החלפתי את ההאב סוף סוף

22dudu

New member
החלפתי את ההאב סוף סוף

ל-SWITCH 10/100 של DYNAMODE. עכשיו הרשת ממש עובדת כמו שצריך. בכל אופן יישמע מוזר עד כמה שיהייה ICS עובד אצלי רק כשאני מגדיר את הגדרות הרשת למחשב השני וכשאני שם אותו על OBTAIN IP AUTO... זה לא עובד. אבל איך שאומרים... כל הדרכים מובילות לרומא. דב,דא"ג לגבי ה- DR TCP עשיתי את זה על המחשבים עוד מהפעם הראשונה שאמרת, איפהשהו מישהו מאיתנו פספס הודעה... לא ניסיתי "להוציא אותך מהכלים" כמו שכתבת

כמה יציאות יש ל- Switch הזה?

האם הוא תומך ב- Full Duplex? האם הרשת באמת עברה אצלך ל- 100 מגהביט? ובשורה התחתונה - כמה עולה התענוג?..

22dudu

New member
שמונה יציאות אחת היא אפלינק

כן הוא תומך ב-FULL DUPLEX והוא על לי 470 למרות שראיתי אותו בחנות אחרת ב-420 אבל החלפתי את ההאב שכבר קניתי אז לא הייתה לי הרבה ברירה. אבל המהירות השתפרה נפלאות. כרטיסי הרשת אוטומטית הראו 100MBPS.

zigale

New member
SECRET THAT I LEARNED

you can share your network with the uplink you do not need router .from the modem direct to up link and share.

dov98

New member
אמרתי את זה כדי שתענה../images/Emo6.gif

עכשיו עוד פעם אתה מפשל
למה switch , למה
ראוטר אמרתי לך
הרי בסוף אתה משלם יותר על פחות.

dov98

New member
כי

ראוטרים!!! הם: עם 4 יציאות: hub!!! הם גם switch !!!! גם gateway !!!! גם firewall !!!! גם עולים 60$ !!! וטוב, נו , הם לא עושים קפה!!!

maCr0T

New member
דוב!

לא כל הראוטרים הם גם סוויצ´ והאב! שים לב! maCr000T

maCr0T

New member
אני לא מחובבי הטלפון, רוצה,

תדבר איתי באיזה צ´אט, נקבע במסרים. maCr0T

22dudu

New member
דב אתה יכול לתת לי את הכתובת

של האתר דרכו אתה קונה מהאינטרנט? אמרת אז שהמחיר כולל כבר את המשלוח או משהו כזה.. נשמע מחיר טוב

רגע, אז איך משיגים כאן ראוטר כזה?

האתר של D-Link לא מטפל במשלוחים מחוץ לארה"ב...

dov98

New member
Zה לא רק dlink , זה היה דוגמה,

כי יש גם לLINKSYS , לSMC ועוד...המומלץ ביותר זה להלביש את המשימה על חבר שבא משם.

ולפני שמזמינים.....

על אילו נתונים טכניים צריך להסתכל כדי לוודא תאימות למודם של אורכית? מספיק לראות שהוא תומך בפרוטוקול PPtP?

22dudu

New member
בחנות שקניתי הראוטר עלה קרוב ל-600

שקל!!!! ואני באתי להחליף את ההאב שאחי קנה ממנו. אתה יודע איך זה בחנות אין החזר כסף, נותן לך זיכוי....!!! חבר שלי קנה כזה בארה"ב. אחלה דבר שבעולם!!! נו, מה לעשות... אי אפשר לבכות על חלב שנשפך

dov98

New member
הענין הוא שדברנו על זה כאן קודם

וזה הרגיז אותי כיוון שלחברי הפורום כאן אסור לצאת פריירים. בשביל זה בדיוק הוא ישנו. אם שמת לב אני מוחק כל מפרסם כאן וההמלצות שמתגבשות הם "ברזל". מצד שני לא נורא כי למדו מZה אחרים. ככה זה עובד! לפני שנה קניתי אותו ב150$ , בינתיים המחירים ירדו, אבל לפי הדולר של אז הוא עלה לי 600 שח.

למעלה