זה עניין מאוד אישי
אישית, אני החלטתי בעבר החלטה גורפת שאם אכנס להריון לא מתוכנן (לא רצוי הוא לא ממש בלקסיקון שלי) לא אבצע הפלה. לשמחתי, לא נכנסתי להריון לפני שרציתי זאת, וההחלטה הזו עמדה במבחן "חצי המציאות" רק פעם אחת כשחשבתי כשנכנסתי להריון ממש צמוד ללידה הראשונה. זה הוביל לבהלה קשה, אבל גם להשלמה מלאה עם כך שאם זה היה קורה באמת, הייתי ממשיכה בהריון ויולדת. מהנסיון האישי שלי בהפלות (על רקע רפואי) זה לעולם לא מרפה. חלפו 4 שנים מהגרידה הראשונה ואין יום שאני לא חושבת על זה. נכון שהנסיבות קצת שונות, אבל אני חושבת, שאם את לא שלמה עם ההחלטה, זה בערך מה שצפוי לך. זה לפני הפחד מסיבוכים רפואיים (התנסתי באחד כזה, הרחם שלי ניצל בזכות רופא עירני ומסור. מפחיד ומיותר. אמנם לא הכי שכיח, אבל גם לא נדיר). באופן בסיסי, הרי מדובר בילד של אהבה ולי (שוב, אישית) קשה לחשוב על הפסקת הריון תקין ובריא רק בשל ענייני תזמון (ומעבר לעניין העבודה, בו נתנו לך עצות נהדרות, אני חושבת ששנתיים וחצי הם הפרש נפלא בין אחים. לא צמוד מידי ולא רחוק מידי). נכון שיש כאן עניין של זמן, ואת צריכה לקבל החלטה מהר, אבל קחי לך יום לחשוב על זה בשקט, עברי על התסריטים אחד אחד וראי עם איזה מהם את חיה הכי בשלום. ברור ש"הפתעה" כזו מערערת הכל ומטלטלת את המערכת, אבל אחרי הטלטלה הראשונה, נסי לחשוב מה נכון עבורך ועבור משפחתך. אני לא בטוחה שעזרתי. כמו שביקשת, עניתי מה דעתי ומה אני הייתי עושה, אבל זו בחירה מאוד מאוד אישית. מאחלת לך שלמות רגשית ע כל החלטה שתחליו. תעדכני אותנו