החלטה איפה ללמוד...! :)

כן

בפרטים האישיים עוד לא התעדכן לך שום דבר

kontsy

New member
היא אמרה שמחר יהיה באינטרנט!

והיא נחמדה
היא אמרה שלהם עדיין אין את הנתונים של כל אחד...

כן, פנינה מאוד נחמדה ../images/Emo13.gif

אז תעשו טובה ותרחמו עליה קצת, לא להפציץ אותה בטלפונים, חכו לאינטרנט מחר.

NoOoLa

New member
שאלה..

אני יש לי ציון התאמה לפני מור 735 , מור שלי 199 ו95.11 ציון מור בטכניון. האם זה יכול לעזור לי בכדי באקבל חתך כמו 737.58 ???? אני מודאגת ... תעזרי לי , האם יש לך דיעה ?

יש לך סיכוי לא רע בכלל

מו"ר כנראה או שלא ישפיע לך על הסכם או שיעלה לך אותו קצת. ושוב, הסף הזה עוד ירד, זה רק סף התחלתי ביותר.

morancho1

New member
לפי דעתי יש סיכויים טובים

יש לך סכם ממש גבוה, מו"ר ממוצע, ולפי דעתי בסכם שלהם לא פרופורציונאלי בכלל לסכם של שנה שעברה ולכן אני חושבת שהוא יירד. אל תשכחי להירשם לקורסים בתל אביב עד מחר תאריך אחרון!

NoOoLa

New member
אנימקווה שאכן יהיה בסדר ...

כי התחלתי להתייאש
.... דווקא שעדיין אין תגובה מירוושליים וגם מהטכניון ... הקורס שנותר לי הוא כימיה בלבד .. ואמרו שההרשמה מסתיימת בסוף החודש הזה , לכן אני חושבת שעדיין יש זמן כן ? תודה לך על העידוד...

morancho1

New member
אני כבר נרשמתי

כי בחוברת שאני קיבלתי כתוב שההרשמה עד 10 ימים לפני תחילת הקורס הראשון ואיני רוצה לקחת סיכון..מקבימום אני אאבד 100 שקל בקטנה.. למדתי לסמוך על טפסים כתובים יותר מאשר מילים של אנשים אקראיים, גם כשהם עובדים בתפקיד מכובד.

mmm wondering

New member
לא המועד האחרון להרשמה לקורס

בכימיה בתחילת אוגוסט כך אמרה לי לאה לאחר שהתקשרתי אליה היום כדי לברר היא אמרה לי שדחו את זה בגלל האיחור בשליחת הודעות הקבלה

ri99

New member
טכניון

אם את בסוף בוחרת ללמוד בטכניון הקורס פיסיקה בת"א לא נחשב לך .

TinkerBell21

New member
אצלי זה לא קרוב לבית...

ההורים גרים בנהריה (יותר נכון גרים אצלי כרגע... עם כל הבלאגן...) משכירה דירה בחיפה... מישהו כאן לומד בת"א? יש לי כמה שאלות...

kontsy

New member
לי יש שאלות...

למרות שעוד אין תשובה אבל לאור אי הקבלה לב"ש אני מנסה לראות את האור בת"א... 1. יש התנסות מעשית בשנים הפרה קליניות? ביקורים בבי"ח? מרפאות? יש משהו מעבר לשינון משמים של חומר? 2. איך האוירה? האם הסטיגמות על זה שאין ממש "גיבוש" נכונות?

למעלה