החלום יתגשם

dreamcometrue

New member
החלום יתגשם

שלום לכולן לפני 7.5 חודשים נכנסתי לבית חולים עם חשד לרעלת הריון, הסכמתי להתאשפז לצורך מעקב וכדי לחכות שיגיעו הצירים ושיתחיל התהליך הלחץ האדיר שהופעל עלי , מכבש של רופאים ומיילדות שהפחידו אותי, צעקו עלי, לא נתנו לי לישון בלילה מרוב בדיקות. הכניס אותי לסטרס נוראי. כך שגם א היה סיכוי שאפתח צירים באופן טבעי, חיה במלכודת מרגישה את הסכנה והגוף שלי לא נתן לי לעשות זאת. ב-12 בלילה, אחרי 3 ימים בבית חולים סוף נכנעתי ללחץ האדיר, הסכמתי להתחיל בתהליך זירוז מכיוון שההמוגלובין שלי המשיך לעלות (אני לא אתפלא אם זה היה תוצאה ישירה של הסטרס) והמוניטורים לא היו מדהימים (איך אפשר לצפות שהמוניטורים יהיו טובים כשאת בסטרס שוכבת על הגב). התחיל זירוז (או השראת לידה) עם בלון פרוסטגלנדינים ומשם כבר לא הייתה דרך חזרה. אנסו אותי שם אונס קבוצתי רופאים רבים ואחיות ומיילדות וכל הצוות של המשמרת בא לבקר בתורות כולם דוחפים ידיים לבדוק אם יש התקדמות בפתיחה, הניאונים בפנים, אנשים באים והולכים נכנסים ויוצאים ובאמת מצפים שאני אצליח ללדת ככה.... אז הדופק של העובר התחיל לרדת, ולרדת עוד ועוד עד שלא היה מנוס, ניתוח קיסרי בהול חירום מיד מסיכת גומי שחורה מונחת לי על הפנים, שופכים לי דלי יוד על הבטן ("את תרגישי קור אנחנו שוטפים לך את הבטן") שינה ..... מתעוררת בחדר התאוששות (חיה פצועה ונאנסת) אמא ובעלי עומדים מעלי, אני כועסת למה העירו אותי ישנתי כל כך טוב, הם אומרים לי שלום והולכים הביתה, השעה 5 בבוקר. אני לבד לא מבינה מה קורה מתחילה לשחזר איפה אני ולמה קרה לי הדבר הנורא הזה, איפה הילד שלי למה לא נותנים לי לראות אותו. אני רציתי ללדת בבית, לידה טבעית מה קרה לי, אני רוצה את הילד שלי. אני קוראת לאחות ומבקשת לשתות, צמאה נורא. היא לא נותנת לי, אני רוצה רק קצת מים, היא מסכימה להרטיב לי את השפתיים. רוצה את אמא, רוצה את בעלי, שיעזרו לי. אני רוצה לקום וללכת רוצה הביתה. את הילד שלי, הצילו לקחו לי את הילד אני רוצה אותו תנו לי לראות מה גדל לי בבטן 9 חודשים, הצילו .... איפה הילד שלי, אני בוכה לאחות היא מביאה לי טלפון מתקשרת הביתה לבעלי לא עונה, לאמא, לא עונה, שמישהו יעזור לי יביא לי את הילד שלי. השעות עוברת אני בוכה שעות בוכה שעות מנסה להתקשר. אף אחד לא עונה. אני רוצה את הילד שלי תביאו לי אותו אני רוצה לראות אותו. האחות אומרת שבמחלקה יתנו לי לראות אותו, אני בוכה ומתחננת אני רוצה לראות את הילד שלי ובוכה ובוכה ובוכה ואף אחד לא מושיע, למה זה מגיע לי , מה עשיתי רע, למה אני פה ואיפה הילד שלי. אני רוצה את הילד שלי. השעות עוברות ואני עוד בוכה מתעוררת ונרדמת מטושטשת וכואבת. והשעות עוברות ואני בוכה. ואז בא איגור, האלונקאי, הוא בא לקחת אותי למחלקה, אני רוצה לראות את הילד שלי. איגור שם אותי במסדרון אני מחכה שיקח אותי למחלקה, לראות את הילד שלי. 45 דקות אני במסדרון איגור בא והולך ובא והולך, אנשים עוברים ושבים מסתכלים על החיה הפצועה