החלטות מועצת תנועת הצופים

PsYcHo-BoY

New member
למה?

למה החלטות מטומטמות? זה לא יפה איך שאתה מדבר! :) איזה יופיייייייייייי אני מתנחל בפורום שלכם Mwuhahahahahahaha! (וזה רק רק רק רק בגלל שאין פה פורומים נורמלים, לא שזה פורום נורמלי פשוט אין לי פורום אחר ללכת אליו.... אז ב-א-ס-ה לכם) :) סתם....סתם.... שיהיה לכם יום יפה!!!!

אידיאולוגיה זה לקחת ילדים בכיתה ד´

שלא מבינים כלום מהחיים שלהם להפגנות בעד השמאל?

תגובה

אף אחד לא לוקח ילדים בתה ד להפגנות... התנועה מפנה רק את הבוגרת להפגנות וגם אז זה לא חובה או משהו רק אם מישהו רוצה ומרגיש שזה חשוב לו אז הוא הולך..

ניצנים עם ניצני אידיאולוגיה

יש לך השפעה על החניכים שלך גם אם הם ניצנים או עמלים, ניתן להעביר כל דבר לכל שכבה. הגישה הזאת שהחינוך מתחיל בשכבה הבגרת היא שגויה מעצם יסודה, חינוך צריך להתחיל מכמה שיותר מוקדם לכן אין לבטל את השפעת החינוך על הניצנים ועמלים (שלא לדבר על חותרים ומגינים).

פיצקה

New member
בולשיט

בחיים לא לוקחים ילדים בכיתה ד להפגנות של השמאל אבל אתם נציגי כל התנועות חייבים תמיד להקצין כל דבר. מה שיוצא בסוף זה שבכל תנועת נוער אפשרית רק דרך אחת וחניכי כל תנועה מקוטלגים כפנאנטים מפתי קטינים, פאשיסטים, או ניהליסטים עם תנועה פיקטיבית. קצת פלורליזם לא יזיק לכם למען השם, בעידן בו דרום קוריאה וצפון קוריאה מתאחדות. עמרי קן גבעת אלה

מה???!!!??

זה באמת מה שאתה חושב שאנחנו עושים בתנועה? אתה סתם מזיין ת´שכל ורואים שאין לך שמץ של מושג על מה שאתה מדבר. יש לי ניחוש פרוע שאתה לא מהנוע"ל... רק שתדע לך שלילדים בכיתה ד´ אנחנו לא שוטפים את המוח, ואנחנו משאירים אותם חסרי חיים בדיוק כמו שהם!! אתה ממש עצבנת אותי אז תבדוק עובדות לפני שאתה יוצר בהכרזות טיפשיות! אני לא יודעת כלום על הצופים (ניחשתי שאתה משם...), אני לא מתערבת בדברים שלהם, האמת לא ממש אכפת לי מהם, ואני לא יוצאת בהכזות נגדם... הדבר היחיד שיש לי נגדם זה שהם תקעו אותנו 3 שעות בטיול אחד כשכאב לי הראש!!! אז זהו!!! בברכת עלה והגשם (אני מקווה שתעלה ותגשים ולא תשאר מטומטם כמו בהכרזה שלך!!!) לי

למעלה