אני יש לי ציון התאמה לפני מור 735 , מור שלי 199 ו95.11 ציון מור בטכניון. האם זה יכול לעזור לי בכדי באקבל חתך כמו 737.58 ???? אני מודאגת ... תעזרי לי , האם יש לך דיעה ?
יש לך סכם ממש גבוה, מו"ר ממוצע, ולפי דעתי בסכם שלהם לא פרופורציונאלי בכלל לסכם של שנה שעברה ולכן אני חושבת שהוא יירד. אל תשכחי להירשם לקורסים בתל אביב עד מחר תאריך אחרון!
.... דווקא שעדיין אין תגובה מירוושליים וגם מהטכניון ... הקורס שנותר לי הוא כימיה בלבד .. ואמרו שההרשמה מסתיימת בסוף החודש הזה , לכן אני חושבת שעדיין יש זמן כן ? תודה לך על העידוד...
כי בחוברת שאני קיבלתי כתוב שההרשמה עד 10 ימים לפני תחילת הקורס הראשון ואיני רוצה לקחת סיכון..מקבימום אני אאבד 100 שקל בקטנה.. למדתי לסמוך על טפסים כתובים יותר מאשר מילים של אנשים אקראיים, גם כשהם עובדים בתפקיד מכובד.
אבל הם בטח חזרו ללמוד למבחן התורן. בינתיים, את יכולה למצוא מידע על השנה הראשונה ועל הלימודים בכלל באתר של הפקולטה לרפואה בתל אביב: http://www.tau.ac.il./medicine/md_prog.html
למרות שעוד אין תשובה אבל לאור אי הקבלה לב"ש אני מנסה לראות את האור בת"א... 1. יש התנסות מעשית בשנים הפרה קליניות? ביקורים בבי"ח? מרפאות? יש משהו מעבר לשינון משמים של חומר? 2. איך האוירה? האם הסטיגמות על זה שאין ממש "גיבוש" נכונות?