והדואבת בוכה במיטה. סוף סוף הולכים למחלקה. איגור מקפיד להתנגש בכל המשקופים ולדפוק את המיטה בכל הקירות. וכואב מאוד, כואב ואני רוצה את הילד שלי. הגענו למחלקה. "סקציה לחדר מספר 1". קרוב לדלפק האחיות "המקרים הקשים" כמו שאני לומדת בימים הקרובים מגיעים לחדר הזה. צריך לעבור למיטה במחלקה. אני מבקשת שאיגור יצא שהאחות תישאר איתי אני אעבור לבד למיטה. ומאז אני מחכה. רוצה לראות את הילד שלי. בוכה לאחות שתביא לי את הילד שלי. אני רוצה את הילד שלי ואף אחד לא בא ואף אחד לא מביא לי את הילד שלי. עשר בבוקר בעלי מגיע המסכן לא ישן כל הלילה, הוא מביא לי את הילד. סוף-סוף אני רואה אותו, הוא זה שגדל לי בבטן, התינוק שלי אני פוגשת אותו פעם ראשונה. 9 חודשים הוא גדל לי בבטן ולקחו לי אותו לא נתנו לי לראות אותו, הילד שלי סוף-סוף אצלי ואיך אדע שהוא באמת שלי אם אפילו לא ראיתי אותו, כשקרעו אותו מתוכי. אני בוכה משמחה אני סוף-סוף רואה את הילד שלי. וכואבת רוצה הביתה, למה זה קרה לי? בעלי מגיע כל בוקר, מגניב לי את הילד מהתינוקיה (אפילו שאסור, לעזאזל זה הילד שלי מה פתאום אסור לי לקחת אותו) אני אמא שלו! הוא שלי ולא שלהם! הימים הבאים מוקדשים להנקה, הוא קטן 2455 גר', צריך לאכול ולגדול. אסור לו להוריד במשקל אני מבקשת הנקה בלבד וכל הזמן נותנים לו מטרנה, שמה לו כובע ומוצאת שהורידו לו אותו. קר לו בידיים הפנים קרות, מקפיאים לי את הילד, אני מבקשת בלי מוצץ, שמה שלטים, מורידים לי אותם ותוקעים לו מוצץ, כל פעם מחדש. מלחמת התשה. אמא שלי לוקחת אותי למשאבת הנקה בכסא גלגלים, אני לא יכולה ללכת כל כך רחוק לתינוקיה, אני שואבת שעה יוצאים 2 מ"ל, היא צועקת עלי שהוא בינתיים מפסיד ארוחה ולעזאזל ההנקה, אחרי זה כבר לא הסכמתי שתבוא לבקר אותי יותר. אם את הלידה הרסו לי אז לפחות אני מנסה להציל לי את ההנקה. רק דיכוי כזה מאמא שלי היה חסר לי בנוסף לכל הצרות. אז ככה נראית התקופה המאושרת בחיי, כבר עברו 7.5 חודשים ואני עדיין צועקת הצילו. אף אחד לא מבין אותי, כולם אומרים שאני מדברת שטויות, שהעיקר שהילד בריא ואני בסדר. וזה מה שחשוב אז נכון, תודה לאל הילד בריא אבל אמא שלו חולה מאוד, אמא שלו מתמוטטת. אומרים שיש דיכאון לאחר לידה, אצלי הוא הגיע מאוחר מאוד, רק עכשיו אני מתחילה להבין מה קרה שם. אני זקוקה להצלה, זקוקה לתיקון, מי יעזור לי? את הילד הבא שלי אני רוצה ללדת בבית, לא רוצה בית חולים, אני לא רוצה שיאנסו אותי שוב, שייקחו לי שוב את הילד שלי, הוא שלי !!!! פניתי למיילדת בית ושאלתי אם היא מוכנה לילד אחרי ניתוח קיסרי, בתגובה קיבלתי "עקב המצב הפוליטי של לידות בית אני לא מדברת עם "CS, כן אני סקציה, פגומה, נטולת שליטה בחיים שלי עצמי ובילדים שאני אייצר בגופי, גופי שלי. אז מי תוכל לעזור לי, מי יסכים לילד את החיה הפצועה והנאנסת בבית שלה, בסביבה הטבעית שלה ולגאול אותה מיסורי האונס. מי שמכירה מיילדת או רופא שיסכים לילד אותי בבית (יש זמן עד אז אמנם, אסורי לי להיכנס להריון 18 חודשים) אני אודה לה מאוד.

