גם בביקור קטן אפשר להשתגע
וזה בדיוק מה שקרה לי היום
הזמנו את אמא שלי, דודה שלי, סבא שלי וההורים שלו לארוחת צהריים בחצר. חילקנו את האוכל בין כולם ככה שלא היה לנו הרבה מה להכין וכולם הרגישו שהם עוזרים לנו. אבל מה - בסוף האוכל אמא שלו רצתה לעשות כלים כדי לעזור לי. ניסיתי להסביר לה שיש לי מדיח, אני שמה את הכלים שם ומפעילה (גם לה יש היא מכירה את הרעיון
), ניסיתי להגיד לה שזה מרגיז אותי ומפריע לי כשהיא עושה אצלי כלים, שזה לא באמת עוזר לי וכו' מה התוצאה? כשאני התיישבתי להניק היא עשתה כלים
ולמה זה כזה נורא? כי במקום שהכלים הנקיים/מלוכלכים יהיו במדיח ואני אסדר כשיהיה לי נוח, מפוזרים לי עכשיו על השיש כלים של חצי ארוחה (מה שאומר שאין לי שיש), שום כוס לא תתיבש כמו שצריך כי המים סגורים בתוכה ואין להם לאן להתאדות ואני צריכה לנגב את כל הכוסות או לחכות שמה שעל מתקן הייבוש יתייבש ואז לשים את הבאים בתור שם. בכל מקרה היא עשתה לי עוד עבודה. ואם זה לא מספיק, בגלל שהיא עשתה את זה בזמן שהנקתי כל כך התעצבנתי שהפסקתי להניק את הילדה באמצע (לא מסוגלת להניק כשאני כל כך עצבנית וגם הילדה לא יונקת כמו שצריך ככה) ובמקום ללכת לישון עד שיגיעו האנשים שאני יושבת ללמוד איתם (לא ישנתי כמעט בשני הלילות האחרונים ויש לי עבודה להגיש מחרתיים) אני מנסה להירגע מהשטויות שלה.
העיקר שהיא שטפה כלים. ורק לשם הפרוטוקול - היא מקסימה, אני מאוד אוהבת אותה ועד הלידה הסתדרנו מעולה. אבל שמישהוא יחליט בשבילי מה ואיך עושים אצלי בבית יכול להוציא אותי מהכלים. לא מקנאה בך, מקווה שיש לך מספיק כוחות ואוויר להעביר את השבועיים האלו