חיזקי- מארץ נהדרת חולה עליו
P PrayingFuckingMantis New member 10/4/06 #35 ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo69.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif השפם המוזיקה השיער החזה והאלה שמעריצים אותם על זה
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo69.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif השפם המוזיקה השיער החזה והאלה שמעריצים אותם על זה
מ מה ה מצב New member 9/4/06 #29 מייקל מוסקוביץ מיומני הנסיכה (וכן אני יודעת שזה מיועד לבנות 12 ולא לבנות אינטלגנטיות אבל לא אכפת לי!). אם כי בספר הוא יותא חנון ויותר חמוד.
מייקל מוסקוביץ מיומני הנסיכה (וכן אני יודעת שזה מיועד לבנות 12 ולא לבנות אינטלגנטיות אבל לא אכפת לי!). אם כי בספר הוא יותא חנון ויותר חמוד.
ה הרמיוניDanger New member 9/4/06 #31 לייק, ברור שדקסטר? ../images/Emo68.gif אין כמו המבטא, התסרוקת, הנעליים שאף ילד שפוי בן 10 לא ינעל, והעובדה שכבר כמה שנים טובות הוא לא ראה את השמש, ושהפעם האחרונה שהוא לבש משהו "ממוצע" היתה כשהוא היה התינוק.
לייק, ברור שדקסטר? ../images/Emo68.gif אין כמו המבטא, התסרוקת, הנעליים שאף ילד שפוי בן 10 לא ינעל, והעובדה שכבר כמה שנים טובות הוא לא ראה את השמש, ושהפעם האחרונה שהוא לבש משהו "ממוצע" היתה כשהוא היה התינוק.