debby12

New member
מנהל
Y Y Y ../images/Emo2.gif

תשמעי - בחצי מהסיפור שלך הרגשתי כאילו את כותבת את סיפור הלידה האישי שלי. רעלת הריון חמורה, צעקות, סטרס, אונס קבוצתי, בלון, זירוז, מגנזיום, עשרות אנשים בלתי מזוהים נכנסים ויוצאים, "איגור" שנתקע עם המיטה בכל משקוף אפשרי, הפרדה מהתינוק וסיוט איום באופן כללי. יש הבדלים קלים בסיפור שלנו. אני סירבתי לחתום על הסכמה לקיסרי ושימות העולם-העוברית-או אני (עד כדי כך הצליח הצוות החייתי לדחוק אותי לפינה אפלה שככה הרגשתי). מצד שני אני ילדתי פגית ששכבה בפגיה 5 שבועות שבהם אכן דחפו לה מוצץ נונ-סטופ, לא אפשרו לי להניק, הוציאו לה דם 3 פעמים ביום והרסו אותי במאבק יום יומי מתיש שבו עשו לה כל מה שלא הסכמנו. בתור בונוס אחרי הטיפול המלכותי הזה היא סירבה לינוק ממני ונאלצתי לשאוב 9 חודשים. אני מסכימה איתך ב200% שכל הנודניקים שמזבלים את המוח על "תגידי תודה שהילד בריא" אין להם מושג על מה הם מדברים. נפלא שהילד בריא, אבל איום ונורא שאת עצמך עברת טראומה איומה שריסקה אותך לרסיסים, וזה לא חייב להיות ככה. מכיון שאני לא בארץ אין לי עצות ספציפיות ללנל"ק. חכי לאם פי 3 שתיכנס עם תובנות. בינתיים הייתי ממליצה לך לעשות משהו כדי לערוך לעצמך קצת תיקון "בראש" מהטראומה האיומה שעברת. שולחת לך
מזדהה עד מאוד. בינתיים שבי עימנו קצת שנעודד אותך. יהיה בסדר. דבי <שלא יהיה לא אינטרנט מחר ומחרתיים אז אני בדממת אלחוט עד יום שני>

אם פי 3

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif (לרסיסים)

איזה סיפור נוראי. קשה להאמין שהוא אמיתי (למרות שאני מאמינה לך לחלוטין. זה פשוט נשמע רע יותר מהדמיון). מבינה לגמרי את הצורך שלך לרפא דברים עכשיו, ולא לחכות להריון הבא. מציעה לך, כבר עכשיו, לעבור עיבוד כלשהו של הלידה. למצוא את הדרך להשלים עם מה שהיה מצד אחד (פשוט כי זה היה ונגמר, ושום דבר כבר לא ישנה את זה, כך שאי-השלמה, רק פוגעת בך), ולהתחיל לגשש את הדרך ללידה טובה יותר בפעם הבאה - ועם הזמן אני יותר ויותר מאמינה, שיש משמעות רבה למטען שאת מביאה ללידה - וזה לא נאמר בשיפוטיות, אלא מתוך הכוונה לצמיחה משם, להבראה. יש נשים שעוזרות בזה. אני לא מכירה אישית, אבל יודעת למשל על שרית זלצר (יולדת בית), ויש אחרות, יכולה לנסות לברר שמות. השלב הבא הוא התכוננות ללידה הבאה. יש מה לעשות, ויש גם מיילדות ורופאים שיסכימו ליילד אותך בבית (זה אמנם לא אוטומטי, כי יש הבדל בין לנל"ק ללנל"ק, אבל הסיפור שלך לא נשמע לי, הבלתי מקצועית, ככזה שפוסל אותך מלידת בית). לא בטוחה שיש טעם לתת לך כרגע שמות, כי דברים ישתנו (לשני הכיוונים) עד שזה יהיה רלוונטי. אם את בכל זאת רוצה, אתן לך במסר. אני חושבת שהציפיה שלך שהלידה הבאה תגאל אותך מיסורי האונס היא בעייתית, וחשוב שתגאלי מיסורי האונס לפני הלידה הבאה, והלידה רק תהווה חוויה מתקנת, שיא הגאולה. לא כדאי, לדעתי, להגיע ללידה, כשאת עדיין בתוך חווית האונס. ויחד עם זאת, אני מאד מבינה את ההרגשה, שעד שלא תלדי לידה טובה, לא תוכלי להשתחרר מהאובדן. אפשר ללדת לנל"ק. גם בבית. מנסיון. אגב - ההמלצה היא לחכות 18 ח' בין הלידות - כלומר, אפשר להכנס להריון כבר לאחר כ-9 ח'. כמו כן, זוהי המלצה בלבד. למיטב ידיעתי, אין הוכחות שבאמת יש סיכון בלנל"ק לאחר זמן קצר יותר מהניתוח. זו ממש לא המלצה להכנס להריון קודם - לדעתי, זה זמן קצר מאד, הן מבחינת התינוק הקיים, הן מבחינת הגוף שלך, והן מבחינת התהליך שאת צריכה לעבור - נראה לי שהריון מוקדם מדי עלול במקום לרפא, לשחזר את האסון, חו"ח. אבל זה אפשרי.

