סתם גזענות במסווה של חוק לוגי. לא שאי-אפשר להבין את השוויצרים, שסובלים כמו כל אירופה מהגירה מוסלמים מוגברת בשנים האחרונות. אבל מאחר ואנחנו לא בבית המחוקקים של שווייץ ואין לנו את הצורך לדבר פוליטיקלי קורקט, אנחנו יכולים פשוט לקרוא לילד בשמו.
כיסוי פנים במרחבים ציבוריים
שווייץ עומדת להחמיר את מדיניותה עם חקיקת "איסור הבורקה" החדש, אשר ייכנס לתוקף בתחילת 2025. החוק אוסר על כיסוי פנים במרחבים ציבוריים – לא רק בורקות וניקאבים, אלא גם מסכות ולבוש עם סממנים פוליטיים.
הצעד יפגע בתיירות המוסלמית ,או יעזור להילחם באנטישמיות ובחוליגנים?
מתאים מאוד לך לכנות זאת גזענות!!סתם גזענות במסווה של חוק לוגי. לא שאי-אפשר להבין את השוויצרים, שסובלים כמו כל אירופה מהגירה מוסלמים מוגברת בשנים האחרונות. אבל מאחר ואנחנו לא בבית המחוקקים של שווייץ ואין לנו את הצורך לדבר פוליטיקלי קורקט, אנחנו יכולים פשוט לקרוא לילד בשמו.
יש סיכוי שיעבירו חוק כזה בנובה סקושיה?מתאים מאוד לך לכנות זאת גזענות!!
כן, ואני מקווה שיעבירו.יש סיכוי שיעבירו חוק כזה בנובה סקושיה?
לא יודע בדיוק מה זה אומר, אבל אם אתה מרוצה מתגובתך ואיתך עוד כמה חברים, מי אני שאתווכחמתאים מאוד לך לכנות זאת גזענות!!
אולי יילחם בחולגניות ובחלק מהחוליגנים, אך מה הקשר לאנטישמיות? הדבר הבא יהיה להגדיר כיפה כלבוש עם סממנים פוליטיים.
שווייץ עומדת להחמיר את מדיניותה עם חקיקת "איסור הבורקה" החדש, אשר ייכנס לתוקף בתחילת 2025. החוק אוסר על כיסוי פנים במרחבים ציבוריים – לא רק בורקות וניקאבים, אלא גם מסכות ולבוש עם סממנים פוליטיים.
מחר יאסר ללכת עם כיסוי ראש מטפחות,, איןן לי כיסוי ראש,,כמה שאני נגד בורקות וסולדת מהם ,לא נשמע לי הוגן הגבלת לבוש,,עד שהאדם לא הולך עירום
לא, מדובר על כיסוי פנים, לא על מטפחות.מחר יאסר ללכת עם כיסוי ראש מטפחות,, איןן לי כיסוי ראש,,כמה שאני נגד בורקות וסולדת מהם ,לא נשמע לי הוגן הגבלת לבוש,,עד שהאדם לא הולך עירום
אז ללכת ככה זה לא חוקי ?לא, מדובר על כיסוי פנים, לא על מטפחות.
ההבדל הקטנטן הוא שכשצריך להזדהות- המסכה שעל האף והפה זזה הצידה תוך שניה. גם בשיא הקורונה כך היה כשהיינו צריכים להזדהות (למשל בשדה התעופה). הבורקה היא לבוש שאיננו זז והנימוק הדתי ("צניעות") לא מאשר להסיר אותה גם אם שוטר או בעל סמכות דורש.
הפתרון הוא להסיר אותה בפני אשה דווקא וכך נהוג לעשות בתא ייעודי. שום בעיה מיוחדת וממש לא סיבה לאסור באופן גורף. תירוץ כן, סיבה לא.הבורקה היא לבוש שאיננו זז והנימוק הדתי ("צניעות") לא מאשר להסיר אותה גם אם שוטר או בעל סמכות דורש.
קיימת בעיה בטחונית, אין לך אפשרות לדעת, אם זאת אישה או גבר, האם מבוקש/ת? ומצלמות לא יכולות לבדוק זאת.הפתרון הוא להסיר אותה בפני אשה דווקא וכך נהוג לעשות בתא ייעודי. שום בעיה מיוחדת וממש לא סיבה לאסור באופן גורף. תירוץ כן, סיבה לא.
אכן ככל שיש מצלמות שמצלמות את פני כולם ובודקות אם הם מבוקשים אם לאו. אולם בכניסה למקומות בטחוניים יש את הפתרון המתואר מעלה ואין כל בעיה.קיימת בעיה בטחונית, אין לך אפשרות לדעת, אם זאת אישה או גבר, האם מבוקש/ת? ומצלמות לא יכולות לבדוק זאת.
יעזור להלחם
את יוצאת מהנחה שגויה שזה יגרום להם לעזוב את שוויץ?יעזור להלחם
הלוואי וישראל יכלה לכפות חוק מעין זה.ההבדל בין שוויץ למדינות אחרות, בשוויץ אוכפים את החוקים
כולל לאסור כיפה וכיסוי שיער לנשים ?הלוואי וישראל יכלה לכפות חוק מעין זה.
כיפה מכסה את הפנים? כיסוי שיער לנשים מכסה את הפנים? איך מה שכתבת רלוונטי בכלל?כולל לאסור כיפה וכיסוי שיער לנשים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.