החלטה איפה ללמוד...! :)

TinkerBell21

New member
החלטה איפה ללמוד...! :)

אז.. בהחלטה בין ת"א וטכניון... מה דעתכם? אני חיפאית אז אני יודעת את היתרונות והחסרונות של לגור בחיפה אבל אשמח לשמוע על תל אביב...! איך נראית המערכת שעות? (שנה ראשונה) באיזה בית חולים מתקיימים הלימודים? (אני יודעת גם שבטכניון יש הסעות מטעם הפקולטה לבתי החולים השונים... יש גם בתל אביב?) האם יש העדפה בבתי החולים בתל אביב לבוגרי אוניברסיטת תל אביב? בהצלחה לכולנו ((:) היי לכולם! אלו שכבר יצא לי להכיר במו"ר ובירושלים... נרשמתי לקורס באונ' ת"א להשלים פיזיקה... מקווה לראות אותכם שם... סנדי

eimad

New member
ברור שטכניון..רק בגלל שזה קרוב

לבית ברור שלא מאיזה שהיא סיבה אחרת ...

kontsy

New member
לא לכולם זה סיבה טובה...

למשל אני מאוד רציתי ללמוד בב"ש דווקא כי זה רחוק מהבית...

Rulaa

New member
אין עוד סיבות טובות ללמוד בטכניון

מלבד היותו הכי קרוב לבית ?

eimad

New member
ברור שכן

בטכניון תהיי רופאה עם בסיס טוב בפיסיקה כימיה ומתמטיקה... זה גם טוב :)

noreply

New member
השמועות מדברות...

שמי שנרשם השנה לתל-אביב יצטרך ציון התאמה מטורף של 737, בשביל קבלה ישירה (ללא רשימת המתנה).

noreply

New member
מספר חברים התקשרו בבוקר

לחוצים נורא שהם דיברו עם המזכירות וזה מה שהם אמרו להם. לפני דקה אחד מהם טען שעדכנו את החתך קבלה באתר.

אכן התעדכן

חתך הקבלה עומד כעת על 737.58
אבל כדי להרגיע קצת את כולם (ואולי גם את עצמי), לפי מה שהבנתי מפנינה, צפויות לא מעט תנודות בסף הזה השנה עד שהוא יתייצב, וזה ממש רק משהו התחלתי, אז לא להילחץ יותר מדי.

asiuta

New member
חתך הדחיה לעומת זאת

עלה ל709.... אז כנראה שאני לא אראה אתכם בקורס פיזיקה השנה

asiuta

New member
:) אם להאמין לשמועות פה

אני נמצאת ברשימת המתנה.... אבל תודה רבה על העידוד!!!

veiga

New member
איך אתם יודעים מה זה אומר לגביכם?

איך שקללתם את המו"ר והסכם?

noreply

New member
ביקשו ממני לבקש ממכם

להעריך האם יש סיכוי (ע"פ התנודות בשנים הקודמות - אני לא זוכר) שציון הקבלה ירד עוד לפני שליחת הודעות הקבלה הראשוניות.

kontsy

New member
יש אם מי לדבר??

שם חוץ ממדור רישום? כי הם ממש מגיעילים...

kontsy

New member
כמה מפתיע... תפוס

גם ככה היא בטוח לא תוכל להגיד לי כלום... אבל אם הם שינו את החתך זה כנראה אומר שיש להם תוצאות נכון?

למעלה