החלטתי לעזוב

rosedal

New member
החלטתי לעזוב

אחרי מה שקרה כאן אני לא נשאר פה מרגיש נבגד זאת לא המדינה שלי

מה קרה../images/Emo35.gif למה נבגד?

לא ראיתי הודעות שלך...אני מקווה שתישאר ונוכל לפתור את הבעיות בנחת.

Rotema3

New member
לאט לאט,

יותר אנשים יעזבו את הפורום הזה, ואתם שמתכסחים ופוגעים בכל דעה קצת שונה ממכם, תשארו לבד. בדיוק כמו שהימין מקבל את דעת הקהל ותמיכתו. הפורום הזה הוא דוגמא מובהקת, לקצוניים הרסניים, ואנטיפתיים.

noamgk

New member
אכן דוגמא מובהקת:

הרוב הוא הימין (ולא כמו שהשמאל טוען, עקב מיעוט אנשים בהפגנות), מיעוט שמאלני קיצוני משליט חוסר צדק וטרור לאומי (יואב) בעם שלם (שאר הפורום) ואותה קלטת שחוקה של "כיבוש... כיבוש..." של השמאל החלוש מתנגנת ברקע בצורת "ככה גם במציאות... אתם מתלוננים... קוראים לכולם נאצים..." (את). דוגמא מובהקת למתרחש במדינתנו :)

Rotema3

New member
הרוב ימני?

אז איפה הרוב היה בהתנתקות, כשרק ציבור אחד, הציבור הדתי ציוני, נאבק למען גוש קטיף? הימין הולך ומאבד מכוחו, ראה שורן לדוגמא, היה ימני די קיצוני-איזה סיבה יש לו לשנות דעתו? קיבל תמיכה עצומה, ההתנחלות התבצעה בלי הרבה בעיות, הימין הקיצוני חשף פניו, והוא ממשיך בדרך למטה.

noamgk

New member
לא שיכנעת אותי...

לכי תלמדי קצת איך הגירוש עבר בכנסת. כמו שאמרתי, מיעוט שמאלני קיצוני שולט בעם שלם (השלטון, המשפט, התקשורת). ואם את רואה את זה ככה, אז אולי תסבירי לי למה השלט "הרוב קובע" מתנוסס מעל הפגנת ה"ענק" של השמאל - שמונה כאלף איש, כולל התקשורת, האבטחה והעוברים ושבים, בעוד שלהפגנות הימין מגיעים 50,000 עד 300,000 איש? (תעשי מדגם מייצג על כלל האוכלוסיה בישראל, לא כולל הערבים, ותסיקי מסקנות).

One Echoe

New member
הפגנות

זה לא קנה מידה של תומכים. ברור שלהגנות הימין יגיעו יותר בשלבים האלה, כי הימין הוא שנמצא בצרה, ולא השמאל. זה כמו עם הסרטים הכתומים והכחולים. השמאל לא ראה ממש סיבה להשים סרטים כחולים, בגלל שזה היה מובן מאליו שההתנתקות תתבצע.

noamgk

New member
נו באמת.

להפגנה האחרונה של השמאל בכיכר פריז (הם לא הימרו על הגודל של כיכר מלכי ישראל, ליתר ביטחון...) תחת הכותרת "ממשיכים להסדר קבע" הגיעו רק כמה מאות.

noamgk

New member
מה אתה רוצה?

אמרת שעכשיו הפגנות הימין תהיינה יותר גדולות כי הימין בצרה והשמאל לא, וזה גם מה שאמרו שמאלנים אחרי הפגנת התמיכה בגירוש (שאליה הגיעו 2000 איש), אבל הנה עכשיו הגירוש עבר והשמאל עשה הפגנת תמיכה בשלום (ואם לזאת לא יבואו, לאיזו הפגנה כן? אתה בעצמך תמיד מצדד בהסכם שלום והסדר קבע.) ובכל זאת באו רק כמה מאות. אז מה התירוץ הפעם?

Rotema3

New member
דבר ראשון,

אתה לא יכול למדוד את אחוזי התמיכה של הימין ע"י הפכנות וכדומה, זה רק נוגיח את דברי, הימין יודע לצעוק, להתלונן, להרעיש, אבל כשמגיעים לביצוע-הרוב השפוי הוא זה שמכריע, והוא כמובן, השמאל. ראינו את זה בהתנתקות, ואני מקווה מאוד שנראה את זה גם בהמשך. בקצב הזה אני משוכנעת שכן.

ערב רב

New member
לא היה רוב יהודי לגירוש בשום רגע

בשביל שיהיה רוב יהודי היה צריך להיות רוב בציבור בשיעור של למעלה מ-60% וזה לא קרה מעולם, וכמובן מדובר בסקרים ולא במשאל עם שלפי תקדים משאל מתפקדי הליכוד הסחף האדיר היה נגד הגירוש מהסקרים הראשונים ועד יום ההצבעה בפועל.

One Echoe

New member
כתבת

שבשביל שיהיה רוב צריך להיות שיעור של למעלה מ60 אחוז, רוב זה 51.

ערב רב

New member
לנוחיותך, הנה הטכסט של הודעתי:

"בשביל שיהיה רוב יהודי היה צריך להיות רוב בציבור בשיעור של למעלה מ-60% וזה לא קרה מעולם, וכמובן מדובר בסקרים ולא במשאל עם שלפי תקדים משאל מתפקדי הליכוד הסחף האדיר היה נגד הגירוש מהסקרים הראשונים ועד יום ההצבעה בפועל" אתה מוזמן לבקש הבהרות אם לא הבנת בו משהו.

One Echoe

New member
אתה עושה את עצמך?

כתבת: "בשביל שיהיה רוב יהודי היה צריך להיות רוב בציבור בשיעור של למעלה מ-60% וזה לא קרה מעולם" רוב זה 51!!!!!!!!!!!

למעלה