זה מספיק אחלה תודה
נ נדב דה לוקו New member 31/5/06 #17 ורק שתדעו שאיתי מירושלים ורוני מלהבים הם חברים של שרון הם שלושתם 3 אבות שאוספים מדבקות לילדים שלהם והם חברים בגלל זה הוא ממליץ עליהם כל הזמן .
ורק שתדעו שאיתי מירושלים ורוני מלהבים הם חברים של שרון הם שלושתם 3 אבות שאוספים מדבקות לילדים שלהם והם חברים בגלל זה הוא ממליץ עליהם כל הזמן .
E E442 New member 31/5/06 #18 אני עושה עסקים כל הזמן עם רוני גוסרסקי ואיתי דובנק , ואין שום בעיה עם זה שהוא ממליץ עליהם. למה נדב ? אתה מקנא ?
אני עושה עסקים כל הזמן עם רוני גוסרסקי ואיתי דובנק , ואין שום בעיה עם זה שהוא ממליץ עליהם. למה נדב ? אתה מקנא ?
נ נדב דה לוקו New member 31/5/06 #21 הוא ממליץ עליהם כי הם חברים שלו מילדות . ילד תאמין לי שאני יודע יותר ממך .
E E442 New member 31/5/06 #22 ילד ? מה אני נשמע לך ילד ? זה שכתבתי שאני בן 15 לא אומר שזה נכון. אני קצת יותר מבוגר ממך , ואנשים יכולים לאשר זאת , אז אני דורש שתדבר יפה.
ילד ? מה אני נשמע לך ילד ? זה שכתבתי שאני בן 15 לא אומר שזה נכון. אני קצת יותר מבוגר ממך , ואנשים יכולים לאשר זאת , אז אני דורש שתדבר יפה.
N Nati7000 New member 31/5/06 #23 שלום יש לי הרבה שחסרים לך, אתה רוצה שניפגש? אני גר בדרום. כעיקרון אני מסיים את האלבום עוד 100 קלפים, גג 130.
שלום יש לי הרבה שחסרים לך, אתה רוצה שניפגש? אני גר בדרום. כעיקרון אני מסיים את האלבום עוד 100 קלפים, גג 130.