הם פרסמו אלו קווים יעברו אליהם והאם יוקמו קווים חדשים?
יהיו שינויים, עוד לא פרסמו מהםהם פרסמו אלו קווים יעברו אליהם והאם יוקמו קווים חדשים?
אמורים להיות שינויים בקווים (שכרגע לא פרסמו), צי אוטובוסים חדש ואלקטרה אפיקים נותנים שירות זוועה כרגעאיך זה משנה לנוסעת הממוצעת?
איך זה משנה לנוסעת הממוצעת?
היא לא מפעילה קווים באף אחד מהמקומות האלה (חוץ מגבעת זאב, שם היא מפעילה את כל היישוב)דרך אגד גייסו נהגים "בדרך שלנו" בקמפיין שממנו ניתן היה להבין שזו חברה לקווי ביתר עילית, מודיעין עילית, טלזסטון ושכונות מאד מסויימות בגבעת זאב. יהיה שמח, במיוחד אם תהיה נהגת שתשב מקדימה.
הנוסעים לא אומרים "שיקסע"?בקווי בני ברק ירושלים (שהם כבר מפעילים) כבר נתקלתי בנהגת
לאהנוסעים לא אומרים "שיקסע"?
היום מניח שיש יותר נהגות באזור ירושלים נכון?כשהיינו ילדים גם לא אהבנו לנסוע עם הנהגת הכמעט יחידה שהייתה בירושלים
יש נהגות, לא הרבה.היום מניח שיש יותר נהגות באזור ירושלים נכון?
בכללי אני רואה בזמן האחרון הרבה נהגות באזור מגוריי
באיזה שנה מדובר?לא
הסטיגמות אומרות שיקסע
כשהיינו ילדים גם לא אהבנו לנסוע עם הנהגת הכמעט יחידה שהייתה בירושלים
היא נהגה על קו 21 לתלפיות
וחוץ מזה שהיא זכורה לי כקצרת סבלנות
הנהיגה שלה הייתה לא חלקה במיוחד וכשהיה לנו מספיק זמן העדפנו להמתין לאוטובוס שיגיע אחריה...
1995באיזה שנה מדובר?
אני זוכר בתחילת שנות האלפיים נהגות בקו 5 ובקו 50.
גם בבינעירוני היו כמה שעבדו בקווי ירושלים
אני אפילו זוכר שמות...
הייגר או אוטובוס שנלקח מאלקטרה אפיקים?ראיתי היום בירושלים לראשונה עירוני של דרך אגד
עד כמה שאני יודע (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה) רק הייגרים, הרכבים הישנים של אפיקים יצאו משירות והחדשים יפוזרו בסניפיםהייגר או אוטובוס שנלקח מאלקטרה אפיקים?
כול הצי הוא חדש, הייגרים מוגזיםהייגר או אוטובוס שנלקח מאלקטרה אפיקים?
רק הייגר?כול הצי הוא חדש, הייגרים מוגזים
כן, ומיניבוסים של מרצדס בקווים 59 ו151רק הייגר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.