החלטה צודקת??

mri10

New member
החלטה צודקת??

ראש עיריית אשקלון החליט לא להעסיק ערבים בגני הילדים בעירו,צודק או לא צודק??

ולאלו שחושבים שהוא צודק, זה גם חכם?

ולאלו שחושבים שזה חכם,זה גם יעיל??

ולאלו שחושבים שזה יעיל,אתם חושבים,או שרק אתם חושבים שאתם חושבים??

דידי 9

New member
הבנתי שבאופן

זמני הוא החליט ככה.
כן, הוא צודק בעיני. לחלוטין.
אם הייתי אמא באחד הגנים לא חשוב איפה בארץ, והיה עובד עובד שם ערבי-
לא הייתי משאירה ת'ילד שלי שם במצב הזה..אני ממש יכולה להבין.

למרות ש.אתה יודע, הבחור הערבי למשל שהציל מלינצ' את ההו מנתניה, ושכמותו-
לא אשמים.....אבל לך תברור עכשיו מי טוב ומי לא. אין לך אפשרות
ומי לוקח צ'אנסים על הילדים שלו בשם אידיאולוגיה כזו או אחרת?

באופן זמני-זה חכם, צודק ויעיל בעיני.

דידי 9

New member
כי השאיפה בגדול, היא משהו אחר....

המצב הזה שלנו לא יוביל אותנו לשום מקום חוץ מעוד דם.
עזוב, זו כבר סוגיה פוליטית והשקפה מסויימת.
בוא נעזוב רגע את העובדה שאנחנו צודקים.

יש פה לופ. אדם שרע לו וחי בסוג של זבל-מגיע לנקודת ייאוש.
אז אין לי מושג איך, אבל צריך לנצל מצבים וזמנים "רגועים" יחסית, כדי לתת להם להיבנות.
שיהיה להם מה להפסיד. כרגע אין להם.

אתמול היה מפגש בין דתי בי-ם בבית הכנסת של הטבח הזה....
כמה שיותר כאלו דברים-יעשו את העולם טוב יותר.

אל תסיק מדברי מה הדעה הפוליטית שלי, אני לא דבקה באחת.
הכל זמני ותלוי טיימינג ומצב.

דידי 9

New member
ועוד לא ציינתי ת'עובדה של התלות

שלנו בהם מבחינה תעסוקתית-99%

זה עובדתי.

צלשלספק

New member
צודק כן, חכם לא כ"כ, וגם לא הכי חוקי...

חבל שראש עיר יצא בהצהרות ולבסוף איבד את גיבוי המשטרה אלא עדיף היה לעובד חכם - לשנע את העובדים הערבים לאתר אחר / עבודה זמנית אחרת מרוחקת מגני הילדים מבלי להפסיק עבודתם ומבלי להסתבך עם החוק (הקיים) ופנייה מצידם או מצד ארגונים עוכרי ישראל - לבג"צ, ברור שאף אחד לא רוצה שגורמים בסיכון פוטנציאלי לפגע יסתובבו לצד ילדיו בגן או בכלל. בכל מקרה מישהו צריך לשמור על הגנים והילדים ללא ספק, אם זה התנדבות של ההורים או באחריות המדינה, זו כבר בעיה אחרת....

דידי 9

New member
בוקר אחרי

הטבח.

היית משאיר ת'ילד שלך בבי"ס שאתה רואה שעובדים בו ערבים בחצר?
לא היית "שובר חוק" במקרים שאתה מודאג?
ומה יעשה הורה באבטחת בית ספר/גן ילדים?
לרוב אין נשק אפילו.....וגם אם היה-ראינו מה קרה לשוטר שבא לעזור שם בי-ם.
אז הורה?!
זה לא רציני נו....כיסוי תחת טיפשי.

צלשלספק

New member
עד כמה שהטבח הנורא מצמרר ומצער

אני ואת לא ראש העיר, ופוליטיקאים לפעמים צריכים לקבל החלטות קרות ויעילות.

רק לפני כמה חודשים הסתיימה המלחמה האחרונה, ונשאלת השאלה איך "עדיין" יש ערבים ליד הגנים ולמה אף אחד לא שינה את חוזה התעסוקה שלהם לדינאמי יותר, במקרה של "בלגן" שניתן לשנע אותם לעבודה באתר אחר במיידי.
כנראה שאם הם לא הפריעו לאף אחד בעיריה לפני, הם גם לא יפריעו אחרי שהעניינים ירגעו (בתקווה שירגעו), ומדובר בכח עבודה זול ובעבודות שיהודים לא מתים עליהם, אז אנשים עושים את החשבונות שלהם.

