החלפות ומכירות

GeneticTorture

New member
דוד סחרוב 5 ראשון לציון

לכל סוגי הלקים מחיר פחות או יותר דומה.
הג'לים שלהם יותר יקרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף!
שווה לגור בראשון...

אני ממש לא מהסביבה אבל במידת הצורך אני מניחה שאצליח לקמבן משהו...
גם 45 ש"ח זה לא מעט ללק, אבל זול משמעותית מה-68 ששילמתי על האחד והיחיד שהרשיתי לעצמי לקנות (מס' 52). לפני שאני פוצחת בהורה סוערת, רק לוודא – הם מוכרים שם גם את האופלים ב-45? (או שאלה נחשבים לג'ליים, בעצם...
).

Plushable

New member
אההה! קנית את 52?! איזה כיף לך!

אני כל כך רוצה אותו כבר מלא מלא זמן.......

trilliane

Well-known member
מנהל
הזכרתי ואף צילמתי אותו מאז כמה וכמה פעמים

ואפילו המלצתי עליו השבוע, בתגובה לתגובה להודעה שלך...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=165318504

האופלים באמת מדהימים ביופיים, אבל בגלל מחירם החלטתי שאני מרשה לעצמי לקנות אחד בלבד. עברתי על כל אלה שעניינו אותי, ראיתי את הסקירה של סקרנג'י, חרשתי על ביקורות ברשת ובסוף בחרתי ב-52. הוא לא נראה עליי כמו בתמונות באתר או כמו על סקרנג'י (שום דבר לא נראה עליי כמו עליה...
) אבל אחרי שהפנמתי שזה המצב ושזה מהלקים שאף פעם לא נראים עליי כמו בתמונות, למדתי ליהנות ממנו ואני מרוצה מאוד
(וזה ממש כיף שהוא גורף מחמאות).

Plushable

New member
ואי אני ממש מעופפת

סורי... :[
אז את מאוכזבת מהלק? הוא לא שווה את המחיר?

trilliane

Well-known member
מנהל
אין על מה, את בסדר את

חשבתי שעניתי על השאלה הזו...
התאכזבתי ממנו בפעם הראשונה כי הוא לא נראה מדהים כמו בתמונות, אבל הוא עדיין יפה ומיוחד. מכיוון שאת שוקלת לקנות, אפרט יותר
:
בניסיונות הראשונים מרחתי אותו על כחול או סגול וזו הייתה טעות. כשמרחתי אותו על שחור הוא נתן אפקט מטריקסי נחמד ואז שמרתי לעצמי את הרעיון בראש ולימים שילבתי אותו במניקור הגיקי שעשיתי עם תמה של עליית המכונות...
ואנשים אהבו.

כששחזרתי את המניקור הנ"ל בסוכות האחרון קיבלתי המון מחמאות על הלק (שכבה אחת על בסיס שחור) גם מאנשים שלא הבינו את הרפרנס המטריקסי. ממבט על (בזווית די ישרה) ראו בעיקר את הנצנצים הירוקים על השחור (שזה בהחלט יפה בפני עצמו) ובזוויות השונות היה פתאום ברק כחלחל מפתיע.

אחרי יומיים הקצוות נשחקו אז שפצרתי והוספתי על הדרך עוד שכבה שלו (כלומר שחור עם שתי שכבות 52, בלי לספור את השכבות של המייבש). אהבתי מאוד את התוצאה, הוא נראה אמנם פחות מטריקסי אבל הגוון הכחלחל-סגלגל שלו היה בולט יותר לעין והוא באמת הלהיב אותי (אם כי דווקא באותו יום יצא שלא קיבלתי עליו מחמאות... אבל אי אפשר להסיק מזה מסקנות).

לסיכום: אני ממליצה. ההבדל בתגובות נבע מכך שאני ראיתי את התמונות והיו לי ציפיות מסוימות שלא התממשו ולכן התאכזבתי, אבל אנשים שראו את הלק התלהבו כי הוא באמת מיוחד ואין הרבה דומים לו (אם בכלל). ברגע שלמדתי לקבל אותו כמו שהוא בלי להשוות לסקרנג'י או לתמונות המרהיבות באתר, התחלתי ליהנות ממנו הרבה יותר. אם עושים "תיאום ציפיות" מראש, זה יכול לחסוך את האכזבה המיותרת...

Plushable

New member
כמובן שאני מעופפת פי שתיים #_#

כי התבלבלתי עם המספרים ושכחתי שהלק שאני כל כך רוצה הוא 51 ולא 52. זה יכול להסביר למה שכחתי שקנית NFU OH "כמו שרציתי" חח כי זה לא הצבע..
אבל הוא גם מאוד יפה.
אני חושבת שבסופו של דבר אשבר ואקנה לי אותו, אבל רק כמתנה לעצמי לכבוד ארוע חגיגי במיוחד..
האמת שזה מצחיק ודי דבילי, אבל אין לי בעיה להוציא את הסכום הזה על 5 לקים בשבוע אחד, אבל זה נראה לי הרבה ללק אחד בבת אחת חח
די מפגר, אני יודעת :) אולי זה יעבור לי חח

בכל אופן אהבתי אותו עליך. אני רואה שאת מאוד אוהבת ירוקים, שזה דווקא הצד הפחות מפותח אצלי באוסף.. אבל יש לי חיבה גדולה לגוונים כמו מנטה ו-teal :)

trilliane

Well-known member
מנהל
בקטנה... אני חובבת צבעים מטאליים קרים

הצבע השולתתת!!!!!!1 הוא כמובן סגול, אבל כל מה שנע בין כחול לירוק סבבה לי, בגדול...
(ואם הוא דואוכרומי אז בכלל
). רוב הגוונים הירוקים די חדשים אצלי, למען האמת, אבל פתאום יצא שהם הצטברו...

GeneticTorture

New member
תכל'ס אני גם יכולה למכור אותו במחיר שהוא עלה,

אבל מעניין יותר לשמוע מה יש לכן להציע במידה ומישהי מעוניינת.

Plushable

New member
למכירה - לקים של אסי

חדשים בעלי מברשת דקה
מלבד NAVIGATE HER הירוד שיש לו מברשת רחבה
נוסו על אצבע אחת לסווצ'
למכירה או להחלפה תמורת אסי או לק שווה ערך

למעלה