החלטתי לנסות לכתוב על עצמי (טריגר)

lirenum

New member
תחושות אישיות..

קודם כל אין צורך שאני יוסיף על המובן מאליו, יש בשרשור לא מעט הודעות תומכות ואני איתם..
אבל אני רוצה לרשום קצת תחושות אישיות לגבי הסיפור מהראייה שלי..
אני יודע שיש בסיפור הזה זוועה, טראומה ולא פחות חשוב ההתמודדות וההשתקמות.
אבל אחרי שאני קורא את זה משום מה אני נשאר אם שאלה אחת.

איך לעזאזל בעולם שבו ישנם לא מעט גברים כמוני וגברים בפורום (אני מאמין) שהם אנשים טובים ואיכותיים
שמתקשים כל כך להיכנס לנעליים של זוגיות וכל רוצים את זה..
בזמן שישנו בחור מסוים שהשיג זוגיות, השיג אפילו משפחה והוא מוצא לנכון לבצע את המעשים המגעילים שאילו!
ויותר מזה הוא יוצא בזול! העפתם אותו מהבית.. ומה? הוא מסתובב בחוץ חופשי..
אולי זה הבחור שאת יוצאת איתו או את או את?.. ומה בחור כזה יעשה כשהוא יכנס למערכת יחסים חדשה? והוא יכנס!..
יעשה את אותם מעשים! חלאות לא משתנים.

עברת דברים איומים. אבל בתור גבר הכעס העצום שיש לי כלפי גברים אחרים שלא מעריכים מה שיש להם בידיים!!

אוקיי זהו..

אני לא הולך להסביר את עצמי למה בזה אני מתמקד ולמה ככה אני חושב אז להימנע מתגובות שופטות..

חוץ מזה אני באמת מאחל raindrop מה שאני תמיד מאחל לך.. את פה! את חיה! את כאן כי יש סיבה לזה! אל תשכחי את זה!

המנותק1

New member

ריינדרופ מקסימה, מי שמכיר אותך קצת יודע כמה את חכמה וייחודית. כל הכבוד ששיתפת במה שעבר עלייך. אני מחזק את ידייך ושולח חיבוק מכאן. אני בהחלט מאמין שהמטרות שלך ברות השגה, אני אפילו בטוח שתשיגי אותן. כל חבר שיהיה לך יצא נשכר, זה בטוח.

עברת אירועים לא נעימים בחיים. רצה הגורל ואיבדת את אבא, ולחייך נכנס אדם מפלצתי שניצל אותך. גם הטיפול שקיבלת לא היה מקצועי. ברור למה קשה לך, אל תאשימי את עצמך יותר מדי. את קורבן של נסיבות, אבל זה לא אומר שתמיד הדברים יהיו רעים, גם אם הם נמשכים שנים רבות. אני בסוג של התאוששות שבאה אחרי המון שנים של סבל למשל, את יודעת את זה.

תזכרי שהסביבה לא תמיד רואה אותנו כמי שאנחנו באמת, ולראייה הניסיון להכניס אותך למסגרות מיוחדות למרות שבסופו של דבר סיימת תיכון בהצטיינות. תזכרי להגביר את הווליום של הקול החלש הזה שאומר לנו שאנחנו טובים, ולהנמיך את הווליום של הקול הביקורתי. הוא אף פעם לא מתחשב בכל החבילה שהיא האני השלם שלנו. תזכרי שצריך להילחם ולהיות אקטיביים, כמו שאמא ודודה נלחמו שלא תלכי למסגרת מיוחדת. תלחמי כדי להוציא את האמת לאור – את ריינדרופ האמיתית לעולם, כדי שעוד אנשים יוכלו להנות ממנה, כולל המקור בעצמו :)

יש לך נקודות אור בחיים למרות כל הקשיים. יש אנשים שאוהבים אותך, יש לך את מאגר האיכויות הייחודי שלך כאדם, יש לך תקווה. אני מאמין.

Raindrop23

New member
תודה מנותק יקר

תודה מנותק יקר, אתה מקסים. ריגשת אותי בדברים שכתבת. אני מקווה שיהיה טוב.

המנותק1

New member
היי פריאל ומנהלת

קודם כל תודה שאתן גורמות לי להרגיש מוזמן :)

אני קצת שקוע במטלות מלחיצות בלימודים אז יוצא לי לכתוב פחות בפורומים, אבל אני אשתדל להיות בסביבה יותר, ותמיד כיף שאתן וכולם כאן.

שיהיה המשך יום טוב לכולנו :)

Raindrop23

New member
קמתי עם מצב רוח רע

אין לי מצב רוח, לא מרגישה טוב, היו לי סיוטים וממש לא היה לי חשק לקום היום, מזמן לא הרגשתי ככה. הלוואי שהמשך היום יהיה יותר טוב, כרגע זה לא טוב.

Raindrop23

New member
פריאל

צהרים טובים. עדיין לא מרגישה משהו, מקווה שזה ישתפר, אבל בינתיים זה לא נראה ככה.

פריאל12

New member
טיפ, לפעמים צריך לקחת שאיפה עמוקה...

להוציא את האוויר לאט לאט ו.... להמתין.

Raindrop23

New member
פריאל

תודה מתוקה. אני פשוט שונאת להמתין.. אני בן אדם חסר סבלנות, וסבלתי מספיק, די.

Raindrop23

New member
גם את צודקת, ו...

הרבה פעמים אני מרגישה שהחיים האלה לא בשבילי. מצטערת שאני מדכאת.

פריאל12

New member
כן.. מוכרת התחושה כשדברים מתחרבשים :(

ואף פעם אל תתנצלי על תחושותייך - כך את מרגישה.
בתקווה שדברים ישתפרו ויהיו לך דברים אופטימיים יותר לספר

ReaL Fun

New member
אני מתבייש

יש אנשים, וגברים בפרט, שגורמים לי להתבייש שאני בן אנוש, וגבר בפרט.
תהיי חזקה

למעלה