למה לא "שידרגו" בהדרגה את העובדים הערבים בעובדים זרים?

אם את שואלת אותי,
יום אחרי הטבח ובגיבוי המשטרה ובהצהרה לשמירת שלום הציבור (וגם כדי שלא יפגעו בעובדים הערבים - אנחנו עדיין מדינת חוק, גם אם הוא לא לרוחינו) ראש העיר היה צריך להודיע לעובדים הערבים שהם "עוברים דירה" קודם כל "לשלומם שלהם", כשזה ברור לנו כדי שיתרחקו מאיזורי הגנים - ולסכם את זה בזה. כך הוא היה יוצא בסדר קודם כל - עם התושבים שלו וילדיהם ולא מסתבך עם החוק הקיים או אפליה על רקע אתני, בג"צ, עמותות שמאל קיצוני וכו',

דידי 9

New member
החוק

הוא יבש, צל.
אתה חייב שיקול דעת משלך במצבים מסויימים.
ברור שאנחנו מדינת חוק, וצריכים להשאר כאלה.
אבל לפעמים צריך להעיר/לחדד את החוקים האלה......
להגמיש אותם קצת, בעיקר כשזה לטובת תמימים חפים מפשע כמו ילדים.

לגבי העובדים הזרים-
אלו גם עלויות *שאין, או יש אבל סדר העדיפות לא נקבע על ידי ועל ידך*
חוץ מזה, שהיינו בסרט של עובדים זרים-והחסרונות שבזה עלו על התועלת.

יש פה בעיה רצינית בתכלס..מבוך די סתום.

הוא צריך

לפעמים להקשיב ליחצן טוב ולרחש התקשורת! הקבלנים רוצים אותם ולא רוצים לשלם לעבודה ישראלית זה המצב לצערנו! אז קצת היסטריה עברנו היסטריה 50 יום עם צוק איתן וניסים גלויים

צריך לפעמים לסגור את הפה ,כי כרגע המצב הוא לא כמו בעירק או דומה לו !ומי שמשלה את עצמו שהם לא גיס חמישי במקרה הצורך הוא טועה בגדול

צריך להסביר את זה למעסיקים בירושלים

אחד הבעלים של רשת חנויות טבע כבר נסחט על ידם ועוד ועוד גניבות וכו

PorFavor1

New member
עידן של סתימת פיות וצביעות

אנו חיים בעידן של סתימת פיות.
הדגם הדמוקרטי ששורר בארץ, ובכל מקום אחר בעולם, לא יודע וגם לא מסוגל להתמודד עם סכנות מבפנים, בתוככי הגבולות.
&nbsp
בין עם ישראל לבין כל היתר, קיימת איבה, קיימת שנאה, קיימים איחולי השמדה הדדיים.
אבל...
הדמוקרטיה שלנו, פשוט לא יכולה להתמודד עם זה.
בנוסף- יש גם את הזרם הליבראלי שדואג להשפיל ולבייש את הזרם היהודי, שמעוניין להסתובב אך ורק במעגלים יהודיים.
בקיבוץ למשל, שהוא חברה סגורה ומסוגרת- אין שום דילמות בכלל... אין שום וויכוחים בכלל.
הם יודעים להיות ליבראליים בחוץ, וניאו נ@#$ בפנים.
בחברה העירונית, יש בעיות מכל היבט אפשרי. החברה העירונית פתוחה לכולם. הריבון הסופי לחברה העירונית- הוא החוק הכללי.
חוקי עזר עירוניים בד"ר לא מתנגשים עם חוקים כלליים. ונסבים על ענייני חנייה, בנייה וכיוב'.

PorFavor1

New member
בסוף זה תמיד מגיע לנאציזם

כל הדיון מסביב להפרדה בין יהודים לערבים, תמיד מגיע לדיבור על נאציזם.
כאילו שאין שנאה בין העמים בתוככי מדינת ישראל, או ארץ ישראל.
כאילו שאין טרור, אין פיגועי דקירה, אין קסאמים, אין רקטות, אין חטיפות, אין כלום.
בתוככי ישראל, יש רק "חוקי דמוקרטיה".
והחוקים האלה, מתעלמים מן המציאות המכוערת שאנו חיים בה, ומתעלמים מכך שמדינת ישראל, נועדה להיות המפלט האחרון ליהודי.
אין מקום אחר ליהודי.
אבל הוא לא רשאי ולא מסוגל לסלק מהחיים שלו את מי שאיננו יהודי.

