החלטתי סופית!

etilly

New member
החלטתי סופית!../images/Emo67.gif

זהו! החלטתי סופית! אני לוקחת קצת חופש לעצמי ביום העצמאות. החלטתי לרדת עם חברה לסיני, ללא בעל, ילדה או כלבה. ל-ב-ד ! ! 4 ימים בטן גב בלי לחשוב על כלום ולחזור עם כוחות מחודשים כי הסוללות שלי על סף התמוטטות. חוץ מאהובי, כולם מבקרים אותי על ההחלטה, וזה די פגע במצפוני. ("מה??? להשאיר אותם לבד???") אני יודעת שיהיה לי קשה להתנתק, אבל אני חושבת שזה יהיה טוב לכולנו. מבחינת זוגיות, נוכל להתגעגע קצת אחד לשני, ומבחינת הקטנה, למרות שאני יודעת שאני כל הזמן אחשוב עליה, היא תקבל אמא רגועה יותר (ושזופה יותר) אני ממש מרגישה שאני על סף כוחות ושממש זקוקה לפסק זמן הזה. מה דעתכם????

כמיסה

New member
WOWWAWIWA

אני אישית לא יכולה אפילו לחשוב על זה כי ל-ב-ד עושה לי רע
אבלאם את יכולה ורוצה לכי על זה ותחזרי אמא/אישה חדשה

ff6aa

New member
סעי ותחזרי בכוחות מחודשים......

תמיד יהיו שיבקרו. לא משנה מה שתעשי. אבל סיני לא מסוכן קצת...אולי תעצרו באילת......... בכל מקרה תמרחי הרבה קרם שיזוף ותבלי!!!!!!!!

shirka

New member
אתי'לה תעשי חיים, תהני, תנוחי

ותחזרי עם כוחות, לדעתי זה יעשה לך רק טוב,כולנו צריכים את זה לפעמים.

etilly

New member
אני אגיד לכם מה העיניין../images/Emo4.gif

מאז הלידה של נעה,אני מרגישה שאיבדתי המון המון המון מה "אני" אני כל כולי למענם, לנעה ולאהובי. הכל הכל סביבם: טיפולים, פינוקים, רגעים טובים יותר, טובים פחות... אני באיזה שהוא מקום כמעט ושכחתי מי אני. כבר לא זוכרת איך הייתי לפני. אני עייפה.... מרגישה מוזר ללא ה"אני" הזה שכל כך חסר לי לפעמים. החלטתי אפילו להתחיל טראפיה של פעם ושבוע (נפלא ומומלץ!!) והמטפלת זרקה באויר בפעם האחרונה שאני עמוסה מידי. זה הדליק אצלי נורה והחלטתי לקחת את עצמי לידיים ולצאת לחופש. קצת קשה לי להסביר את עצמי... לא יודעת אם כמה מכן מרגישות כמוני

ashlaya

New member
כל הכבוד אתי!

בטח בטח לנסוע אני בעד צריך לזכור שיש לאמהות זכות גם להנות בחיים ועם כל האושר שהילדים הביאו לנו לחיים זה לא אומר שאנחנו צריכים לשלול את עצמנו אני מאמינה- כשההורים מאושרים - הילדים מאושרים אז תעשי חיים - וסיכום חוויות אנחנו חושבים לנסוע עם לסיני עדי באחד החגים

קרן^

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך

והכי קשה זה שהאהבה בלתי סופית לילד/ה וזה קורע אני הייתי מתה לצאת עכשיו ל-ב-ד בלי בעל, ילד אפילו חברים.. לבד היה מתאים לי גם
לחידוש כוחות.. אבל רועי תלוי בי כל כך, יש לו שלב כזה ואני גם מניקה, וא]'חד לא יודע להתמודד איתו.. אז אני מ ח כ ה ... ומשתדלת לצחוק איתו כמה שיותר. זה הכי עוזר. את בסדר גמור, צאי, שכחי מכל העולם בלי מצפון בלי מחשבות מיותרות תתנקי ותחזרי חדשה ורעננה
ד"ש ל"אני" שלך

מבינה אותך

אם את מרגישה שההחלטה תיטיב עם כולם כל מה שנותר לי לומר לך זה לכי על זה!

מתרגשת

New member
מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif

נועה כבר מספיק גדולה ומגיע לאמא'שלה קצת זמן לעצמה.... חזקי ואמצי ואל תשתפני, פשוט תעשי את זה

galala

New member
סעי ותהני

אל תקשיבי לאף אחד. רק לעצמך ולבן זוגך' למרות שאנחנו אמהות אנחנו גם אישיות עצמאית עם צרכים ורצונות ואסור לשכוח את זה. כמה ימים לעצמך יעשו רק רק טוב לכולם

ב ה י ר

New member
רוצה גם!

אתי, אני כל כך מבינה אותך.. לכי על זה! יסוריי מצפון יהיו לך בכל מצב , הניחי להם... את צריכה את החופשה הזאת , בעלך תומך אז תצאי ותהני!

ayelet i

New member
../images/Emo39.gif בוודאי לנסוע!

אני חושבת שזה נהדר שיש לך אפשרות לנסוע! למה לא לעזוב אותם לבד? וכי השלווה והכוחות שלך לא חשובים? את צודקת בהחלט - כולכם תרוויחו מהנסיעה הזאת - ושכולם יקפצו! פשוט כך!

טוטי30

New member
אמא טובה היא אמא מאושרת! ../images/Emo140.gif

סעי ותהני! יש לך גיבוי מלא מאהובך!
כל השאר ש
ו לך את הלחי תחזרי רעננה ועם כוחות מחודשים
ואל תשכחי לשים קרם הגנה!

tonti

New member
אתילה! את עשר!

תאמיני לי, את משהו. בטח ליסוע. איזה שאלה. אם את רוצה-את חייבת. אז מה? אז יתגעגעו אליך קצת. מה יש? זה רק משבח...

yaelli10

New member
שום רגשי מצפון שום נעליים

נשמע שאת חייבת חופשה לעצמך. שיקפצו לך כל אלה שמבקרים אותך. זה רק ל- 4 ימים. שיחלפו כל-כך מהר .... ואין כמו סיני להירגע.

אורלי99

New member
תסעי תסעי תסעי ../images/Emo73.gif

בטח שתסעי, תמלאי ת'מצברים, תחשבי קצת רק על עצמך, תתגעגעי קצת ותחזרי. ארבעה ימים בסך הכל הם זמן מוגבל ועוברים בסופו של דבר. לגבי המצפון, תניחי לו. אילן ונעה יסתדרו מצויין ביחד הם לא "לבד", יש להם אחד את השני. מה בטוח תחזרי אתי "מחודשת" מחוזקת ורגועה. אל תשכחי לשים קרם שיזוף. אוהבת

למעלה