החלטתי לעזוב

ערב רב

New member
רוב זה ממש לא 50%+1

יש הרבה סוגים של רוב, למשל בבחירות בהן יותר מ-2 מתמודדים מקובל פעמים רבות להסתפק ברוב של 40%+1 של המתמודד שקיבל את מספר הקולות הרב ביותר וכמובן בכנסת למשל יש חוקים שמצריכים רוב של 90 ח"כים, למשל להדחת יו"ר הכנסת. בכל אופן, עדיין אינני מבין איזה חלק מהודעתי לא הבנת?

אני באמת לא חושבת שפגעתי במישהו או

התכסחתי עם מישהו שדעותיו שונות ממני...עצוב לי שככה את רואה אותי רק בגלל שאת חושבת שכביכול אני ימין..את עושה בדיוק את מה שאת מגנה כל כך- מכלילה וזה באמת עצוב.

One Echoe

New member
עוזב גם.

טוב, לא בדיוק עוזב. אני עדיין אכתוב כאן, אבל הרבה מעט. בואנה הפורום הזה נהיה ממש כמו בית בשבילי... למדתי כאן מלא וגם הכרתי הרבה קצוות מהחברה הישראלית. אבל ההתנתקות כבר הייתה, נגמרה, ואין לדעתי יותר על מה לדון כ"כ... וזהו. ביי כולם.

למה עוזב?

אני רואה אתה באמת מאוכזב עד כדי כך....אם תוכל לפרט יותר אני אשמח ...

rosedal

New member
אספר לך

בשנתיים האחרונות עד לפני ההתנתקות לא הייתי פה חזרתי לכאן ואני פשוט לא מתאים לי לחיות כאן הכל כאן מ-א עד ת דפוק. הצבא פעל בניגוד לחוקתו. השחיתות בממשלה. לדוגמא רק אתמול הלחם עלה בעוד העוני משנה לשנה רק צומח האנשים חמי מזג, קרים ,כל אחד והתחת שלו. כל אחד מנסה לריב...כולם משקרים אחד לשני. הכל כאן בלחץ...למהר למהר ...וואי וואי אני נוסע הביתה אני ישב על הספא בבית 5 דקות יותר. הבנות כאן סנוביות, מאטריאליסטיות ,פוזאיסטיות..כל אחת חושבת שהיא מיליון דולר. פשוט לא כיף פה. די כבר עם הכסף הזה. די כבר לדבר כל היום על עבודה. אחי...לא יודעים לחיות פה. ואני לא מכליל ממה שאמרתי... אבל הרוב המוחלט ככה...סורי ואת המשפט של "אין כמו בבית" זה שטויות. תתפלאו יש פי אלף יותר טוב. אפילו מי שרוצה לחיות בשקט לא יכול. פיגועים תאונות דרכים...

rosedal

New member
וההתנתקות זה היה רק

האסימון בשבילי. איזה יופי...הכל הפסיק אההה. הפיגועים הפסיקו.. יש פה שלום חבר'ה ש-ל-ו-ם במזרח התיכון. חחחחח

ואין לך, בכל זאת , מקום אחר לחיות.

המקום של יהודי זה בארץ ישראל. מפריעה לך השחיתות? הקלקול? תישאר... תתקן... ממה אתה בורח? מעצמך? העם הזה הוא שלך. הוא יישאר שלך. אתה מתלונן על זה שכל אחד דואג לעצמו? בחו"ל כן דואגים אחד לשני? לאן אתה בורח? למקום טוב יותר? אבל אם אתה אומר... שיהיה... בהצלחה, נחכה לך כאן. עד שתחזור הביתה

rosedal

New member
כנס

אתה באמת חושב שאפשר לתקן פה משהו.... לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לתקן דברים אני בחור מאוד יוזם...אבל איבדתי תקווה וכן....תתפלא בחו"ל דואגים אחד לשני לפחות האנשים שאני הכרתי... לפחות לא משקרים שם ויש כבוד הדדי בין אחד לשני כאן לא הגיוני שמישהו יעזור לך על חשבון הזמן שלו אם אני אחזור לכאן זה רק מחוסר ברירה

|סמיילי המום|

מה זה הייאוש הזה? כשלא מצליח מאבדים תקווה? יהודי לא מתייאש אף פעם!!!!!!!! ואני מכירה כל כך הרבה אנשים שיהיו מוכנים לעזור לך... כל כך הרבה!!!! קשה פה, ככה אתה בורח לנו? האחים שלך עושים בעיות ואתה בורח? אני מאמינה כל-כך שאפשר לתקן! אני רואה בעיניים שלי שאפשר לתקן! רק תאמין... באמת תאמין, בלי להתייאש, כי לפעמים יהיה קשה. יכול להיות שאתה לא תראה את התוצאות, אבל אתה עושה בשביל הבאים אחריך. מאוכזבת.. מכל אחד שבורח מכאן, אחותך.

rosedal

New member
תראי אחותי

אני ממש לא אחד שמתייאש... אבל חפרתי לשורש וגיליתי שהוא רקוב לא אוכל לעשות כלום כמובן שיש כאן אנשים טובים אבל הרוב רקוב. בכל מקרה אל תתאכזבי פחות אחד יותר נחמד.

למעלה