החלום השני - מחשבה

b4icu

New member
רולן ../images/Emo24.gif

שלום אל לך להתעצבן. לא חשבתי שעליך להתנצל, פתחת במילות התנצלות מבחירתך, וכמובן שזכותך לכתוב הכל, מתוך כוונה להביע דעה או לומר את האני מאמין שלך. אצטט (מעבודה שעיתי אתמול ל-R בזכויות האדם, מהכרזת האו"ם בנושא, ב-1948: סעיף יט' - כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי, לרבות להחזיק בדעות ללא כל הפרעה, לבקש ולקבל ידיעות ודעות ולקבלן ולמוסרן בכל הדרכים וללא סייגי גבולות. ובנוגע לצלע השלישית, הנה לך משהו שהם, גדולי האומות לא חשבו עליהן: סעיף טז' - כל איש ואישה שיגיעו לפרקם רשאים לבוא בברית הנישואין ולהקים משפחה, ללא כל הגבלה מטעמי גזע, אזרחות או דת (1). הם זכאים לזכויות שוות במעשי הנישואין, בתקופת הנישואין ובשעת ביטולם. (1) במקום הזה הייתי מוסיף את הצלע השלישית...

rolan

New member
חס וחלילה

אני מתעצבנת?! ממש לא, ביפור יקר, צריך לעשות ולהגיד הרבה הרבה כדי להרגיז אותי. אני יודעת שזכותי להמשיך ולומר את דעתי, תמיד זכרתי ותמיד אזכור. זו היתה אמירה אליך כדי שתבין שלא כל מה שאתה כותב מובן כפי שהתכוונת שיובן ולעיתים יש כאלה, הפעם הייתי אני, שלא יבינו ויתרגמו אחרת.

מותר לספר גם?

לא חייבים לשחק עם הילד......צריך הבנה עם בת הזוג,החלק שלה עם בנה הוא לדעתי נקודת המפתח.

b4icu

New member
יונה לבנה ../images/Emo39.gif

שלום הילד הזה בן 17 והוא משחק עם דברים של מבוגרים: עופנוע, סיגריות, בנות, וכו'. הוא לא בקטע של משחקים. בת הזוג אכן עשתה "הכל" ואני מסיר את הכובע ומרכין ראש עד הברכיים, בנוגע לילד. היא עשתה בדרכה, היא נסתה בדרכי, היא וויתרה, היא נסתה בנועם ובכוח, היא פנתה לעזרה מקצועית (הילד סרב) ונענשה על ידו בנידוי. דמעות שליש וחצי שנה של סבל, עד שחזר הבן והתקרב... עכשיו היא לא תעז לעשות שום צעד וזה די מובן. ואם זו נקודת המפתח, אז זו בעיה רצינית. לאורך השנים, עם כל הכבוד לנסיונכם הכן לעזור, המצב היה רחוק מכל מה שניתן לתאר. בשל כך, הרבה פעמים נותרנו (במיוחד האם) ללא כלים לטפל בעניין. כאשר הפצרתי, כאשר המצב היה בלתי נסבל מבחינתי בבית, ענתה לי בכנות: אני לא יודעת מה לעשות, אין לי כלים! ואכן הילד עשה לנו בית ספר. גם בנסיוננו לתת בלי לקבל, להסכים "לכל" ואני מדבר על דברים קשים, זה לא עזר. כל זמן שהילד קיבל את מבוקשו (והוא משאבה רצינית) היה שקט (שאול), ברגע הראשון שנשמעה המילה "לא" הוא הפך את הכערה על פיה. ואז הבנו שהילד פשוט לוקח בלי לתת, וזהו... מי שמוכן להיות הזבל שלו, מנוצל ולשרת אותו ולתת לו אחלה! ומי שלא לא צריך, BYE...

