בבורקות הפנים גלויותכיפה מכסה את הפנים? כיסוי שיער לנשים מכסה את הפנים? איך מה שכתבת רלוונטי בכלל?
בבורקות הפנים גלויותכיפה מכסה את הפנים? כיסוי שיער לנשים מכסה את הפנים? איך מה שכתבת רלוונטי בכלל?
את לא יודעת מה זה בורקה, אנא היעזרי בגוגל.בבורקות הפנים גלויות
אלן, בורקה היא סוג של גלימה שעוטפת את כל הגוף, מהראש ומטה. יש בה חריץ לעיניים, בחלק מהבורקות החריץ הזה מכוסה ברשת דקה כדי להסתיר אפילו את המעט הזה.בבורקות הפנים גלויות
כמו זה ?אלן, בורקה היא סוג של גלימה שעוטפת את כל הגוף, מהראש ומטה. יש בה חריץ לעיניים, בחלק מהבורקות החריץ הזה מכוסה ברשת דקה כדי להסתיר אפילו את המעט הזה.
ומה עם זה ?
תצטרך לשאול את השלטונות בשוויץ. בארץ קסדות הן חובה כשרוכבים על כלי רכב דו ותלת גלגליים, אך בכניסה לבנק שלי יש שלט בולט שאוסר על כניסה כשחובשים קסדות. סביר שחוק שיאסור על בורקות יאסור גם על קסדות במרחב הציבורי לא בזמן רכיבה.
תודות לאופנובנקתצטרך לשאול את השלטונות בשוויץ. בארץ קסדות הן חובה כשרוכבים על כלי רכב דו ותלת גלגליים, אך בכניסה לבנק שלי יש שלט בולט שאוסר על כניסה כשחובשים קסדות. סביר שחוק שיאסור על בורקות יאסור גם על קסדות במרחב הציבורי לא בזמן רכיבה.
אלן, בורקה היא סוג של גלימה שעוטפת את כל הגוף, מהראש ומטה. יש בה חריץ לעיניים, בחלק מהבורקות החריץ הזה מכוסה ברשת דקה כדי להסתיר אפילו את המעט הזה.
תודה משתפרת על עזרתך,
ולמה ישראל לא יכולה לחוקק כזה חוקהלוואי וישראל יכלה לכפות חוק מעין זה.
כי יש כאן גורמי שמאל במערכת המשפט ובתקשורת שיתנגדו לזה מכל מיני סיבות.ולמה ישראל לא יכולה לחוקק כזה חוק![]()
בנוגע לשווייץ את באמת לא יודעת ולא מבינה ומה שכתבת הוא שטות, כי שווייץ מעולם לא עודדה הגירה אליה, מוסלמית או אחרת, ומלכתחילה בחרה שלא להיות חלק מהאיחוד האירופי. שווייץ אפילו שקלה לחוקק חוק זהה לחוק היפאני - חוק שלא יאפשר למהגרים אליה להתאזרח בה לעולם, אך ההצעה נפלה.לא יודעת, ולא כ"כ מבינה בשוייציות... הם מעולם לא עניינו אותי. ולענין... אני חושבת שבוכוחון פה אני בעמדתו של הריגטון... עסקינן בחוק גזעני לגמרי,
שמה? אתם האירופים החלטתם מסיבות שלכם 'לארח' פליטי מלחמה, פליטי שלום, פליטי עבודה ופליטי בטלה... כולם בני הדת המוסלמית...
כשהחלטתם ליבא את מנקי הביוב שלכם, ואת מנקי המכוניות שלכם, להעמיס על מכוניות איסוף הזבל שלכם ןעוד כהנה וכהנה מקצועות תואמי איסלאם... בניתם על הדור השני והשלישי... שהרי ידעתם ש'דור המדבר'... עצל ולא פרודוקיבי..., לא אוכל חזיר ולא שותה בירה. ונשים לבושות כדרך הנשים המוסלמיות... וכלתם אותה... כי דור שני ודור שלישי... לא נוהים אחרי החזיר והבירה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.