החלטנו לקנות - מפסיקים לשבת על הגדר !!
שלום שוב לכל הפורום הנכבד הזה,
קצת תזכורת מהפוסט הקודם שלנו :
יצאנו מהבית לפני שנתיים בתקוות שבעתיד יהיה בסדר, שנתיים של שכירות הלכו לפח, מחירי דירות המשיכו לעלות, ולא מספיק זה גם ריביות עלו לנו מול הפרצוף. הממשלה הזאת רימתה אותנו !הגיעו מים עד נפש !
יש לנו 400 אלף נכון לעכשיו, כאשר :
150K שלנו, 150K נקבל מההורים מתנה, ועוד 100K נקבל מההורים כהלוואה
אנחנו מחפשים דירות עד 1.2M
בהמלצתו של dat daz החלטנו לחפש לקנות דירה למגורים, ולהפסיק עם ההשתעבדות.
לאחר מכן בהמלצתו של מוסקיטר ואחרים כאן, החלטנו לחכות עד לסיום השכירות ואז לחפש דירה למגורים.
אבל כעת אני משתנים שוב, זאת לאחר הגזירה החדשה של שר האוצר המכהן כחלון - שרק ה- 60 אלף שנרשמו ראשונים יהיו בעדיפות בהגרלות הקרובות, כאן כבר הבנו שגם אין סיכוי לזכות בלוטו, ובכלל למה אנו צריכים לחכות לזה ? אני שירתתי בקרבי ואני צריך לקוות לזכות בהגרלה חסרת סיכוי בזמן שהצרפתים קנו את כל הדירות ????
החלטנו סופית לקנות.
השאלה שלנו היא כזאת : האם המחיר שאנו מחפשים נמוך מדי לדירה בגוש דן ?
מה באמת אפשר להשיג במחיר הזה ?
ועד כמה תנאים טובים נקבל במשכנתא בהנחה שאנו מרוויחים טוב ? (הבנו שזה משפיע)
שלום שוב לכל הפורום הנכבד הזה,
קצת תזכורת מהפוסט הקודם שלנו :
יצאנו מהבית לפני שנתיים בתקוות שבעתיד יהיה בסדר, שנתיים של שכירות הלכו לפח, מחירי דירות המשיכו לעלות, ולא מספיק זה גם ריביות עלו לנו מול הפרצוף. הממשלה הזאת רימתה אותנו !הגיעו מים עד נפש !
יש לנו 400 אלף נכון לעכשיו, כאשר :
150K שלנו, 150K נקבל מההורים מתנה, ועוד 100K נקבל מההורים כהלוואה
אנחנו מחפשים דירות עד 1.2M
בהמלצתו של dat daz החלטנו לחפש לקנות דירה למגורים, ולהפסיק עם ההשתעבדות.
לאחר מכן בהמלצתו של מוסקיטר ואחרים כאן, החלטנו לחכות עד לסיום השכירות ואז לחפש דירה למגורים.
אבל כעת אני משתנים שוב, זאת לאחר הגזירה החדשה של שר האוצר המכהן כחלון - שרק ה- 60 אלף שנרשמו ראשונים יהיו בעדיפות בהגרלות הקרובות, כאן כבר הבנו שגם אין סיכוי לזכות בלוטו, ובכלל למה אנו צריכים לחכות לזה ? אני שירתתי בקרבי ואני צריך לקוות לזכות בהגרלה חסרת סיכוי בזמן שהצרפתים קנו את כל הדירות ????
החלטנו סופית לקנות.
השאלה שלנו היא כזאת : האם המחיר שאנו מחפשים נמוך מדי לדירה בגוש דן ?
מה באמת אפשר להשיג במחיר הזה ?
ועד כמה תנאים טובים נקבל במשכנתא בהנחה שאנו מרוויחים טוב ? (הבנו שזה משפיע)