החרדים לא ילמדו את תוכנית הליבה!

antreprize

New member
החרדים לא ילמדו את תוכנית הליבה!

הצרת החינוך החליטה לפתור את התלמידים החרדים מלימודי הליבה,זה אומר שעשרות אלפי תלמידים לא ילמדו מתימטיקה, אנגלית ומדעים, המהמשמעות של הפסקת לימודי הליבה היא הנצחת הבורות. עוד כמה שנים אף אחד לא יצא בשאלה, לא כי לא ירצו, אלה כי אף אחד לא יוכל, החיים בחוץ יהיו קשים מדי בשביל מי שלא למד מתימטיקה ואנגלית, הם לא יוכלו לפרנס את עצמם בין אם יהיו חרדים ובין אם לא. הסיכוי של המגזר החרדי לצאת מהעוני יקטן ואחננו נשלם על זה, המגזר החרדי הפרזיטי שעד עכשיו חי על כספינו וגבינו ירצה עוד יותר כסף כדי להחזיק את עצמו ואנחנו נשלם על זה! עוד דבר שעלול לקרות הוא שבבתי ספר ערביים יעשות את אותו דבר, הם, כמו החרדים ינציחו את הבורות והעוני! ילדים שגרים פה, במדינת ישראל, ילמדו לשנוא אותה בבתי הספר של המגזר הערבי! ביטול תוכנית הליבה הוא סרטן שגדל בתוכנו והורג את מדינת ישראל לאט לאט ומגדיל את הסיכוי למלחמת אזרחים.

antreprize

New member
מה קרה,

לא אכפת לכם שהחרדים מובילים אותנו להתאבדות לאומית?

Fleddermaus

New member
זה מה שקורה כשיש 18 מנדטים חרדיים

18 מנדטים הם שווי ערך לכמיליון ורבע תושבים. יש בישראל כחצי מיליון חרדים. חייבים לעבור לבחירות אזוריות כדי לנטרל אל המונופול החרדי, את מרכזי המפלגות הגדולות, וכדי ליצור מחוייבות ישירה של הנבחרים לבוחרים.

antreprize

New member
איך זה יכול להיות?

איך זה שכ750 אלף אנשים מצביעים לחרדים למרות שהחרדים פוגעים בפעולותיהם ברוב האנשים?

Fleddermaus

New member
המפלגות החרדיות פועלות כמו חמאס

"מתנחלות בלבבות" על ידי ניהול מוסדות חינוך, בתי תמחוי, גמילות-חסדים, ובמדינה שבה יש הרבה עניים והרבה בתי תמחוי, קל מאוד להעלות מצביעים ברשת.

antreprize

New member
אז איך נלחמים בזה?

גם נעבור לבחרות אזוריות יהיה אפשר להצביע למפלגות החרדיות, לא?

Fleddermaus

New member
לא בבחירות אישיות

כדי שמצביע יבחר ישירות במי שתומך בו. באדם, ולא במפלגה. כך אתה מנטרל את כל העמותות, כל ה"אל המעיינים" למיניהם. הנבחר מחוייב לבוחר. חרדים-יבחרו בחרדי. אחרים יבחרו במי שיעזור להם.

Fleddermaus

New member
וכששינוי היתה, החרדים למדו את הליבה?

הסיבה ששינוי כבר לא בכנסת היא שהיא לא עשתה כלום בנידון.

זה התחיל,

גם אנחנו לא היינו שריי החינוך, להבדיל ממרצ שהייתה עם ש"ס וששריד האחרון היה גם השר של החינוך!! (המהולל עלק).. אלנו בתקופתנו למדו הרבה יותר ליבה מהכלום ליבה שבתקופת שריד.

JackDanyells

New member
אכן כך!!! אתה צודק מאה אחוז!

יופי סוף סוף אני מסכים פה עם מישהו על משהו
אני חושב אבל שצרת החינוך צריכה להגיד להם "לפחות אזרחות" כי עם אזרחות הם ידעו איך זה עובד, מה זה דמוקרטיה, כנסת-ממשלה-משפט, מה זה משטרה, מי מפעיל אותה, מה הסמכות שלה ומה לא... בקיצור דברים כאלה, שאחר כך הם יידעו איך להפגין, ולא לזרוק אבנים וכו'.