מצטערת

ביפור,האמת היא שנורא קשה לעזור לך או לתת לך טיפ,אתה סוגר מכל פינה,על כל התייחסות ,עצה או עידוד יש לך תמיד הסבר שכבר ניסית אותו או שהוא לא רלוונטי. נראה לי שיש לך את כל התשובות ואת כל הרעיונות ,יותר מאשר לכולנו יחד,אז שב הקשב לעצמך ,וענה לעצמך כי רק לך התשובה. בהצלחה וסליחה שלא היה לי מה לתת....

b4icu

New member
יונה ועלה הזית בפיה ../images/Emo118.gif

שלום לצערי, זו האמת. היות ונסיונותיכם לעזור כנים וברוכים ואני בהחלט מאמין שנסיונם של רבים יכןך לתת כיוון או מקור אור, בכל זאת המלצות ואמירות שנוגעות למה שכבר נעשה, הן בחזקת נסיון שכבר נוסה... היות ולא ניתן לגולל סיפור של שלוש וחצי שנים בכמה שורות, המידע משוחרר גם כתשובות להצעות (נדיבות ומבורכות). אני לא סוגר מכל פינה, יונה לבנה, כי אני לא בתפקיד מגננה. אני מספר ומשתף אותך, יקרה, במה שנעשה קונקרטית לנקודה המוצעת. אם נחשוב ביחד, באופן רציני, גם מתוך הרצון העז שלנו לפתור את הבעיה, וגם מכורך העובדה שעברו שלוש וחצי שנים של עבודה (בפתרון), וגם היא וגם אני לא ממש חסרי אונים או חסרי מוטבציה, סביר להניח שאת רוב הדרכים ניסינו.

*יערית

New member
ביפור ../images/Emo20.gif

אתה יודע הגעתי למסקנה שהטוב ביותר עבורכם זה מגורים נפרדים, אין סיכוי שבעולם שמערכת היחסים שלכם תעבור לשלב של יחד עד ש..הילדים יפרחו מהבית ואז תהיו אדונים לעצמכם והם לעצמם במקום המגורים שלהם.

rolan

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

שני מלאכים ששוטטו בעולם, עצרו לילה אחד בביתה של משפחה עתירת ממון. המשפחה הייתה גסת רוח וסירבה לתת למלאכים לשהות בבית האורחים שלה, במקום זאת קיבלו המלאכים פינה קטנה וצפופה במרתף קר. כשהציעו את יצועם על הרצפה הקרה, הבחין המלאך המבוגר יותר בחור בקיר, ותיקן אותו. כששאל המלאך הצעיר את המלאך המבוגר מדוע עשה זאת, ענה המלאך המבוגר: "דברים אינם תמיד כפי שהם נראים". בלילה הבא הגיעו צמד המלאכים לבקתה של זוג איכרים עניים, אך מסבירי פנים. לאחר שחלקו עימם את מזונם הדל, נתן הזוג את מיטתו לצמד האורחים, על מנת שייהנו משנת הלילה. כשהפציעה השמש ניעורו המלאכים ומצאו את צמד האיכרים העניים עם דמעות בעיניהם. פרתם היחידה, אשר הייתה מקור פרנסתם, נמצאה מתה בשדה. שאל המלאך הצעיר את המלאך המבוגר יותר: "איך נתת לזה לקרות? המשפחה הראשונה, היה לה הכול ועזרת להם, בעוד המשפחה הזו, היה להם מעט אבל היו מוכנים לחלוק אותו, ועדיין נתת לפרתם למות." "דברים אינם תמיד כפי שהם נראים", ענה המלאך. "כאשר שהינו במרתף ביתם של העשירים שמתי לב לחור בקיר ובו מוחבא זהב. כיוון שהבעלים היו כל כך עשירים וכל כך קמצנים, החלטתי לחתום את החור, כך שהם לא ימצאו את הזהב. בלילה שעבר, הגיע מלאך המוות ורצה לקחת עימו את אשת האיכר. במקומה נתתי לו את הפרה" "דברים אינם תמיד כפי שהם נראים" לפעמים זה בדיוק מה שקורה כאשר דברים לא מתרחשים כפי שציפינו להם. אם יש לכם אמונה, עליכם להאמין שבסופו של דבר דברים יתרחשו לטובה. לעיתים לא תדעו זאת, אלא כעבור כמה זמן.........

b4icu

New member
יופי של סיפור ../images/Emo42.gif

אפרופו, באמת לפני שבועיים, מת החתול של השכנים...
ולשמחתי, אף אחד לא סתם את החור

למעלה