Manty

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אוף, החזרת אותי שמונה שנים אחורה..
את כל כך מחוברת לכאב ולכעס. נשמע לי מאד בריא. אל תתעלמי. למרות שאני בדר"כ לא מעלה את הנושא בפני מי שמחפשת מיילדת\רופא, אני מרגישה הפעם רצון לעשות זאת: את לא צריכה אף אחד שיילד אותך. את לא צריכה להיות תלויה באף אחד שיציל אותך. את יכולה להציל את עצמך. יש בך את כל הכלים הנדרשים ולגופך יש את הידע. את יכולה ללדת לבד בבית.

anatina

New member
למה?

למה להיות לבד ברגעים כל כך קשים ומלחיצים, ולמה לא להיעזר במי שיש לה קצת יותר ידע? לא הבנתי את הרעיון.

Manty

New member
על איזה רגעים בדיוק את מדברת?

עכשיו, לאחר הלידה? אז אני מסכימה.. זה הזמן לתמיכה ולעזרה. זה הזמן להשתחרר מתחושת הכשלון וחוסר האונים ולחחזיר אל עצמה את האמונה בגופה וביכולתה ללדת כדרך הטבע. בלידה באה? אם כך יש לנו ויכוח
לדעתי לידה במהותה אינה קשה או מלחיצה. זה אנחנו שיוצרים (או לא) את הלחץ ואת קונספציית הקושי.. ייתכן ואם הייתי רואה לידה כמלחיצה וקשה הייתי אכן בוחרת בעזרה, אך להשקפתי לידה היא סה"כ עוד פעולה פיזית שאמנם דורשת המון כוחות, אך לא יותר ממה שהטבע צייד אותנו עם (או באנגלית, כדי שזה ישמע גם טוב: no more than what nature has equipped us with ). כאחת שחוותה שתי לידות ללא עזרה, ללא מלוות או מיילדות, אני יכולה לומר לך שאין דבר המעצים יותר מהידיעה וההוכחה שהגוף יודע בדיוק מה לעשות (וזה לאחר קיסרי ולנל"ק בבית חולים). דבר שני, בפורום של יאהו של לידות עצמיות, ישנן משתתפות רבות שחוו טראומה מינית (בלידה או לפני). מקריאת סיפורי הלידה שלהן, אני רואה איך לנשים אלו, לידה עצמית מהווה מאורע לא רק מעצים אלא אף מחלים ומשקם. אני חושבת שמה שדחף אותי להעלות את רעיון הלידה העצמית הוא קריאתה שמישהו יציל אותה. חשוב לי לעזור לה לראות שכל הכלים להצלה נמצאים בתוכה. היא יכולה ללדת, היא מסוגלת לעשות זאת אפילו (ואולי אף במיוחד) לבד.

