החלפת ההיוימידור

jepe

New member
רק חבל שהמשלוח עולה כמו היומידור עצמו

116.4 דולר משלוח בשביל יומידור שעולה 120 זה נראה לי הרבה לא? וגם איך אפשר בכלל לדעת שהוא לא מזויף לפני שאני רוכש אותו?

מני.ת

New member
מזוייף או לא.

קשה לדעת למרות שאפשר לנחש , אם החברה גם כך לא כל כך ידועה, מי יזייף את מוצריה. אם החברה מוכרת, אפשר לדעת מה מחירי ההיומידורים שלה ועל סמך זה לדעת ובאותה הזדמנות לקרא חוות דעת משתמשים. נסה בגוגל.

שור3

New member
תודה לך

יסודי ומקצועי אני כבר בקשר עם דניאל נחמדים דווקא ואומרים שהם בדרך למכור בארץ אדווח על הקורות אותי בעניין

מני.ת

New member
חבר טוב שלי מחזיק בהיומידור שלהם.

גם הוא קנה אחד עם פגם קוסמטי קל שהוא לא הצליח לזהות. ההיומידור בנוי מעולה ומאד אהבתי אותו. איזה דגם קנית?

שור3

New member
קניתי כמו שלך

נראה לי שעשית מאסטר בבדיקות וסומך עליך דניאל הציעו לי שניים אחד ל 150 ב500 דולר ללא מגש אחד ל 165 ב 700 עם מגש אחד אולי ארכוש גם אותו תודה שוב על העזרה

מני.ת

New member
תתחדש

אני מקווה שהמאסטר שלי בעניין הזה מספיק מבוסס . בכל אופן, מחר יהיה לי את ההיומידור שבוע, והוא כמעט ברמת הלחות הרצוייה (65 אחוזים היום ). להיומידור תצטרך לקנות בנפרד היומידפיירים, לדעתי צריך 4 קטנים או שניים גדולים ומד לחות, לדעתי עדיף דיגיטלי עם מד חום. למרות שחלק ממליצים להרטיב קלות את פנים ההיומיודר ואת המגשים עם מטלית לחה, אני מאד ממליץ נגד החדרת לחות למגירות באופן מהיר שכזה מאחר וזה יכל לגרום להן נזק בלתי הפיך, המגשים עדינים ויכולים להגרם סדקים וביקוע. ההיומידור של דניאל יפה וטוב ככל שיהיה חיב במגש אחרת אם תשים 150 סיגרים בערימה , תצטרך להקפיד על רוטציה בין הגבוהים לנמוכים באופן סדיר.

שור3

New member
איפה קונים

והאם היומידיפיירים צריכים להיות בפנים כל הזמן זה תופס מקום של סיגרים לא ?

מני.ת

New member
היומידור ולחות פנימית.

עוד כמה מילים על מה שדיברנו קודם. בהיומידור רגיל ללא מגירות, תפוסת הסיגרים צריכה לעמוד בערך על 60 אחוז. הויומידור יחסית ריק יתקשה לשמר לחות מאחר וזה מאד קשה לשמור על לחות רק עם אוויר בקופסא. כל פתיחה וסגירה "מחסלת" את הלחות. בהיומידור שלנו אפשר לשמר גם סיגר בודד בלחות מתאימה מאחר ואנחנו לא מסתמכים על הסיגרים כמחזיקי לחות. בשביל זה יש את כל הסידר שבהיומידור. ההיומידור מגיע ללא אביזרים. את האביזרים (היומידיפייירים ומד לחות) אפשר להדביק למכסה מבפנים עם דבק דו צדדי או אפשר להניח במגשים, זה לא תופס הרבה מקום ובין כך אתה לא ממלא את ההיומידור עד אפס מקום בסיגרים. מאחר ויש לך 4 קומות בהיומידור, אתה יכל לפזר את ההיומידורים בין הקומות ובפינות , כך שאתה יוצר פיזור מאד אחיד ולא מפזר את הלחות רק מנקודה אחת כמו בהיומידורים אחרים. ישנם כמה סוגים של היומידיפיירים נפוצים. הנפוצים כדוגמת CREDO , פועלים עם ספוג מסוג זה שיש בסידור צמחים, סופח נוזלים ומשחרר את הלחות לאט. סוג שני עובד עם קריסטלים קטנים שסופגים נוזלים ומשחררים לאט סוג שלישי של פרדיים פועל על פטנט אחר , מאד אמין ויעיל. לי יש את שלושתם, כולם יעבדו אבל את השניים הראשונים אני ממליץ בחום להפעיל עם מים מזוקקים שיכילו גם פרופילן (הפרדיים לא צריך תמיסה מיוחדת ).

שור3

New member
תודה מני

הבעיה שהחברה הללו לא שולחים לישראל משום מה

שור3

New member
דיווח

רכשתי מספר לא מבוטל של היגרומטרים כולל דיגיטלים וכן היומידיפיירים מסוג מסוים המחירים נראים סבירים והשרות גם כן בסדר מי שמעונין אשמח לפרט שבת שלום

מני.ת

New member
ההיוימידיפייר מעולה !

ומאד מתאים להיומידור מאחר והוא דק ונכנס עם רווח בין המגירה לזו שמעליה יש לי כמה סוגי היומידיפיירים ומכולם זה הכי מתאים. ההיומידיפייר איכותי ומאותה חברה שמיצרת לJR את הנוזל עם הפורפילן. חברה מאד ידועה.

יפה מאד ת'תחדש

כל פעם שהקובנים יוצאים עם מהדורות מיוחדות של סיגרים ו או יומידורים השוק האמרקאי מוצף במוצרים דומים !!! יש יומידור אופמן מהדורה מיוחדת קובני הכולל סיגרים כנס לאתר של הבאנוס . היומידור סיגרים המשובח (אחד מהם הוא של יורו קייב ) חשמלי יקר אבל מבטיח איכות הסיגרים לאורך שנים .

שייקהה

New member
יש לי שאלה..(לא קשורה לסיגרים)

למה רוב סוגי סיגריות הלייט בארץ הן עם פילטר לבן ולא פילטר חום כמו בחו"ל? יש הבדל בין הפילטרים או רק הבדל בצבע? סתודה.

שור3

New member
הגיע היומידור

תודה למני הימידור מעולה והמחיר יחסית מדהים

מני.ת

New member
תתחדש

קח את הזמן, לי לקח שבוע להביא את ההיומידור לרמת הלחות הרצויה. אפשר בשיא העדינות עם סמרטוט לח (בשום אופן לא רטוב) לעבור על פנים הקופסא . במיוחד היזהר לא להרטיב את המגשים , על מנת להספיג מעט לחות פנימה. שים כמה היומידפיירים פנימה וחכה בסבלנות. בשום אופן לא להכניס סיגרים לפני שרמת הלחות הרצויה תתקיים, אחרת הלחות מהסגרים "תשאב" לתוך העץ שבהיומידור.

למעלה