החלטתי לצאת בשאלה

אחר

New member
כנראה שהאבולוציה של מחבתים דפוקה

(מחב"ת = מחזיר בתשובה) טיעון המקריות השחוק והגולמי הזה, שלא עומד בשום מבחן הגיוני, כבר הצחיק אותנו אין ספור פעמים. לא הגיע הזמן לפתח אותו? כי מה שבטוח זה שבמבחן "החזק שורד" הוא כבר מת מזמן. אולי מי שלא מאמין באבולוציה, האבולוציה לא עוזרת לו?

עוד הוכחה לטעותו של דוקינס.

בניגוד לטענותיו על "מורכבות" הגדלה והולכת בעולם החי, המחב"תים שמוצאם מבני אדם אינטילגנטים ומורכבים מוכיחים שוב ושוב טפשות וחשיבה פשטנית ופרימיטיבית.

ה מעתיק הזה הוא מתחזה.

הוא כמה פעמים כתב בשמי ואפילו טען שהוא מכיר אותי. פרסום המאמרים שבאתרי הוא דבר חיובי כאשר הוא לא נעשה במרמה.

אני מאמין לך ../images/Emo140.gif

עדיין לא הסברת, מצד אחד אתה טוען (בתוקף) שלא יתכן כי כל העולם המדהים שבו אנו חיים נוצר לבד, ולכן היה חייב להיות לו בורא ("אלוהים"), אז אם כך מי ברא את אלוהים? איך יתכן שיישות כל כך מדהימה ואינטיליגנטית בעלת עוצמה שאין לה גבולות לא זקוקה לבורא, והעולם שלנו שהוא כל כך עלוב לעומת אותה יישות כן זקוק לבורא?? קראתי את מאמרך בנושא שוב ושוב (ושוב) ועדיין לא הבנתי איך אתה לא רואה את הסתירה הכל כך ברורה שיש כאן! אם אלוהים הכל כך מדהים וכל יכול לא היה זקוק לבורא אז בטח ובטח שהטבע לא זקוק לבורא ויכל להיווצר ולהיתפתח לבד בדיוק כפי שטוענת תורת האבולוצייה. משתמש בצלילים

lmatan1

New member
משתמש בצללים ../images/Emo50.gif../images/Emo124.gif

ויש כאן וירוסים. ויש כאן ליצנים ויש כאן סוטים ויש כאן סמויים ויש כאן רמאים ששששששששששששש ויש כאן ילדים ואין להם פנים והם שולפים קלפים של דיגימונים ומפלצות דיגיטליות ואז רואים את הפנים אין בושה על הפנים ואז נוצר יצור שמתפתח לבד והוא מחליף פנים,

אני תוהה אם לפני 2000 שנים

העם היהודי היה נותן את ההסבר הזה. לא,כי ההסבר הזה השתכלל ביחד עם המדע. בדיוק כמו כל הדת,שמשתכללת ומשתדרגת עם הזמן בהתאם לרצונות ולצרכים של האנשים. הנקודה שלי היא שמכיוון שפעם הדת שלטה בעם (גם היום במידה מסויימת) אז האנשים לא העזו לשאול שאלות כאלו. אבל היום,כשיש התרחקות מהדת,יש יותר ויותר חילונים ואתאיסטים,ככה יש יותר שאלות וספקות. ומה עושים שיש יותר שאלות וספקות? צריך לשדרג את התשובות,אולי גם להמציא כמה תשובות. הדת משתכללת עם הזמן.

סליחה על השאלה,

דניאל בלס עמיתי (וברשב"ת דב"ע), אבל שמעת פעם על משהו שנקרא מכניקת הקוואנטים? אם לא ידוע לך, דב"ע, מכניקת הקוואנטים מבטלת את חוקי השימור.

למעלה