הילהל

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif כמה נורא וכמה מוכר

אמנם הלידה הראשונה שלי שונה בפרטים, אבל זהה בתחושות (תחושת האונס, השעות על גבי שעות בלי התינוק שלי). אני חיכיתי שנים עד שהעזתי להרות שוב. ולצערי לא היתה לי אפשרות ללידת בית (בגלל שיליה נעוצה בלידה הראשונה). הדרך שלי ללדת בבטחה ובשלווה היתה דרך מציאת דולה שתלווה אותי ובחירת ביה"ח שיתאים לי. והצלחתי לקבל לידה שניה שלמרות שבפרטים מוימים דמתה מאוד לראשונה (בדיוק אותו מס' שעות של צירים קשים, אותו שלב לחיצות ארוך, אותה שיליה נעוצה) אבל שונה כ"כ באווירה - השלווה והרוגע שהצוות השרה עשתה הבדל של שמם וארץ. תבדקי אפשרויות בבית, תבדקי אפשרויות של בתי חולים שיתייחסו אליך שוניה. תמצאי את דרכך. אבל בדרך לם אל תוותרי על סיוע נפשי מקצועי. אני לא וויתרתי. וכמה שבועות של שיחות עם מטפלת שמתמחה בתחום עזרו לי לצאת מתחושה של טראומה אל תחושה של כוח, עד כדי שמחה על כך שפגעו רק בי - החזקה, ולא בן - התינוק הרך וחסר האונים שלי.

רוניב29

New member
|כמה שאני מבינה אותך! הלידה הראשונה

שלי הייתה מאוד דומה. גם אני נותחתי ניתוח מיותר לחלוטין, גם אני לא ראיתי את תינוקי 17 שעות לאחר הלידה. מבינה את תחושת הכישלון, העצב, הטראומה, חוסר האונים. מי שלא חווה את זה מתקשה להתחבר לתחושות הקשות וגם אני שמעתי בלי סוף "את והתינוק בריאים! מה זה משנה איך הוא נולד?" הבן שלי יהיה בן שנתיים בחודש הבא. אני בהריון בשבוע 20.בנוסף לרצון בילד נוסף, אני חייבת להודות שהמהירות בה נכנסתי להריון שני נובעת גם מהרצון בחווייה מתקנת ובאישור שאני מסוגלת ללדת כמו כל אשה. גם אני שקלתי לידת בית ופניתי למיילדת וקיבלתי את אותה תשובה כמו שלך. בדיוק. לבסוף, החלטתי על משהו אחר. הרופאה הפרטית שלי (שמבצעת את מעקב ההריון) כולה מחוברת לרעיון של לידה טבעית והסיבה שאני משקיעה כספים כה רבים (שאין לי) במעקב הפרטי אצלה הוא שהיא אדם מעניק, נפלא ומשרה ביטחון. מעבר למקצועיות שלה היא מתייחסת להריונית כאשה שלמה ומתעניינת בכל פן בהריון שלך ובך. אני סומכת עליה ב-100% מבחינה מקצועיות ויודעת שהיא תיילד אותי באוירה של כבוד וביטחו. אמנם הלידה תתבצע בבית חולים, אך פרט אלי, לבעלי ואליה אף אחד לא ייכנס לחדר. מוסיקה, אורות עמומים, תנוחות לידה שונות- הכל יהיה על פי בחירתי. אינני מפרסמת את שמה כאן כיוון שאינני יודעת אם נהוג לעשות זאת (חדשה בפורום) אך את מוזמנת לכתוב לי למייל ואתן לך עוד פרטים [email protected] חזקי ואמצי! אנחנו נזכה לחוויה המתקנת שלנו

צימעס

New member
מבחינת הפורום - את יכולה לפרסם שם

השאלה היא האם גם מבחינת הרופאה
אולי רק תכתבי איפה בארץ היא עובדת, ובאילו בתי חולים, וככה נשים מהסביבה ידעו לפנות אליך במידת בצורך.
בתיקון! > גם הקטנה שלי נושאת תוית "חויה מתקנת" <

רוניב29

New member
תודה צימעס! אשמח לקרוא את סיפור

הלידה של החוויה המתקנת. סיפורים כאלה מחזקים אותי ומעודדים אותי שזה אפשרי. לגבי הרופאה- את צודקת. בפעם הבאה שאהיה אצלה אשאל אותה אם מותר לפרסם את שמה. באופן כללי היא מקבלת בתל אביב והלידות מתבצעות גם באזור המרכז.

צימעס

New member
לא כתבתי סיפור - לא היה כ"כ מה לספר

הלידה הראשונה היתה תאומים בבי"ח. המתקנת - יחידאית בבית.

