החלטתי סופית!

טאש

New member
אתילי. תסעי לך בראש שקט.

אם זה מה שאת צריכה אז זה מה שאת צריכה. אני בטוחה שנעה תהנה לקבל בחזרה אמא שזופה יותר (ורגועה יותר) וזה שהבעלול מוכן ומעודד רק מראה כמה זה נכון. יאללה - סעי ותהני

ammy

New member
איזה כייף לך !אני גם רוצה ../images/Emo8.gif

אם יש לך הזדמנות לתצלי אותה .לכי על זה.

תסעי ותעשי חיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכי חשוב זה מה שאת ובעלך מרגישים, כל השאר.......

talsh

New member
אפשר להצטרף?

כל כך מבינה אותך. דווקא האבטיפוס מאד עוזר ומדי פעם מנקה לי קצת זמן. כל כך חשוב לשמוא על מי שאת בתוך כל ה-אמא-אשה-עבודה-בית-מטלות-ודברים שבאים לפניך. תסעי, תהני ותחזרי כמו חדשה
זה יעשה לכולכם רק טוב.

סעי ותהני

את תחזרי בכוחות מחודשים. כשמוריה היתה בת שנה וארבעה חודשים נסעתי לארבעה ימים לאילת לאיזו השתלמות. נסעתי לבד, בלי מוריה ובלי בעלי ונהנתי מכל רגע. הגעגועים היו רבים, אבל תאמיני לי שחזרתי בכוחות מחודשים. שימי פס גדול על כל אלה שזה לא מוצא חן בעיניהם.

cookie1

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ותשאירי את יסורי המצפון מאחור

סעי בשלום וחזרי בשלום ../images/Emo57.gif

והכי חשוב - תיהני ! אני בטוחה שבעלך ובתך מבינים את הצורך שלך לאוורור אחרי ההשקעה האינסופית שלך בהם. כל הכבוד על ההחלטה
נסיעה טובה

osnatyD

New member
סעי ו"שימותו" הקנאים

כל הכבוד. החלטה אמיצה, אבל כנראה שאת באמת צריכה חופש. קחי, תהני ותחזרי חדשה. אסנת

איצית

New member
יאללה תסעי ותנוחי גם בשבילי!

מבינה אותך לגמרי. תתעלמי מכולם, לא הם אלה שצריכים את המנוחה העיקר שבן זוגך תומך בך - זה מה שחשוב.

nush1

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון

אולי נעשה מפגש אמהות הפורום בסיני? ובינתיים הגברים יעשו מפגש אבות הפורום עם הילדודס בפארק הירקון או משהו כזה? מצליחות לדמיין את זה???? צריך להיות ענק לא אתילה כל הכבוד לך! אם בעלך (ואנחנו כמובן) מפרגן זה מה שחשוב סעי תהני ותחזרי חדשה

ענתש

New member
אתי כל הכבוד לך !

שתסעי ותתחדשי ותשתזפי (לא יותר מדיי - לא בריא !) ותחזרי עם המון כוחות מחודשים. מקנאה בך שאת יכולה לעשות את זה (מבחינה לוגיסטית אני פשוט לא יכולה, בעלי כמה שהוא מת על נגה ושומר עליה ומטל בה- יותר מיומיים והוא מתחרפן על כל הראש ממנה).

אבא אסא

New member
מ-צ-ו-י-י-ן !!!!

אדם והורה לא נמדד לפי הביקורות שהוא מקבל (הביקורות הפולניות) אלא לפי מה שבפועל קורה בשטח !!! אני בעד!! בעלך יכול להסתדר יופי (ואולי גם שמח על ההזדמנות) ו 4 ימים זה כלום. תעשי חיים!

etilly

New member
אני בטוחה שהוא יסתדר יופי!

אין אין אין!!! הוא אבא מדהים ואני בטוחה שיהיה להם כייף ביחד (למרות שאני יודעת את הקושי של להיות לבד איתה) החלטתי להתעלם מכל הפולניות שסביבי, החלטתי שאני באמת זקוקה לזה החלטתי שזה יהיה טוב לכולנו ואני רק מקווה שהגעגעים לקטנה לא יישגעו אותי. תודה תודה על הפירגון, אתם משהו משהו!!!

א תי

New member
אפשר להצטרף?

אני ממש מבינה אותך!!! ואם יש לך את האפשרות, אין לך שום סיבה לוותר! זה יעשה טוב לכולם ובעיקר לך! וזה מה שחשוב. כולם ישכחו אחרי יומיים, ואת תשארי עם ההרגשה הטובה לעוד הרבה זמן! לכי ותהני מכל רגע!

אור100

New member
מעולה ../images/Emo45.gifמדהים ../images/Emo45.gifגדול ../images/Emo45.gif

ותעשי חיים בלי שום יסורי מצפון תחזרי חדשה מלאה באנרגיות

למעלה