שר הביטחון הנחה את הצבא.
D DANIAVNI Well-known member 7/4/25 #2 נכתב ע"י 1ספי11: שר הביטחון הנחה את הצבא. לחץ כדי להרחיב... החמאס בפאניקה מ07/10 ( לא חשוב שנה )
Harrington Well-known member מנהל 7/4/25 #3 נכתב ע"י 1ספי11: שר הביטחון הנחה את הצבא. לחץ כדי להרחיב... אם הצבא אכן ישנה את שיטת הפעולה שלו ביחס לדרך בה פעל בשנה וחצי האחרונות, יש לחמאס סיבה טובה להיות בפאניקה. אם ימשיך באותה דרך, אין לו ממה לחשוש.
נכתב ע"י 1ספי11: שר הביטחון הנחה את הצבא. לחץ כדי להרחיב... אם הצבא אכן ישנה את שיטת הפעולה שלו ביחס לדרך בה פעל בשנה וחצי האחרונות, יש לחמאס סיבה טובה להיות בפאניקה. אם ימשיך באותה דרך, אין לו ממה לחשוש.
1 1ספי11 Well-known member 7/4/25 #5 נכתב ע"י Harrington: אם הצבא אכן ישנה את שיטת הפעולה שלו ביחס לדרך בה פעל בשנה וחצי האחרונות, יש לחמאס סיבה טובה להיות בפאניקה. אם ימשיך באותה דרך, אין לו ממה לחשוש. לחץ כדי להרחיב... כבר חצי שנה שהורדוס שר ביטחון ופתאום הוא "מנחה את הצבא" שיטת הפעולה שלו מוכתבת על ידי הממשלה ובעיקר ראשה.
נכתב ע"י Harrington: אם הצבא אכן ישנה את שיטת הפעולה שלו ביחס לדרך בה פעל בשנה וחצי האחרונות, יש לחמאס סיבה טובה להיות בפאניקה. אם ימשיך באותה דרך, אין לו ממה לחשוש. לחץ כדי להרחיב... כבר חצי שנה שהורדוס שר ביטחון ופתאום הוא "מנחה את הצבא" שיטת הפעולה שלו מוכתבת על ידי הממשלה ובעיקר ראשה.
Harrington Well-known member מנהל 7/4/25 #6 נכתב ע"י 1ספי11: כבר חצי שנה שהורדוס שר ביטחון ופתאום הוא "מנחה את הצבא" שיטת הפעולה שלו מוכתבת על ידי הממשלה ובעיקר ראשה. לחץ כדי להרחיב... לא יודע מי זה הורדוס, אבל נדמה לי שדברי למעלה ברורים לכל קורא. מצער שיש אחד שלא, אבל זה מה יש. מיצינו.
נכתב ע"י 1ספי11: כבר חצי שנה שהורדוס שר ביטחון ופתאום הוא "מנחה את הצבא" שיטת הפעולה שלו מוכתבת על ידי הממשלה ובעיקר ראשה. לחץ כדי להרחיב... לא יודע מי זה הורדוס, אבל נדמה לי שדברי למעלה ברורים לכל קורא. מצער שיש אחד שלא, אבל זה מה יש. מיצינו.
1 1ספי11 Well-known member 7/4/25 #8 נכתב ע"י Harrington: לא יודע מי זה הורדוס, אבל נדמה לי שדברי למעלה ברורים לכל קורא. מצער שיש אחד שלא, אבל זה מה יש. מיצינו. לחץ כדי להרחיב... הורדוס הוא מי שקרא לעצמו הורדוס. דבריך כרגיל חסרי קשר למציאות.
נכתב ע"י Harrington: לא יודע מי זה הורדוס, אבל נדמה לי שדברי למעלה ברורים לכל קורא. מצער שיש אחד שלא, אבל זה מה יש. מיצינו. לחץ כדי להרחיב... הורדוס הוא מי שקרא לעצמו הורדוס. דבריך כרגיל חסרי קשר למציאות.
דורי 1981 Well-known member 7/4/25 #4 נכתב ע"י 1ספי11: שר הביטחון הנחה את הצבא. לחץ כדי להרחיב... המטאטא הורדוס, שאוויש של נתניהו. נערך לאחרונה ב: 7/4/25
C Cranio Well-known member 7/4/25 #7 נכתב ע"י דורי 1981: המטאטא הורדוס, שאוויש של נתניהו? לחץ כדי להרחיב... תוריד את סימן השאלה.