of tears ולמרות שזה נשמע ככה - למי אכפת מקרם שיזוף ?!?!?! ודחילק - די עם הפולניות....

mika tal

New member
../images/Emo68.gif לא הרשמת אותי במיוחד

אתה בעצמך נשמע פולני חחח

למעלה