מי ששולט בתקשורת זה השמאל

האמיתי מי ששם כתב אישום על רצח לשוטר שברגע של הפגנה וסכנת חיים אתה צריך לחשוב עשרים אלף פעם ולדעת שלא יגבו אותך כלל,ולהסתכן שמצלמים אותך וחושפים את תמונתך בכל מדיה אפשרית ממש להזמין לך את הנקמה אולי מצידם

פשוט עצוב מאוד שומר פיו ולשונו שומר מהתקוממות השמאל ועליהום,האם אני גזען בזה שאני חש לא בביטחון שפלשתינים או ערבי ישראל עוברים לידי?

צלשלספק

New member
הראו בחדשות (אתמול) את הסרטון שהפיץ החמאס (נראה לי)

עם הילד מחבל במבה ביסלי הכתום הזה, הנבלות הללו "המליצו" לנו (הציונים) להסתכל כל הזמן מסביב שמא יבוא המפגע, ימח שמם.

זה בהחלט מתחבר למה שכתבת. אתה לא יודע מאיפה זה יבוא, מהערבי בסופר או מההוא עם הטרקטור או אפילו משכיל ואקדמאי שיחליט פתאום לדרוס עם האוטו שלו - כבר הוכיחו לנו שמבצעי הפיגועים הלאומניים יכולים לבוא מכל רחבי הספקטרום הערבי-מוסלמי, אתה לא יכול לדעת מי יתחלק פתאום על השכל ויבצע פיגוע, זו יכולה להיות גם מחבלת, זקן או ילד מתאבד. זו בעיה שצריך לפתור ברמה מערכתית בצורה חכמה ויעילה כדי שנוכל להרגיש יותר בטוחים במדינה שלנו.

לצערנו

עדיין לא מבינים את המנטליות באיזור ומולם! כל נואפת שתופסים שולחים אותה במקום שהם יהרגו אותה!
לצערנו הנהגה שלנו שיהיו בריאים ,50 יום ולא הצליחו להכניע ארגון של 20 אלף לעומת 5 צבאות בששת הימים
הם מבחינתם ברגע ששיתקו אותך עם הגראדים זה השיג שלהם,ברגע שאתה לא נכנסת בסערה אדירה וגבית מחיר כבד אז הערבי מרים ראש ומנצל את זה כחולשה!
מבין את המנהגים שלנו רוצים להמשיך לטוס ללונדון ולמה לריב עם האמרקאים ?מי ימשיך לשלם לדמויות מפתח כאן! ולמה פינתה שטחים? נתת שטחי אימונים לחמאס ולטרור בסיני והינה הכול מתקרב אלינו

לפעמים יש גם כבוד לאומי ולא רק לחשוב על הרוגים,לצערנו בתאונות הדרכים הולכים יותר מ60 שהלכו בצוק איתן ולא זכור לי מישהו שהזיל דמעה עליהם בתקשורת או שעשה שעה עליהם מי הם האנשים שנהרגו ברולטה רוסית בכבישים

צלשלספק

New member
ביבי בחר "להשאיר" את החמאס על כנו מסיבותיו שלו

בין השאר בגלל המוסלמי שהתלבש על הבית הלבן ואף מירר לנו את החיים (והאמת גם לערבים... באי מעש או בהתערבות במקום שלא מקומו), ייתכן ומאוד סיבות. הצבא יכל למגר את החמאס מעזה באופן תאוריטי (בוא לא נכנס כרגע למחיר בדם חיילנו), אבל לשם כך צריך את האישור של הדרג המדיני...

נכון צל

הכל שאלה של הנהגה נכונה ולפעמים אין ברירה צריכים לצאת למלחמות מצווה ,אי אםפשר להשאיר כאן אידואולוגיה נאצית בדרום! לדעתי הכול תלוי מה אתה משדר לעולם אם אתה חזק ונחוש אז כנראה שגם יכבדו אותך יותר בעולם,וייתכן שצריך תותח עלי בהסברה בחול
כי מה שקורה הכול נשאר פתוח עד הסיבוב הבא ,כאילו ממש או שמטפלים כמו שצריך או שלא! ולצערנו הלוואי ולא יהיו נפגעים אבל אין ברירה חיילים תפקידם להגן על אזרחים ולא להיפך!

אל תשכח שיש טילי יריחו ויש את הכור בדימונה ויש לא מעט כלים בלמגר טרור של חלאות שמקבלים מימון איזה שייח משועמם בקטאר שאין לו לאן לזרוק כסף אלא לחמם את האזור לשליטה אזורית ביחד עם הטורקים .

הכסף משגע את כולם וגם את החלטות בעולם באיזור !

למעלה