החלפתי את ההאב סוף סוף

dov98

New member
אני לא קניתי באינטרנט, macr0t

קנה, אני מקווה שהוא רואה ויתן לך.

maCr0T

New member
אכן, אני נוכח.

אני קניתי בbuy.com ארה"ב, שלחתי לחבר שלי מארה"ב, והוא שלח לי בפדקס, סה"כ 80 דולר, 360 ש"ח. maCr0T

זו קונפיגורציה של רשת, שמאפשרת

תקשורת דו-כיוונית בו זמנית. הדבר מעלה את קצב התפוקה פי שניים בערך. העניין הוא, שרק Switches יכולים לתמוך בקונפיגורציה הזו (ולא כולם אכן כאלה).

לא שכחתי - אני פשוט מאוכזב מהמדינה

הנחשלת שלנו - קשה להאמין, אבל בלבנון, מצרים, סעודיה ואפילו באיראן (!) ניתן להזמין ראוטרים של D-Link ושל SMC, ובישראל לא!!!!!!! תחושה מוזרה פקדה אותי. ממתי סניף Middle East של חברת היי-טק אמריקנית לא מוביל אותך ישירות לאיזשהו אתר עם סיומת .co.il?? האם הפכנו מממלכת ההיי-טק המזרח תיכונית למדינת עולם שלישי!!?? כואב הלב לצפות במוצרים מדהימים שזמינים לצרכן הסעודי או הלבנוני, ואילו אני יכול רק להסתכל ולקנא. למשל Fast ethernet switch שהוא גם ראוטר - וכל זה בשילוב עם מודם ADSL. קופסת החלומות שתסדר לי את הרשת... בינתיים אני ממשיך "ליהנות" מהקופסה של אורכית במחיר 20 ש"ח לחודש, שבהיעדר חבר זמין בארה"ב, מאפשרת לי רק לראות את התענוג מרחוק... עולם שלישי כבר אמרנו..?

אל דאגה, לא שכחתי.. ../images/Emo7.gif

אני סתם מאוכזב כרגע מהאפשרויות המצומצמות להשיג ראוטר במדינתנו הנחשלת - קשה להאמין, אבל בלבנון, מצרים, סעודיה ואפילו באיראן (!) ניתן להזמין ראוטרים של D-Link ושל SMC, ובישראל לא!!!!!!! תחושה מוזרה פקדה אותי. ממתי סניף Middle East של חברת היי-טק אמריקנית לא מוביל אותך ישירות לאתר עם סיומת .co.il?? האם הפכנו מממלכת ההיי-טק המזרח תיכונית למדינת עולם שלישי!!?? כואב הלב לצפות במוצרים מדהימים שזמינים לצרכן הסעודי או הלבנוני, ואילו אני יכול רק להסתכל ולקנא. למשל Fast ethernet switch שהוא גם ראוטר - וכל זה בשילוב עם מודם ADSL. קופסת החלומות שתסדר לי את הרשת בבית... בינתיים אני ממשיך "ליהנות" מהקופסה של אורכית במחיר 20 ש"ח לחודש, שבהיעדר חבר זמין בארה"ב, מאפשרת לי רק לראות את התענוג מרחוק... עולם שלישי כבר אמרנו..?

dov98

New member
אל דאגה, נמצא לך כבר מישהו

שיביא לך, אנחנו נעשה כאן את כל הדברים , כולל את זה: http://users.tapuz.co.il/broadband/index.asp

למעלה