החלטה צודקת??

כיליד אשקלון

אני מכיר אותו ראש עיר רציני וביצועסיט! מה שקרה הוא חוסר ניסיון ,כנראה שעדיין לא הפנים מי באמת שולט כאן ובתקשורת!זה החלטה של ציבור בפאניקה ,שכל פיפס והיסטריה מעלה סטטוס ומשגע את כולם!

יאמר הוא לעומת הירושלמים שרגילים להם בעיר,אתמול ראיתי ערביה דתיה עם כיסוי ראש וחששתי קלות טבעית בתל אביב,ברור שלא ממש מתים עליהם ,הם גם בהתנהגותם לא הכי הכי,אבל להפסיק את עבודתם? אם היה כאן חלילה כמו או דומה לעיראק אז כן ,ככה החלטה היא החלטה של חוסר ניסיון וחבל,עכשיו יתבעו אותך וציפי לבני כבר עצבנית וכו למה לך?

הם לא רוצים עבודה יהודית הם רוצים לשלם כמה שפחות ,וערבי מהצפון שמשועמם ואין לו מה לעשות בכפר,פתאום לעבוד בעיר אחרת לראות נערות ובחורות בקיץ ובחורף בלבוש סקסי ולשרוק ולשתות אלכוהול ונרגילות ,ולמצוא כמה רוסיות ואתיופיות ולפנק אותן בביגוד בסיגריות ופלאפונים בתמורה לסקס שווה לו לבוא לעיר אחרת ולעבוד בבניין עם החברים ולשמוח בקולי קולות שיש פיגוע!

זה לא היה מהלך חכם של ראש העיר,למרות הפיגוע הקשה ,כאחד שעובד גם בירושלים ובמרכז,אני יכול להגיד לך שהירושלמים אוהבים אותם יותר מהיהודים במקומות העבודה למרות הגניבות שלהם ועבודה הלא הכי טובה !

לא הכי מתלהב לראות אותם במטבחים במלונות שם בעיר ! הם תפסו תחת בגלל המנהיגות החלשה שלנו לצערנו וזה מה שקורה!הייתה הזדמנות לגרום להם לעוף אחרי ששת הימים ומשה דיין השאיר אותם והם גיס חמישי כרגע

dori78

New member
יש לך את זה ביותר חשוך?

"למצוא כמה רוסיות ואתיופיות ולפנק אותן בביגוד בסיגריות ופלאפונים בתמורה לסקס"???

הצלחת לקרוא לרוסיות ואתיופיות זונות, לצאת בהצהרות גזעניות בנוגע לאיכות העבודה של הערבים ולהכליל שהירושלמים מעדיפים פועלים ערבים.
כמה בורות בהודעה אחת, אתה ממש שובר את השיאים של עצמך בכל פעם מחדש.

דורי יקרה תפנימי שזאת המציאות

כן כאחד שגדל 35 שנה בשכונת מצוקה ולא גר במגדלים אז אני יודע על מה אני מדבר כי זה מה שרואים עיניי,ואולי כשהרווחה גם יראו וינסו להציל במקום האירגונים שפועלים בהתנדבות!

א.אז הינה התנפלו על הביקורת כשהייתה החתונה של מורל ומוחמד היהודיה מבת ים והערבי מיפו,והינה החתן עצור על סמים ושאר צרות למינהם ,אז רוצים להציל יהודיה מבחירה של טעות בחיים וחוטפים ביקורת!
ב.אז פעם זה היה מרוקראיות והיום זה בעיקר האוכלוסיית המצוקה בשכונה ,במציאות אלו הבנות להורים גרושים משפחות מפורקות ,גילוי עריות ,חברה מסביב לא הכי בריאה ,והינה נופלים לכל מיני זרים או ערבים או גברים מבוגרים גרושים שקונים בטובות הנאה וכסף את הנשמה שלהן בעבור סקס עם צעירה מעל 18 ,הערבים והזרים הם עם הקטינות יותר
ג.לגבי עבודה בירושלים,כאחד שעובד במצטבר כ5 שנים בעיר,עיר מדהימה אין מה לומר,ואני כמנהל תיקי לקוחות ואיש פרסום נפגש רואה לא מעט עסקים,אז אני יכול לומר מה איכפת לי שבעל רשת חנויות מוצרי טבע ואורגני נסחט על ידם היטב למרות שהוא קילל ומקלל את היהודים שבזכותם יש לו 18 חנויות בארץ! כן כואב לי לראות כאדם מהצד אחד שהקים עסק ועשה שטויות איתם והם תופסים אותו בבצים כי אם הם יזמרו הוא יסתבך חזק בעסקאות לא חוקיות עם ערבים מהשטחים במכירת מוצרי מזון

הם מעדיפים אותם כביכול כפועלים זולים רק להבדיל מיהודי שברוב המקרים נאמן ולא גונב ומוכר בשכונות שלהם ,מה לעשות הגזל ביד שלהם וזה כתוב בתנך גם!

זה המציאות מי שנעץ סכין בבוס שלו לאחר שהבוס נתן את נשמתו זה הם,אני להבדיל לא מפטפט איתם אבל אני יודע שאין אמונה והם לא יהססו ברגע של הסתה או דחף או סרט בראש לשלוף סכין ולרצוח!הרי הם עושים את זה גם לגבי אחותם אם חלילה הם שומעים על בגידה וחילול כבוד המשפחה!

אני שונא רק את זרע עמלק ושונאי עם ישראל! אני מתכתב עם שלל בני אדם ולאומים שונים כולל ערבים לא מהארץ !

ותאמיני לי שאני לא רציתי לכתוב על כך אבל אני חי את המציאות ממש ולא בתוך בועה של חומרנות ונהנתנות של בילויים מסעדות ומותרות

דמוקלס1

New member
עזוב את זה שהם בני אדם שגם רוצים להתפרנס ולחיות בכבוד

ועזוב את זה שיהודים פה ברובם לא רוצים לעבוד בעבודות דחק שכאלה ונעזוב גם את האמירות כלפי רוסיות ואתיופיות וכולי.
אתה מעדיף שכל הערבים לא יעבדו ויקבלו ביטוח לאומי שכולנו משלמים?
אתה רוצה שתעשיות שלמות יקרסו כי לא יהיו מספיק יהודים שיסכימו לעבוד שם?

שבוע טוב

תיארתי מציאות לא קלה גם לנו,מי רוצה או ירצה לעבוד בעבודות שעושקים אותו?
מי שלא מקבל את מרות המדינה ולנהוג נכון ולהניח לנו לחיות בשקט שלא יעבוד ויקבל ביטוח לאומי על חשבוני!
לגבי רוסיות ואתיופיות כאחד שגדל ובא לסופי שבוע בשכונת מצוקה אני רואה את הכול ,חבל שאין רשויות אכיפה מספיק להציל את האומללות האלו שבשביל גינס או כרטיס סים או בישום נופלות טרף לכל הזרים וערבים למינהם שלא יכולים לעשות אצלם את מה שעושים כאן

למעלה