צימעס

New member
אוי, סיפור נורא ../images/Emo10.gif

כמה פיסות מידע: - יש בארץ מילדות שמקבלות לנל"ק. בבוא היום תחזרי לפה לברר. - יש אפילו (אם לא תהיה לך ברירה) בתי חולים שמאפשרים לנל"ק. קראי סיפורי לידה של לנל"קיות. לדעתי, מרכיב חשוב הוא ריפוי הלידה הקודמת, או ריפוי מה שהוביל ללידה הקודמת. חפשי בסיפורים את הריפוי. הנה דוגמה אחת: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?VBA2C_הריון_שלישי_ילד_שני_לידה_ראשונה יש עוד באותו אתר. עוד אפשרות שאולי תדבר אליך: אולי את רוצה לשלוח מכתב למנהל המחלקה בה ילדת, ולתאר את התחושות שהעובדים שלו נתנו לך. (כמובן - לכתב את משרד הבריאות)

גם למבי

New member
כמעט בכיתי -

ליבי איתך!!! מצטרפת לאם פי לגבי הצורך בעיבוד הלידה. אם תעברי בפורום תמצאי שירשורים לגבי העבודה שעשיתי אני עם שרון ניב. נדמה לי שאיריס יוטבת עושה עיבודים והיא אמורה להיות גם מדהימה. הבנתי שיש מילדות שעושות את זה כהכנה ללידה - נדמה לי שרונית קופליס דברה על זה כשהתארחה בפורום. בהצלחה!!! תתרכזי באושר שבילד שלך ובבריאותו ובבריאותך. אני עשיתי לנל"ק בבית עם מיילדת. בלידה הבאה אני רוצה ללדת עם מילדת אחרת שקראתי בפורום שהיא מסכימה ללנל"ק - אשכר, מותר לכתוב שמות? המיילדת לא עשתה מזה סוד.

אוי אוי אוי הלב נשבר

יקירה. חוצמכל מה שאםפי3 כתבה - אם את רוצה המלצה, ואני מתחילה להישמע לעצמי כמו תוכי כי אני ממליצה עליה בלי סוף - רוצי לשרון ניב. האישה הזו היא ריפוי, פשוט ריפוי. היא פיתחה שיטת טיפול משלה שנקראת "עבודת אישה" - עם כל אישה יש עבודה אחרת, מן הסתם... וכשתרצי להרות וללדת שוב, אם בית חולים זו האופציה שלך - פני אליי. אני אמצא ואשיג לך לידת חלומות בתוך כתלי בית החולים, כולל הבטחות בכתב מראש אם את רוצה, ממנהל המחלקה, שלא יעשו לך שומדבר שאת לא רוצה וינהגו בלידתך, בך ובתינוקך בכפפות של משי. אין ייאוש בעולם כלל. אני מחבקת אותך. זהר.

עופריקה

New member
עצוב לי לקרוא, שולחת חיבוקים../images/Emo24.gif

ואם אפשר גם פרח
מאחלת לך למצוא את הכוחות ולמצוא את האדם (אישה??) הנכונ/ה שיעזור לך לרפא את הכאב ואת הפצע שבתוכך.

סטיוויה

New member
מצטרפת למה שעופריקה אמרה

שתמצאי בתוכך את הכוח לעבור תהליך החלמה מלא ולהגיע להריון הבא ממקום שלם ושמח

אשכר ש

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo201.gif

כואב הלב. הפעם הבאה תהיה שונה. את תמצאי את האנשים שיעזרו לך לעבור תהליך מבריא- יש נשים מדהימות. תגידי אזור מגורים ונוכל להמליץ. יש גם מיילדות שיסכימו ליילד אותך בבית וכמו שמנטי הציעה- תמיד אפשר ללדת לבד. הכי חשוב לדעתי, להתרכז עכשיו בהבראה הנפשית שלך. תקשיעי בזה כל מאמץ. חיבוק גדול, ותמשיכי לשתף אותנו ברגשותייך - בשביל זה אנחנו כאן
.

עיגולית

New member
מאחלת לך ריפוי גדול

מגיע לך ריפוי ...את בדרך הנכונה אם את מחפשת אחריו כבר עכשיו לקראת ההריון הבא. אני קוראת את הסיפור שלך ומרגישה צורך לתת לך משהו, אני רוצה להציע לך עיסוי הוליסטי ממני, אני גרה באזור עמק חפר, ואני אשמח לתת לך טיפול מרגיע לך, לנפשך ולגופך. אם את רוצה תצרי קשר.

למעלה