S h a y D u

New member
הבעיה היא שרת החינוך, לא החרדים !

האחריות לזוועה הזו שאתה מעלה כאן היא כמעט ממסדית בלבד. בייחוד כשיש לנו צרת חינוך שמכריזה על רעיונות מוזרים שכאלו, בין היתר, שלא תקום שום אוניברסיטה ב-5 השנים הקרובות ומתנגדת ממניעים אישיים להפוך את מכללת אריאל לאחת מהאוניברסיטאות הידועות בארץ. אני בעד לחייב את החרדים ללמוד את הליבה, אך לקבוע כללים שונים לקביעת הישגיהם בלימודים הללו.

אז אתם לא באמת רוצים בטובת החרדים

אלא רק בזה שיחזרו בשאלה הבעיה היא לא עם החרדים, אלא עם משרד החינוך, שכופה על שאר אזרחי ישראל, מה ילמדו ומה לא ילמדו, הרי הזכות לחינוך שייכת לילדים והוריהם ולא למדינה

antreprize

New member
לא הבנת אותי!

אני רוצה בטובת החרדים וגם בטובת שאר אזרחי המדינה וממש לא אכפת לי כמה אנשים יחזרו בשאלה. הבעיה היא כן עם הרחדים, הרבנים מגבילים את הידע של החרדים כדי לחזק את האמונה שלהם(של החרדים) ואת כוחם(של הרבנים) ביטול לימודי תוכנית הליבה במגזר החרדי תפגע אנושות בחרדים ובמדינת ישראל, אין אפילו בן אדם אחד בעולם שבורות יכולה לעזור לו. הזכות לחינוך אכן שייכת לילד ולהוריו, אבל החינוך, מטרתו להרחיב את האופקים, איך הילד ידע מה הוא רוצה לעשות כשהוא יהיה גדול אם הוא ידע רק על אפשרות אחת? איך זה יעזור למדינה עם החרדים יהפכו לנטל גדול יותר? אתה קורא את מה שאתה כותב? משרד החינוך לא כופה שום דבר.

"החינוך מטרתו להרחיב את האופקים"

השאלה היא איזה אופקים בשבילך היא ללמוד חשבון ואנגלית, בשביל אנשי בני ברק זה ללמוד גמרא והלכות משנה, מי צודק? התשובה היא שכלל זה לא משנה, הזכות לחנך הילדים צריכה להיות נתונה בידי ההורים ולא בידי הממשלה הממשלה על כל משרדיה, ובהם גם משרד החינוך, כופה על אזרחי ישראל את החלטותיה, הטובות והרעות, ומשרד החינוך כופה על כל אזרחי ישראל לשלוח את ילדיהם לבתי ספר וללמוד את אשר הוא החליט, בלי לשאול לדעת הוריהם, או לבקש את הסכמתם

antreprize

New member
מתימטיקה ואנגלית לעולם יהיו יותר חשובים

מגמרא והלכות משנה, עם הלכות משנה אפשר לעשות דבר אחד, ובטח שאי אפשר להרחיב הופקים, עם אנגלית ומתימטיקה אפשרל הסתובב בעולם, ואפשר בנות איתם חיים מגוונים. הזכות לחנך את הילדים צריכה להיות אצל ההורים, אבל את המינימום כולם חיייבים לדעת, מתימטיקה ואנגלית זה הבסיסף בלעדיהם אי אפשר לעשות כלום וכולם חייבים לדעת אותם, אם מעטים ילמדו אותם, במה נהיה שונים מימי הביניים? אם מישהו כופה פה זה החרדים הפרימיטיביים שכופים את הדת היהודית על כל אזרחי ישראל(כולל גם את הלא יהודים). רק כסיל ובור יתנגד ללימוד מתימטיקה ואנגלית, אני לא בא להעליב אותך, אני משער שאתה לא מכיר את כל העובדות.

למעלה